Zagrobna poruka Ericha Honeckera DDR-u
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zagrobna poruka Ericha Honeckera DDR-u
točno,Leviathan2 wrote:jebga, to je bilo kao da se uclanis u hdz u danasnje vrijeme, kao potkazivac si dobio posao i upao u red za neku povlasticu :Daben wrote:From the volume of material destroyed in the final days of the regime, the office of the Federal Commissioner for the Stasi Records (BStU) believes that there could have been as many as 500,000 informers.[14] A former Stasi colonel who served in the counterintelligence directorate estimated that the figure could be as high as 2 million if occasional informants were included.
celi internet potkazivoča
znoči, ako se ikad izvučemo iz čvrstog čardak stiska, unda će na samrtnoj postelji šeks divaniti kako je lipo bilo živiti u kroaciji i kako smo munjeni ča smo hotili biti slobodni
aben- Posts : 35490
2014-04-16
pismejker wrote:Dakle uvaljuju nam srot i jeftine materijale u pretjeranim cijenama..
Kako se danas odjeva?masovnjak..evo vec natrpali one jakne sa futerom,dizajn nula,kvaliteta nula,mindestens 45-50 ojra..
Niko nikome ništa ne uvaljuje. Možeš kupiti i ne moraš.
Imaš i kvalitetnije i skuplje, svi znamo šta valja , šta ne.
Trinity-
2014-04-17
a ovdje ce cardak ekipa postat njegova pisam sa samrtne postelje :Daben wrote:točno,Leviathan2 wrote:jebga, to je bilo kao da se uclanis u hdz u danasnje vrijeme, kao potkazivac si dobio posao i upao u red za neku povlasticu :Daben wrote:From the volume of material destroyed in the final days of the regime, the office of the Federal Commissioner for the Stasi Records (BStU) believes that there could have been as many as 500,000 informers.[14] A former Stasi colonel who served in the counterintelligence directorate estimated that the figure could be as high as 2 million if occasional informants were included.
celi internet potkazivoča
znoči, ako se ikad izvučemo iz čvrstog čardak stiska, unda će na samrtnoj postelji šeks divaniti kako je lipo bilo živiti u kroaciji i kako smo munjeni ča smo hotili biti slobodni
ili s onog svijeta :D
uvijek imas nostalgicara, ja sam nostalgican za nekim stvarima iz mladosti ,u stvari to su mi ostala zbilja lijepa sjecanja, ako to nekom kazes onda si jugonostalgicar, sto se tice politike, ekonomije i to, pa kotac vremena se vrti i promjene su neumoljive, ja ih ne pratim ali nisam niti u proslosti, uzimam ono sto mi odgovaraTriny wrote:Čisto sumnjam da ima ddr nostalgičara...Leviathan2 wrote:bas, al jebga, nostalgija je nostalgija,Triny wrote:levi wrote:kao ponosni i slobodni ljudi.
u DDR-u?
u biti ovo je cisto igra rjecima i dokaz da s dobro poslozenim recenicama mozes napravit jako dobar propagandni uradak
No dobro, imamo mi jugonostalgičare...
To je bit...Oni nisu nikome dužni...pismejker wrote:-ja sam duznik banci mojoj i sto fali,.jos veci motiv da budem discipliniran,a kredit mi omogucuje,ipak neke stvari ,za koje nije moguce u nekom kratkom roku osigurati keš..kako sve ima i svoju drugu stranu,primjecujem,da sam nekako i opusten,.najužio sam se raznih dobara,ako sve ode u pitjku materinu..a jebi ga...mrtav covjek nije nikom duzan..red wolf wrote:Sad sam se sjetio kako je meni jedan veliki kapitalist, Rvatina ovdje spočitnuo nešto na drugoj temi, a gdje sam spomenuo Marinaledu...Ljudi tamo žive prema svojim mogućnostima...Nisu dužnici nikome...Svoji su...
