ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KGK zasrala motku

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

KGK zasrala motku - Page 3 Empty Re: KGK zasrala motku

Post by Guest Tue 22 Sep - 21:48

Fénix wrote:
tre911 wrote:
Fénix wrote:
tre911 wrote:Ameri imaju svoju agendu i u to nema sumnje no nije im interes da islam ovlada ulazom na euroazijska vrata kada su se već dobrano napatili da njima ovladaju od ratova devedesetih. Dakle ovo što se događa sa izbjeglicama ima sasvim neke druge izvore mada ne dvojim da su potezi američke politike kumavale čak i nesvjesno ovome što se danas događa.
Lako meni za agendu i sve to dok je to misao i priča na papiru. Kad se to krene realizirati na terenu, onda imamo Libiju, Egipat, Tunis, Siriju - ukratko imamo samo masakre, krv, meso i smrt, prah i pepeo. U Europi to gledati... Mislim kako to nismo ni ti ni ja ni nitko spreman nije gledati dok oni preko bare budu žderali hamburgere, prcali se, pederisali, pjevali pjesmice i snimali filmove te uopće ne znali što se zapravo kod nas događa i kakav je to pakao.
Mogu se složiti jedino da je ovo nečije neželjeno djete no da su ga prihvatili "određeni" krugovi i to pretvorili u svoju korist.Uvijek tražim motiv, arapsko proljeće možemop reći da je američki interes-nafta, dolari...no gubitak evrope na račun bliskog istoka ne može biti američki interes, naprotiv.
Po mojem skromnom mišljenju, njihov unipolarni svijet na kojem oni silovito rade zadnjih 15-20 godina uz dosta neuspjeha i blamiranja sa svojim pajdašima koji čim prime oružje i ostale vojne zalihe pa im ekspresno okrenu leđa, mi smo njima topovsko meso. Taj europski multikulturalizam nije ništa drugo nego odlično upakirana tempirana bomba koja će ukoliko bude bilo potrebe, pucati po brojnim sred., zap. i sjevernoeuropskim državama.
Ovo s Ukrajinom da ne govorim... Uvijek bila i ostala od teška prčija od države za razne grupacije, ali otići do te mjere isprovocirati rat i posvađati Ruse i Ukre i time uvaliti i Europu... Uffffff... Teren pripremaju, sad ću otvoriti jednu temu.
Globalistički interes jeste gubitak identiteta no prepuštanje evrope islamu je u opreci sa tom ideologijom i stavovima da hebe rak raka.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 22 Sep - 22:10

tre911 wrote:Globalistički interes jeste gubitak identiteta no prepuštanje evrope islamu je u opreci sa tom ideologijom i stavovima da hebe rak raka.
Njima je samo da upravljaju, a tko se nalazi u torovima to je potpuno nebitno.

Inače ono što si pitao @asilu. Čini mi se kako je na ovo aludirao.

KGK zasrala motku - Page 3 1069218_352117958251492_1290240845_n
KGK zasrala motku - Page 3 562027_210966385699984_702183503_n
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Sep - 9:31

Fénix wrote:
tre911 wrote:Globalistički interes jeste gubitak identiteta no prepuštanje evrope islamu je u opreci sa tom ideologijom i stavovima da hebe rak raka.
Njima je samo da upravljaju, a tko se nalazi u torovima to je potpuno nebitno.

Inače ono što si pitao @asilu. Čini mi se kako je na ovo aludirao.

KGK zasrala motku - Page 3 1069218_352117958251492_1290240845_n
KGK zasrala motku - Page 3 562027_210966385699984_702183503_n
Pa ne žele oni u toru nešto sa čime ne mogu upravljati a muslimani su se pokazali upravo takvima. Imaju oni i svoje saveznike na putu irak i afganistan no to je sve na klimavim nogama a ulaz im je blokiran sirijom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Sep - 10:17

tre911 wrote:Pa ne žele oni u toru nešto sa čime ne mogu upravljati a muslimani su se pokazali upravo takvima. Imaju oni i svoje saveznike na putu irak i afganistan no to je sve na klimavim nogama a ulaz im je blokiran sirijom.
Oni hoće reći kako ipak mogu - naći će neku grupu ljudi, platiti, obučiti ljude i to sve financirati nakon čega će ovi preuzeti vlast i vladati preko njih. Kad isto prestanu, opet traže novoga. Tome jednostavno nema kraja, a njih izgubljeni nedužni ljudski životi ne zanimaju uopće. Imaš onaj video na engleskom s njemačkim titlovima što sam stavio na temu koju sam sinoć otvorio, sve su rekli kako oni to planiraju ostvariti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi Wed 23 Sep - 11:51

Europa se mora osloboditi -okupacije-
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content