KGK zasrala motku
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: KGK zasrala motku
A i uostalom Amerika ima svoju naftu , nije ovisna o kozohebima ....veči sponzor i zagovaratelj islamizma i dobrih odnosa sa wehabdijama je Francuska i njeni sateliti.....Belgija i slićno.
Brisel je u Belgiji.
30 - 40% muslimana u populaciji grada a kao glavni grad EU ....prije Euroarabije.
Brisel je u Belgiji.
30 - 40% muslimana u populaciji grada a kao glavni grad EU ....prije Euroarabije.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne postoji kakva-takva kršćanska utvrda u cjelini, ali zato postoji sekularni stroj koji sve krši i rastura pred sobom, u prvom redu kršćanstvo i povijest Europe.tre911 wrote:U ovom slučaju je biti bolje bilo čiji igrač čiji se interesi poklapaju sa opstankom ne samo RH kao države nego i cijele evrope kao kakve takve kršćanske utvrde.Fénix wrote:Nakon ovoga, mislim kako više nema nekih igračâ. Ili si američki ili ruski igrač. Europa nikad nije ni postojala, dakle mrtva je.Starhemberg wrote:Da se i s tobom složim, ona se nakon svega ovoga sa svojom političkom karijerom može oprostiti... a Kolinda je američki igrač, istina.RayMabus wrote:Kakva diplomacija ? Merkelica je prošlost. Svaki put kad deset tisuća Arapa uđe u Njemačku sa ciljem da tu i uzmu azil Merkelica gubi oko 1% podrške.Yehudi wrote:
Dobro je rekao ovaj ------------To će joj diplomacija zapamtiti.
Poljska, Slovačka, eventualno Mađarska i Hrvatska se može u tu priču ubaciti. Sve ostalo piši propalo. Ameri zapravo i uništavaju ovo kroz svoja NGO-vna, think-thankove, ambasade, liberale i sl. Zna se jako dobro tko im kapital drži pa još dodatno dobiva na dimezniji.
Mi bi se trebali zbližavati s višegraskom četvorkom cijelo vrijeme zadnjih 15-20 godina, ali ispalo sve osim toga. Nemamo niti saveznika niti prijatelja. Imamo samo gospodare. Ostaje jako puno mudrosti, borbe i rada za opstati tu gdje se nalazimo jer budućnost Europe je sve samo ne jasna.
Last edited by Fénix on Tue 22 Sep - 20:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Where does this mess come from? Who is responsible for all of this? Who created this insanity that is now our Muslim problems, our biggest threat to our future and existence, the cause of vicious crimes, import of medieval standards, economic strains and decline, the mess that Europe is in today?
The whole problem originates from Europe’s Arab headquarters: France.
http://themuslimissue.wordpress.com/2012/10/03/french-ex-president-charles-de-gaulle-is-the-founding-father-of-eurabia/French president Charles de Gaulle is the scumbag responsible for today’s Muslim problems.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ameri imaju svoju agendu i u to nema sumnje no nije im interes da islam ovlada ulazom na euroazijska vrata kada su se već dobrano napatili da njima ovladaju od ratova devedesetih. Dakle ovo što se događa sa izbjeglicama ima sasvim neke druge izvore mada ne dvojim da su potezi američke politike kumavale čak i nesvjesno ovome što se danas događa.Fénix wrote:Ne postoji kakva-takva kršćanska utvrda u cjelini, ali zato postoji sekularni stroj koji sve krši i rastura pred sobom, u prvom redu kršćanstvo i povijest Europe.tre911 wrote:U ovom slučaju je biti bolje bilo čiji igrač čiji se interesi poklapaju sa opstankom ne samo RH kao države nego i cijele evrope kao kakve takve kršćanske utvrde.Fénix wrote:Nakon ovoga, mislim kako više nema nekih igračâ. Ili si američki ili ruski igrač. Europa nikad nije ni postojala, dakle mrtva je.Starhemberg wrote:Da se i s tobom složim, ona se nakon svega ovoga sa svojom političkom karijerom može oprostiti... a Kolinda je američki igrač, istina.RayMabus wrote:Kakva diplomacija ? Merkelica je prošlost. Svaki put kad deset tisuća Arapa uđe u Njemačku sa ciljem da tu i uzmu azil Merkelica gubi oko 1% podrške.Yehudi wrote:
Dobro je rekao ovaj ------------To će joj diplomacija zapamtiti.
Poljska, Slovačka, eventualno Mađarska i Hrvatska se može u tu priču ubaciti. Sve ostalo piši propalo. Ameri zapravo i uništavaju ovo kroz svoja NGO-vna, think-thankove, ambasade, liberale i sl. Zna se jako dobro tko im kapital drži pa još dodatno dobiva na dimezniji.