red wolf-
2016-02-10
Mrtvog se više neće pitati za njegove dugove...No njegovi dugovi nisu otišli s njime u grob...hehehehehehehehehehehepismejker wrote:mrtav covjek nije nikom duzan..
red wolf-
2016-02-10
pa ne moras se zaduzivat, ko te tjerared wolf wrote:To je bit...Oni nisu nikome dužni...pismejker wrote:-ja sam duznik banci mojoj i sto fali,.jos veci motiv da budem discipliniran,a kredit mi omogucuje,ipak neke stvari ,za koje nije moguce u nekom kratkom roku osigurati keš..kako sve ima i svoju drugu stranu,primjecujem,da sam nekako i opusten,.najužio sam se raznih dobara,ako sve ode u pitjku materinu..a jebi ga...mrtav covjek nije nikom duzan..red wolf wrote:Sad sam se sjetio kako je meni jedan veliki kapitalist, Rvatina ovdje spočitnuo nešto na drugoj temi, a gdje sam spomenuo Marinaledu...Ljudi tamo žive prema svojim mogućnostima...Nisu dužnici nikome...Svoji su...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
glupa izjava ali tos i ti ionakored wolf wrote:To je bit...Oni nisu nikome dužni...pismejker wrote:-ja sam duznik banci mojoj i sto fali,.jos veci motiv da budem discipliniran,a kredit mi omogucuje,ipak neke stvari ,za koje nije moguce u nekom kratkom roku osigurati keš..kako sve ima i svoju drugu stranu,primjecujem,da sam nekako i opusten,.najužio sam se raznih dobara,ako sve ode u pitjku materinu..a jebi ga...mrtav covjek nije nikom duzan..red wolf wrote:Sad sam se sjetio kako je meni jedan veliki kapitalist, Rvatina ovdje spočitnuo nešto na drugoj temi, a gdje sam spomenuo Marinaledu...Ljudi tamo žive prema svojim mogućnostima...Nisu dužnici nikome...Svoji su...
covjek kada umre onda ce pred Bogom vidjeti svoje"dugove" dakle zastare NEMA
gdje si promatrac malo si isto MALOUMAN,slaba ti mudrost koji mijesas kaos to mijesas svijetlo i tamu
zapamti ejdno bez obziora tko bio mene iskreno nezanima,svi se prate na ZEmlji i oko zemlje,pa i ti,dakle znas svic e ljudi pa i takvi kao ti doci kod mene na Sud recimo,a ja sam pravedan ali OSTAR
dakle uzivaj dok mozes onaj koni neradi dobro nec eiamti mejsta među spasenima iliti u Raju bez obzira tko bio
Guest- Guest
nisi shvatila,sto hocu reci...za sve nekvalitetnije moras placati sve vise..Ono sto doista valja,odvaljuje cijenama,kao nikad dosad..Triny wrote:pismejker wrote:Dakle uvaljuju nam srot i jeftine materijale u pretjeranim cijenama..
Kako se danas odjeva?masovnjak..evo vec natrpali one jakne sa futerom,dizajn nula,kvaliteta nula,mindestens 45-50 ojra..
Kazem,nekad si mogla kupiti solidan auto,cvrst,od pravih materijala za 20000-pa navise Deemova...
Danas,gledas Audi,BMW,Mercedes...jebate,samo im skini prednji i straznji branik i spojler,nema petine auta...nekad kromirani metalni dijelovi,zamjenjeni jeftinom zilavom plastikom,proforma kromiraom,najtanje moguce..kokpit,prvo sto svi kopiraju od svih,pa su svi kokpiti na jedan kalup,dobivas plastiku koja je zivi uzas,tek kazem iznad nekih 35000 Ojra,dakle nekladasnjih 70 000 deemova,dobijas hajd hajd..
