Nova forumska pravila.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nova forumska pravila.
Znaci odsada na ovom sugavom forumu kojega je stvorio
Peder nemoze vise biti pisanja na cigansko srpskom jeziku.
Poznato je da je to turcizam u slavenskom obliku.
Isto tako zabranjuje se velicanje crnogorskog kompleksasa kojega je rodila hrvatska izdajnica a koji sebe naziva srbinon.
Kao da mu samo crnogorsko podrijetlo nije dovoljno jos se tako bruka.
Onda zabranjuje se velicanje ikakvih blagdana osim katolickih. Za srpske blagdane ujedno i turske a to je isto slijedi metak u glavu.
Onda se zabranjuje velucanje Zdravka Mamica i Javora Sukera zbog ubojatva hrvatakog nogometa.
Zabranjuje je velicanje crnoputih nba igraca. Jer su oni stoka koja je neskolovana i odgajana u mrznji prema bijeloj rasi.
Zabranjuje je velicanje komunizma.
Zabranjuje se pederluk. Ova ce odluka tesko pogoditi tvorca foruma i nisliju the pederikusa.
Vas vojvoda
Peder nemoze vise biti pisanja na cigansko srpskom jeziku.
Poznato je da je to turcizam u slavenskom obliku.
Isto tako zabranjuje se velicanje crnogorskog kompleksasa kojega je rodila hrvatska izdajnica a koji sebe naziva srbinon.
Kao da mu samo crnogorsko podrijetlo nije dovoljno jos se tako bruka.
Onda zabranjuje se velicanje ikakvih blagdana osim katolickih. Za srpske blagdane ujedno i turske a to je isto slijedi metak u glavu.
Onda se zabranjuje velucanje Zdravka Mamica i Javora Sukera zbog ubojatva hrvatakog nogometa.
Zabranjuje je velicanje crnoputih nba igraca. Jer su oni stoka koja je neskolovana i odgajana u mrznji prema bijeloj rasi.
Zabranjuje je velicanje komunizma.
Zabranjuje se pederluk. Ova ce odluka tesko pogoditi tvorca foruma i nisliju the pederikusa.
Vas vojvoda
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Nova forumska pravila.
I od danas naslovnu sliku ovog foruma treba krasiti slika najvecega vodje i vladara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zar će ovaj kurac na bicikli da se pita nešto ovde?
Vraćaj se u svoju rupu, pijanduro seoska...
Vraćaj se u svoju rupu, pijanduro seoska...
Guest- Guest
Normalno da se pitam naime kao pripadnik pobjednickog naroda imam legalno pravo ponizavati nakot koji je imao sve u svojim rukama a na kraju bjezao kao zadnji olos. Naime ne zadnji nego i jeste olos
2015-09-13
Program za predsjednika...ovi nacisti baš imaju stila...:)
darth_vader-
2014-04-17
Braća wrote:klosari, secikese, gluperde, alkoholicari i zgubidani smo svi mi koji navijamo za nas voleni partizan i jebemo sopstvene keve a u nedostatku keva i bake. Ne necudite se ipak smo mi srbi i navijaci smecarskoga kluba iz humske
2015-09-13
samo navečer jednu epizodu prije spavanja nakon povratka iz kamenolomakic wrote:
jel se smije gledat anime
Sa prisilnog radabafalo wrote:samo navečer jednu epizodu prije spavanja nakon povratka iz kamenolomakic wrote:
jel se smije gledat anime
2015-09-13
Apsolutno se slažem! Makar bi ublažio slavljenje pravoslavnih blagdana, ipak su i oni kršćani. Kic stavi sliku Pavelića i Hitlera na naslovnicu
kakva dva velikanascorpion wrote:Apsolutno se slažem! Makar bi ublažio slavljenje pravoslavnih blagdana, ipak su i oni kršćani. Kic stavi sliku Pavelića i Hitlera na naslovnicu
Guest- Guest
Ovog kica treba prvo dobro prebit, pa onda poslat na strijeljanje!
scorpion-
2014-04-18
Bože dragi ovi nacisti su gluplji od nas srba krajišnika .
Sad je jasno zašto su izgubili rat :)
Sad je jasno zašto su izgubili rat :)
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Sveca i blazenika dvaoperw wrote:kakva dva velikanascorpion wrote:Apsolutno se slažem! Makar bi ublažio slavljenje pravoslavnih blagdana, ipak su i oni kršćani. Kic stavi sliku Pavelića i Hitlera na naslovnicu
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sramota. Nova pravila su katastrofa
» Nova pravila ponasanja u Dzamahiriji Hrvatistanu
» Britanija uvodi nova pravila za migrante
» NOVA PRAVILA DONOSE DRASTIČNO ZAOŠTRAVANJE
» Nova pravila o otpadu vrijede od danas
» Nova pravila ponasanja u Dzamahiriji Hrvatistanu
» Britanija uvodi nova pravila za migrante
» NOVA PRAVILA DONOSE DRASTIČNO ZAOŠTRAVANJE