Mi bi se trebali zbližavati s višegraskom četvorkom cijelo vrijeme zadnjih 15-20 godina, ali ispalo sve osim toga. Nemamo niti saveznika niti prijatelja. Imamo samo gospodare. Ostaje jako puno mudrosti, borbe i rada za opstati tu gdje se nalazimo jer budućnost Europe je sve samo ne jasna.
Guest- Guest
Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Prokleti Putin :D ahah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vehabija i ameri najbolji prijatelji poslije žida:)))
Kermit-
2014-04-17
Dobro tre je specijalozorao pitanje Srbije i Paraćina, ovo su za njega metafizike...epikur37 wrote:asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Kermit-
2014-04-17
Prljavo je kao nafta no svejedno ne vidim američki interes da izgube vrata prema srcu zemlje. Meni vuče sve ovo puno više prema nekom bližem susjedu čiji je kapital gotovo kompletan u USA.asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Guest- Guest
Kakve veze ima Putin sa ovim??? Opet si pojeo napuhaču led te hebo :DDepikur37 wrote:asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Guest- Guest
Srbija? hahah šalim se, pa KSA je tvorevina SAD/a i VB bez njih toga ne bi bilo, tj. danas bi jordanski kralj palio gume po ulicama Rijada i pio kamilje mlijeko iz platniste posudetre911 wrote:Prljavo je kao nafta no svejedno ne vidim američki interes da izgube vrata prema srcu zemlje. Meni vuče sve ovo puno više prema nekom bližem susjedu čiji je kapital gotovo kompletan u USA.asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Kermit-
2014-04-17
Kome odgovara čišćenje bliskog istoka i afrike?asilovski wrote:Srbija? hahah šalim se, pa KSA je tvorevina SAD/a i VB bez njih toga ne bi bilo, tj. danas bi jordanski kralj palio gume po ulicama Rijada i pio kamilje mlijeko iz platniste posudetre911 wrote:Prljavo je kao nafta no svejedno ne vidim američki interes da izgube vrata prema srcu zemlje. Meni vuče sve ovo puno više prema nekom bližem susjedu čiji je kapital gotovo kompletan u USA.asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Guest- Guest
Srbima.tre911 wrote:Kome odgovara čišćenje bliskog istoka i afrike?asilovski wrote:Srbija? hahah šalim se, pa KSA je tvorevina SAD/a i VB bez njih toga ne bi bilo, tj. danas bi jordanski kralj palio gume po ulicama Rijada i pio kamilje mlijeko iz platniste posudetre911 wrote:Prljavo je kao nafta no svejedno ne vidim američki interes da izgube vrata prema srcu zemlje. Meni vuče sve ovo puno više prema nekom bližem susjedu čiji je kapital gotovo kompletan u USA.asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Izraelutre911 wrote:Kome odgovara čišćenje bliskog istoka i afrike?asilovski wrote:Srbija? hahah šalim se, pa KSA je tvorevina SAD/a i VB bez njih toga ne bi bilo, tj. danas bi jordanski kralj palio gume po ulicama Rijada i pio kamilje mlijeko iz platniste posudetre911 wrote:Prljavo je kao nafta no svejedno ne vidim američki interes da izgube vrata prema srcu zemlje. Meni vuče sve ovo puno više prema nekom bližem susjedu čiji je kapital gotovo kompletan u USA.asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Kermit-
2014-04-17
Tako što će mujama napuniti srbiju? genijalno čak i od tebe.albatros wrote:Srbima.tre911 wrote:Kome odgovara čišćenje bliskog istoka i afrike?asilovski wrote:Srbija? hahah šalim se, pa KSA je tvorevina SAD/a i VB bez njih toga ne bi bilo, tj. danas bi jordanski kralj palio gume po ulicama Rijada i pio kamilje mlijeko iz platniste posudetre911 wrote:Prljavo je kao nafta no svejedno ne vidim američki interes da izgube vrata prema srcu zemlje. Meni vuče sve ovo puno više prema nekom bližem susjedu čiji je kapital gotovo kompletan u USA.asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Guest- Guest
Sad već možemo ozbiljno pričati.asilovski wrote:Izraelutre911 wrote:Kome odgovara čišćenje bliskog istoka i afrike?asilovski wrote:Srbija? hahah šalim se, pa KSA je tvorevina SAD/a i VB bez njih toga ne bi bilo, tj. danas bi jordanski kralj palio gume po ulicama Rijada i pio kamilje mlijeko iz platniste posudetre911 wrote:Prljavo je kao nafta no svejedno ne vidim američki interes da izgube vrata prema srcu zemlje. Meni vuče sve ovo puno više prema nekom bližem susjedu čiji je kapital gotovo kompletan u USA.asilovski wrote:Gledam baš kako američki saveznik Saudijska Arabija postaje predsjedavajuća UN-ovim panelom za lhudska prava, a Obama to pozdravlja...tre911 wrote:jebiga amerima ne odgovara poplava đihadista u evropi pa sukladno tome ide i neke reakcije. Meni će biti zanimljivo gledati reakcije ovih amerofoba što su gledali amere u svim zlima koje nas pogađaju u prošlosti, sadašnjosti ili u budućnosti.abraham wrote:Sto ce se ovo dogoditi?? I ona i Milanovic pogodili danas. Milanovic jos dobija bonus da je prvi put bio i duhovit. Nesta se gadno iza brda valja. Muhahahahahahaha
Guest- Guest
Lako meni za agendu i sve to dok je to misao i priča na papiru. Kad se to krene realizirati na terenu, onda imamo Libiju, Egipat, Tunis, Siriju - ukratko imamo samo masakre, krv, meso i smrt, prah i pepeo. U Europi to gledati... Mislim kako to nismo ni ti ni ja ni nitko spreman nije gledati dok oni preko bare budu žderali hamburgere, prcali se, pederisali, pjevali pjesmice i snimali filmove te uopće ne znali što se zapravo kod nas događa i kakav je to pakao.tre911 wrote:Ameri imaju svoju agendu i u to nema sumnje no nije im interes da islam ovlada ulazom na euroazijska vrata kada su se već dobrano napatili da njima ovladaju od ratova devedesetih. Dakle ovo što se događa sa izbjeglicama ima sasvim neke druge izvore mada ne dvojim da su potezi američke politike kumavale čak i nesvjesno ovome što se danas događa.
