SRPSKOM KRALJEVSKOM VENČANJU POSLE 100 GODINA
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRPSKOM KRALJEVSKOM VENČANJU POSLE 100 GODINA
Noor wrote:mnogo lepo od tebe, poznata je stvar da ja srpski uopšte ne razumem...mislim, mogu da gi slušam, ali ne razumem ni reč, keve mipizzon wrote:Noor wrote:ne ne, majka sadašnjeg š. kralja (Felipea) je Sofia...ne Raniapizzon wrote:Noor wrote:
bivša španjolska kraljica Sofia
njeno mjesto zauzela je snaha Letitia, koja se udala za Sofijinog sina Felipea
kakva Rania? misliš Jordanska kraljica? nju ne vidim
ranija, majka sadasenjeg kralja
kao sto si napisala,
ranija, ne znam zasto je to pogresno
ili, kraljica majka
ahaa...ranija, misliš prijašnja..oke
moze i tako, ali ja u englskom stilu,
da bolje razumes
isto ko ja hrvatski, tašte mi !
Guest- Guest
Noor wrote:čekaj, a tko ih sad plaća?orion wrote:pizzon wrote:da, apsolutno !epikur37 wrote:Je li vrijeme da Srbija postrane monarhija?
aaaajoooj ...kaj vam treba još đabalebarovića koji će vući novac iz proračuna zemje
koliko znam srbija sve to finansira
ne brini, hrvatska ne finansira ovo vencanje
Guest- Guest
Ovo su im niki kraljevići .... Aleksandar III i Petar III.
Stribor-
2015-09-22
Noor wrote:čekaj, a tko ih sad plaća?orion wrote:pizzon wrote:da, apsolutno !epikur37 wrote:Je li vrijeme da Srbija postrane monarhija?
aaaajoooj ...kaj vam treba još đabalebarovića koji će vući novac iz proračuna zemje
imaju svoje izvore .....
da zemlja postane ustavna monarhija proračunski kolač sigurno bi bijo osjetno deblji .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ajd, vaša lova, njeka vam.pizzon wrote:ipak, nasa ja tradicija da imamo kraljaRegoč wrote:Koja je korist od toga? Dobivate parazitsku obitelj da ih uzdržavate dovieka-pizzon wrote:da, apsolutno !epikur37 wrote:Je li vrijeme da Srbija postrane monarhija?
bez kralja ne valja
pa to i kažem orion...pizzon wrote:Noor wrote:čekaj, a tko ih sad plaća?orion wrote:pizzon wrote:da, apsolutno !epikur37 wrote:Je li vrijeme da Srbija postrane monarhija?
koliko znam srbija sve to finansira
ne brini, hrvatska ne finansira ovo vencanje
a šta mi imamo s njima? ajde :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a šatroflek građana osjetno tanji :Dorion wrote:Noor wrote:čekaj, a tko ih sad plaća?orion wrote:pizzon wrote:da, apsolutno !epikur37 wrote:Je li vrijeme da Srbija postrane monarhija?
imaju svoje izvore .....
da zemlja postane ustavna monarhija proračunski kolač sigurno bi bijo osjetno deblji .....
2017-10-06
Noor wrote:a šatroflek građana osjetno tanji :Dorion wrote:Noor wrote:čekaj, a tko ih sad plaća?orion wrote:pizzon wrote:
da, apsolutno !
imaju svoje izvore .....
al fascinantno je to da građani svršavaju na krune .... da im prazan novčanik opće ne šteti potenciji
2017-06-06
al biće plata 500 evra, pa ondak...orion wrote:al fascinantno je to da građani svršavaju na krune .... da im prazan novčanik opće ne šteti potencijiNoor wrote:a šatroflek građana osjetno tanji :Dorion wrote:Noor wrote:čekaj, a tko ih sad plaća?orion wrote:
imaju svoje izvore .....
2017-10-06
šatroflek .... moj deda je govorio šarajtoflin
2017-06-06
Moj bi rekal briftaš.orion wrote:šatroflek .... moj deda je govorio šarajtoflin
A čul sam i šajtofl od Međimuracah.
.... a za patent se kaže ciferšlus ....
2017-06-06
Regoč-
2015-08-21
moja omama je govorila geldtašnRegoč wrote:Moj bi rekal briftaš.orion wrote:šatroflek .... moj deda je govorio šarajtoflin
2017-10-06
Rajsferšlus :)Regoč wrote:Rajfešlus.
2017-10-06
Bivsi Ministar Prosvete, koji se predstavljao da ima fakultet a nije, sada seta 36 godina mladju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Noor wrote:moja omama je govorila geldtašnRegoč wrote:Moj bi rekal briftaš.orion wrote:šatroflek .... moj deda je govorio šarajtoflin
eee... geldtašn -tako su mi govorili omica i njeni - to je baš njemizam
2017-06-06
A vidi pod...hehehehehehehehehehehheSerbinho-3 wrote:Bivsi Ministar Prosvete, koji se predstavljao da ima fakultet a nije, sada seta 36 godina mladju.
red wolf-
2016-02-10
fale samo pijuni, majku im opančarsku, gdje se skrivaju.red wolf wrote:A vidi pod...hehehehehehehehehehehheSerbinho-3 wrote:Bivsi Ministar Prosvete, koji se predstavljao da ima fakultet a nije, sada seta 36 godina mladju.
3826/http://www.matica.hr/vijenac/388/diktatura-kralja-aleksandra-i-hrvati-3826/
."....koncentrirajući se na prve reakcije u Hrvatskoj na zavođenje diktature, odgovorimo na pitanje: kakve su se promjene u hrvatskim stavovima prema Jugoslaviji i jugoslavenstvu dogodile tijekom desetak godina života u novoj državnoj zajednici?..."
."....koncentrirajući se na prve reakcije u Hrvatskoj na zavođenje diktature, odgovorimo na pitanje: kakve su se promjene u hrvatskim stavovima prema Jugoslaviji i jugoslavenstvu dogodile tijekom desetak godina života u novoj državnoj zajednici?..."
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija posle 45 godina tužena u Strazburu!
» AC Monza posle 110 godina, usla u Serie A
» Kurc: Socijalna pomoć strancima tek posle pet godina
» MASONI SU STVORILI JUGOSLAVIJU: Priznanje stiglo posle skoro 100 godina!
» 50 godina posle SAD, stigla i Kina: Druga istakla zastavu na Mesecu
» AC Monza posle 110 godina, usla u Serie A
» Kurc: Socijalna pomoć strancima tek posle pet godina
» MASONI SU STVORILI JUGOSLAVIJU: Priznanje stiglo posle skoro 100 godina!
» 50 godina posle SAD, stigla i Kina: Druga istakla zastavu na Mesecu
Page 4 of 5