Guest- Guest
Pa to nije moj problem...prckov wrote:pa ne moras se zaduzivat, ko te tjerared wolf wrote:To je bit...Oni nisu nikome dužni...pismejker wrote:-ja sam duznik banci mojoj i sto fali,.jos veci motiv da budem discipliniran,a kredit mi omogucuje,ipak neke stvari ,za koje nije moguce u nekom kratkom roku osigurati keš..kako sve ima i svoju drugu stranu,primjecujem,da sam nekako i opusten,.najužio sam se raznih dobara,ako sve ode u pitjku materinu..a jebi ga...mrtav covjek nije nikom duzan..red wolf wrote:Sad sam se sjetio kako je meni jedan veliki kapitalist, Rvatina ovdje spočitnuo nešto na drugoj temi, a gdje sam spomenuo Marinaledu...Ljudi tamo žive prema svojim mogućnostima...Nisu dužnici nikome...Svoji su...
red wolf-
2016-02-10
Ne, ti ne shvaćaš. Cijenu određuje kupac, tj. tržište.pismejker wrote:nisi shvatila,sto hocu reci...za sve nekvalitetnije moras placati sve vise..Ono sto doista valja,odvaljuje cijenama,kao nikad dosad..Triny wrote:pismejker wrote:Dakle uvaljuju nam srot i jeftine materijale u pretjeranim cijenama..
Trinity-
2014-04-17
hmmmmmm,ne bih to tako rekao bas...u nacelu dobro kazes,ali ako industrija PREVARI kupce,sto onda??Triny wrote:Ne, ti ne shvaćaš. Cijenu određuje kupac, tj. tržište.pismejker wrote:nisi shvatila,sto hocu reci...za sve nekvalitetnije moras placati sve vise..Ono sto doista valja,odvaljuje cijenama,kao nikad dosad..Triny wrote:pismejker wrote:Dakle uvaljuju nam srot i jeftine materijale u pretjeranim cijenama..
Ocigledno je da kad svi navale na nesto cijena ide gore,no vremeno kvaliteta pada doli,jerbo se proizvodjac vise ne mora toliko truditi da osvoji trziste,ili u njmanju ruku,privdno odzava kvalitetu,ugradjujuci ili koristeci jeftinije materijale...
Guest- Guest
kako kome, nekima dobra neke zakopalamativka wrote:Jel globalizacija donijela više dobra il zla?
da li je otkrivanje Amerike pozitivno ili negativno, posljedice se zbrajaju. umnazaju i ukrstavaju i u ovim trenucima dok pisem ovo, tesko je reci..
negativno, istrijebljen indijanci, stvorio se svjetski hegemon koji jebe sve u zdrav mozak,kic wrote:
da li je otkrivanje Amerike pozitivno ili negativno, posljedice se zbrajaju. umnazaju i ukrstavaju i u ovim trenucima dok pisem ovo, tesko je reci..
ima toga, sva sranja uglavnom dolaze iz amerike
vremeplov i potopit svaki brod koji se zaputi preko antlantika a za svaki slucaj dobro naoruzati indijance kalasnjikovima i protubrodskim raketama mada bi im i obicni rpg za one camce bio dobar
vremeplov i potopit svaki brod koji se zaputi preko antlantika a za svaki slucaj dobro naoruzati indijance kalasnjikovima i protubrodskim raketama mada bi im i obicni rpg za one camce bio dobar
ima i niz pozitivnih stvari, sve komercijalno je od tamo doslo, izmjenicna struja, jeftini masovni auto, osobna racunala, frizideri etc..
doslo bi i bez njihkic wrote:Leviathan2 wrote:negativno, istrijebljen indijanci, stvorio se svjetski hegemon koji jebe sve u zdrav mozak,kic wrote:
ima i niz pozitivnih stvari, sve komercijalno je od tamo doslo, izmjenicna struja, jeftini masovni auto, osobna racunala, frizideri etc..
Čime su to indijanci doprinijeli čovječanstvu da bi njihova sudbina bila naročito tragična?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3