Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
dam se kladiti da se vrati u brcko opet bi bio onaj prije.....ma ja njega ne optuzujem no problem je sto on optuzuje druge....on tako prezivljava...ja znam jednog takvog...kad je u zagrebu prica jedno ode u gradacac prica drugo...govinda wrote:taPrivatni podaci bi bili kad bih iznio o kojem se sveceniku radi ali ok...epi je vjernik, katolik, Hrvat, nacionalista, konzervativac i razumije srpski stav oko BiH..ako u Brckom upitas za takvog epija niko ga ne zna :)Eva_ wrote:To su već privatni podaci.govinda wrote:Cuj, ja samo dozviljavam na odredjeni nacin ljude koji dodju iz crvene komunisticke Tuzle, probaju sa tom crvenom i multikulti pricom pa kad odu u recimo sredinu gdje ta prica nema prodje postanu ono sto je vec potrebno biti u toj sredini..vuka ne znam pa ne mogu reci da li u stvarnosti prica jedno a u realu drugo kao i za tebe sto to ne mogu reci..Eva_ wrote:Bla bla bla, preozbiljno doživljujete forum, i ti i Govinda.vuksadinare wrote:
koga sam prozvao?..osim epikura koji je kameleon..druzio se sa govindom i sad se izvlaci da govinda laze...mene je napadao da sam ja vezivao hr zastavu sa zastavom gdje grb ljiljna sto nije istina..a ispostavilo se da je on vezivao ali napad ej najbolja obrana..da..vjerujem govindi ne zato sto je musliman ili netko drugi..nego ga covjek dobro pozna..i rekao je da je bio radikal ljevicar..anacionalist..i d aje prelaskom u hravtsku odjednom se promjenio..pozvao sam epikura da to demantira..nije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ova dvojica nikako provutat Treci :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jbg ja nisam napdao rodijaka svecenika sa onom okle vam pare od zidovskih zubiju..epikur37 wrote:Ova dvojica nikako provutat Treci :)
2015-09-08
Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako god...istinu samo njih dvojica znaju..ocito govinda je nesto pricljiviji..
2015-09-08
kajo, ti jos kurca na forumu nisi vidjela? Pa epi je ozenjen, nije valjda da ga muntas tu po forumu..kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
2016-11-17
epija se sad ne moze izmuvati on ej sad pravi vjernik...zivi po deset bozjih zapovijedi...govinda wrote:kajo, ti jos kurca na forumu nisi vidjela? Pa epi je ozenjen, nije valjda da ga muntas tu po forumu..kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
2015-09-08
kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Ma daj, govinda laže i podvaljuje i pali ovog našeg pravaša. I tako njih dvojica na obostrano zadovoljstvo kontra hercegbosne :)
I sad se od to treba braniti, taman posla :)
Nego ih zahebavati.
2015-08-06
Boz sačuvaj, uopće nije moj tip, nisam iz 15 stoljeća..govinda wrote:kajo, ti jos kurca na forumu nisi vidjela? Pa epi je ozenjen, nije valjda da ga muntas tu po forumu..kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Nego vidim sto proturas, okrenucu priču na epija a ja raja.
Vuk izdajica odmah gricne..
2015-08-15
Nego govinda, kaja je rekla da će te izbaciti iz Zegeja ako opet budeš bježao od rata u Hrvatsku :D
Last edited by epikur37 on Mon 9 Oct - 15:57; edited 1 time in total
2015-08-06
di ja spominjem herceg bosnu pa nisi se valjda ti uzivio da si ti herceg bosna.. ..ja izricito spominjem epi..epikur37 wrote:kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Ma daj, govinda laže i podvaljuje i pali ovog našeg pravaša. I tako njih dvojica na obostrano zadovoljstvo kontra hercegbosne :)
Nego ih zahebavati.
2015-09-08
ja izdajica..pa nisam ja vezivao sahovnicu i ljiljane ko epi i govinda..kaja wrote:Boz sačuvaj, uopće nije moj tip, nisam iz 15 stoljeća..govinda wrote:kajo, ti jos kurca na forumu nisi vidjela? Pa epi je ozenjen, nije valjda da ga muntas tu po forumu..kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
2015-09-08
vuksadinare wrote:di ja spominjem herceg bosnu pa nisi se valjda ti uzivio da si ti herceg bosna.. ..ja izricito spominjem epi..epikur37 wrote:kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Nego ih zahebavati.
Pa dobro, tebi ne leže hb politika a ja je na forumu zastupam i nekako se kosi s tvojom glede beha.
2015-08-06
vuksadinare wrote:ja izdajica..pa nisam ja vezivao sahovnicu i ljiljane ko epi i govinda..kaja wrote:Boz sačuvaj, uopće nije moj tip, nisam iz 15 stoljeća..govinda wrote:kajo, ti jos kurca na forumu nisi vidjela? Pa epi je ozenjen, nije valjda da ga muntas tu po forumu..kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Da da nisi ti stavjao si slike tu....nemoj sada!
2015-08-06
Kajo ja sam ti vrlo moderan, 21 stoljeće pripada nama konzervativcima, ali da ožnjen i zauzet.
