Majburger se vraća na tržište
Page 1 of 1
Majburger se vraća na tržište
http://www.index.hr/black/clanak/obozavala-ga-je-cijela-jugoslavija-majburger-se-vraca-na-trziste/999831.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Majburger se vraća na tržište
..a sjecam ga se...tako tako...mogao si ga smrznutog kupiti u kutijama..ili su ga diejlili sindikati...pa si napunio friz i zderao ga dva mjeseca...onda je to bio jos novitete...danas s aonim okusom iskreno nema sanse da parira hamburgerima pljeskavicama i slicno..nije mi bio pikantan
2015-09-08
ne znam mozda je nekima bio ok.....ali eto u ono vrijeme kad nije bilo hamburgera i fast fooda...i kopija toga je bila dobra i zanimljiva..ispeces ga za par minuta i među dve snite kruha..i bjez u skolu..
2015-09-08
Ne sjećam se toga, valjda sam bio pre mali. Kada se prestao proizvoditi?
..negdje 92,93....inace poceo se proizvoditi pocetkom osamdesetih..uglavnom sindikati ga dijelili ili si ih kupovao u paketima preko sindikata..nije ga bilo puno na trzistu...sjecam se moj tetak je donosio pun gepek paketa majburgera jeo si ga pola godine..najcesce kao sendvic na brzaka ili sa jajima..catabbath wrote:Ne sjećam se toga, valjda sam bio pre mali. Kada se prestao proizvoditi?
2015-09-08
poznat mi je naziv ali se ne sjećam da sam to konzumirao...
tražio sam negdje da vidim pakiranje pa de se evetualno prisjetim, ali nema ga...
meni je pljeske dok sam bio mulac radio pok. dide koji je bio kuvar, i bile su mi ekstra...
tražio sam negdje da vidim pakiranje pa de se evetualno prisjetim, ali nema ga...
meni je pljeske dok sam bio mulac radio pok. dide koji je bio kuvar, i bile su mi ekstra...
nije bilo pakiranja osim u vece kutije..mahom su ga sindikati producirali..u trgovinama ga nije bilo..eventualno u diskontima..Totenkopf wrote:poznat mi je naziv ali se ne sjećam da sam to konzumirao...
2015-09-08
Poznato i meni odnekud, ali ne znam od kuda...
Trinity-
2014-04-17
onda to nisam ni probao...
ali bilo je pljeski u kutijama zaleđenih po 4 komada dok sam još bio u srednjoj, sad ne znam od koje firme, to se moglo uzet u trgovinama...
kraj '80-ih godina...
ali bilo je pljeski u kutijama zaleđenih po 4 komada dok sam još bio u srednjoj, sad ne znam od koje firme, to se moglo uzet u trgovinama...
kraj '80-ih godina...
Tetak bio sindikalac?vuksadinare wrote:..negdje 92,93....inace poceo se proizvoditi pocetkom osamdesetih..uglavnom sindikati ga dijelili ili si ih kupovao u paketima preko sindikata..nije ga bilo puno na trzistu...sjecam se moj tetak je donosio pun gepek paketa majburgera jeo si ga pola godine..najcesce kao sendvic na brzaka ili sa jajima..catabbath wrote:Ne sjećam se toga, valjda sam bio pre mali. Kada se prestao proizvoditi?
Trinity-
2014-04-17
ne..nego sindikat iz firme u kojoj ej radio djelio majburgere preko sindikalne kosarice po jeftinoj cijeni..Triny wrote:Tetak bio sindikalac?vuksadinare wrote:..negdje 92,93....inace poceo se proizvoditi pocetkom osamdesetih..uglavnom sindikati ga dijelili ili si ih kupovao u paketima preko sindikata..nije ga bilo puno na trzistu...sjecam se moj tetak je donosio pun gepek paketa majburgera jeo si ga pola godine..najcesce kao sendvic na brzaka ili sa jajima..catabbath wrote:Ne sjećam se toga, valjda sam bio pre mali. Kada se prestao proizvoditi?
2015-09-08
Similar topics
» Tržište... pijeska
» Slobodno tržište
» Tržište i ekonomija u Jamahiriji
» Raste tržište 3 D printera
» Njemačko tržište je zasićeno
» Slobodno tržište
» Tržište i ekonomija u Jamahiriji
» Raste tržište 3 D printera
» Njemačko tržište je zasićeno