2015-08-06
koji lik... ...ti si jednostavno kameleon...i to je to...razotkrtiven si i to te sad cese..najradije bi izbrisao taj dio proslosti..ali jbg pojavio se stari drug govinda..od nikud..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:di ja spominjem herceg bosnu pa nisi se valjda ti uzivio da si ti herceg bosna.. ..ja izricito spominjem epi..epikur37 wrote:kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Nego ih zahebavati.
Pa dobro, tebi ne leže hb politika a ja je na forumu zastupam i nekako se kosi s tvojom glede beha.
2015-09-08
koje slike?... ....pa logicno je bilo da su se vezivale...bila je 1992....oli nisu se vezivale kod tebe u tuzli tad...ima i od tamo slika..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja izdajica..pa nisam ja vezivao sahovnicu i ljiljane ko epi i govinda..kaja wrote:Boz sačuvaj, uopće nije moj tip, nisam iz 15 stoljeća..govinda wrote:kajo, ti jos kurca na forumu nisi vidjela? Pa epi je ozenjen, nije valjda da ga muntas tu po forumu..kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Da da nisi ti stavjao si slike tu....nemoj sada!
2015-09-08
vuksadinare wrote:koji lik... ...ti si jednostavno kameleon...i to je to...razotkrtiven si i to te sad cese..najradije bi izbrisao taj dio proslosti..ali jbg pojavio se stari drug govinda..od nikud..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:di ja spominjem herceg bosnu pa nisi se valjda ti uzivio da si ti herceg bosna.. ..ja izricito spominjem epi..epikur37 wrote:kaja wrote:Joj ba na sto vi nasjedate, na price zelenog , sad ce on nama bolan reci sto je Epi ... na tu priču samo mogu reci vozi ..
Nego ih zahebavati.
Taman posla, doduše malo liberalnijih nazora sam bio (šo nema veze s njegovim podmetanjima i tvojim pokušajima provokacije) ali sve je to utkano u ovu političku klisurinu :)
2015-08-06
malo?..stari ti si bio che gevara i staljin u jednom... ...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:koji lik... ...ti si jednostavno kameleon...i to je to...razotkrtiven si i to te sad cese..najradije bi izbrisao taj dio proslosti..ali jbg pojavio se stari drug govinda..od nikud..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:di ja spominjem herceg bosnu pa nisi se valjda ti uzivio da si ti herceg bosna.. ..ja izricito spominjem epi..epikur37 wrote:
Nego ih zahebavati.
Taman posla, doduše malo liberalnijih nazora sam bio (šo nema veze s njegovim podmetanjima i tvojim pokušajima provokacije) ali sve je to utkano u ovu političku klisurinu :)
2015-09-08
Pa sad. Ti si bar doktor za to.govinda wrote:Cuj, ja samo dozviljavam na odredjeni nacin ljude koji dodju iz crvene komunisticke Tuzle, probaju sa tom crvenom i multikulti pricom pa kad odu u recimo sredinu gdje ta prica nema prodje postanu ono sto je vec potrebno biti u toj sredini.Eva_ wrote:Bla bla bla, preozbiljno doživljujete forum, i ti i Govinda.vuksadinare wrote:koga sam prozvao?..osim epikura koji je kameleon..druzio se sa govindom i sad se izvlaci da govinda laze...mene je napadao da sam ja vezivao hr zastavu sa zastavom gdje grb ljiljna sto nije istina..a ispostavilo se da je on vezivao ali napad ej najbolja obrana..da..vjerujem govindi ne zato sto je musliman ili netko drugi..nego ga covjek dobro pozna..i rekao je da je bio radikal ljevicar..anacionalist..i d aje prelaskom u hravtsku odjednom se promjenio..pozvao sam epikura da to demantira..nije...Eva_ wrote:Prozivaš ljude a imaš najviše putra na glavi i smeća u dvorištu.vuksadinare wrote:
koja nepravda?...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jel mu to reko? Epi svaka častgovinda wrote:Hm, jesi jos uvijek ateista? kako si ono rekao jednom sveceniku iz tvoje obitelji: Jel jos uvijek zivite od zidovskih zlatnih zuba? Sad reci da sam i to izmislio pa da dodjem u Zadar da ti usi istegnem :Depikur37 wrote:govinda wrote:Ma da, prisiljen bio da se buni zasto dolaze samo bendovi iz Srbije da sviraju a ne recimo iz Sarajeva..al hajd, opet ce reci kako to nije istina..dakle, Hrvat postanes kad predjes Savu..vuksadinare wrote:pa jbg govinda te pozna i cak ste tulumarili..oces reci da laze?..dakle bio si ortodox ljevicar u bosni..i najendom promjena dolaskom u hrvatsku.. ...sa ce epi da se pravda da je u bosni morao tako radi kamuflaze ta nije bio lud reci tamo da je iskonski herceg bosanac jos da ga ubiju ne daj boze,ozlemaju ili uzmu mu posao..epikur37 wrote:Oćel to vas dvojica :D
Ložiš ti njega dalje, što bi on bez svog cvijeća :)
Nego sto je tebe pogodilo, zidovi il sto je svećeniku reko?
2015-08-15
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kurtijev savetnik Škeljzen Gaši: Dik Marti u pravu, imamo hiljadu UBIJENIH SRPSKIH CIVILA!
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
Page 7 of 12