Guest- Guest
Mogu se složiti jedino da je ovo nečije neželjeno djete no da su ga prihvatili "određeni" krugovi i to pretvorili u svoju korist.Uvijek tražim motiv, arapsko proljeće možemop reći da je američki interes-nafta, dolari...no gubitak evrope na račun bliskog istoka ne može biti američki interes, naprotiv.Fénix wrote:Lako meni za agendu i sve to dok je to misao i priča na papiru. Kad se to krene realizirati na terenu, onda imamo Libiju, Egipat, Tunis, Siriju - ukratko imamo samo masakre, krv, meso i smrt, prah i pepeo. U Europi to gledati... Mislim kako to nismo ni ti ni ja ni nitko spreman nije gledati dok oni preko bare budu žderali hamburgere, prcali se, pederisali, pjevali pjesmice i snimali filmove te uopće ne znali što se zapravo kod nas događa i kakav je to pakao.tre911 wrote:Ameri imaju svoju agendu i u to nema sumnje no nije im interes da islam ovlada ulazom na euroazijska vrata kada su se već dobrano napatili da njima ovladaju od ratova devedesetih. Dakle ovo što se događa sa izbjeglicama ima sasvim neke druge izvore mada ne dvojim da su potezi američke politike kumavale čak i nesvjesno ovome što se danas događa.
Guest- Guest
Po mojem skromnom mišljenju, njihov unipolarni svijet na kojem oni silovito rade zadnjih 15-20 godina uz dosta neuspjeha i blamiranja sa svojim pajdašima koji čim prime oružje i ostale vojne zalihe pa im ekspresno okrenu leđa, mi smo njima topovsko meso. Taj europski multikulturalizam nije ništa drugo nego odlično upakirana tempirana bomba koja će ukoliko bude bilo potrebe, pucati po brojnim sred., zap. i sjevernoeuropskim državama.tre911 wrote:Mogu se složiti jedino da je ovo nečije neželjeno djete no da su ga prihvatili "određeni" krugovi i to pretvorili u svoju korist.Uvijek tražim motiv, arapsko proljeće možemop reći da je američki interes-nafta, dolari...no gubitak evrope na račun bliskog istoka ne može biti američki interes, naprotiv.Fénix wrote:Lako meni za agendu i sve to dok je to misao i priča na papiru. Kad se to krene realizirati na terenu, onda imamo Libiju, Egipat, Tunis, Siriju - ukratko imamo samo masakre, krv, meso i smrt, prah i pepeo. U Europi to gledati... Mislim kako to nismo ni ti ni ja ni nitko spreman nije gledati dok oni preko bare budu žderali hamburgere, prcali se, pederisali, pjevali pjesmice i snimali filmove te uopće ne znali što se zapravo kod nas događa i kakav je to pakao.tre911 wrote:Ameri imaju svoju agendu i u to nema sumnje no nije im interes da islam ovlada ulazom na euroazijska vrata kada su se već dobrano napatili da njima ovladaju od ratova devedesetih. Dakle ovo što se događa sa izbjeglicama ima sasvim neke druge izvore mada ne dvojim da su potezi američke politike kumavale čak i nesvjesno ovome što se danas događa.
Ovo s Ukrajinom da ne govorim... Uvijek bila i ostala od teška prčija od države za razne grupacije, ali otići do te mjere isprovocirati rat i posvađati Ruse i Ukre i time uvaliti i Europu... Uffffff... Teren pripremaju, sad ću otvoriti jednu temu.
Guest- Guest
Globalistički interes jeste gubitak identiteta no prepuštanje evrope islamu je u opreci sa tom ideologijom i stavovima da hebe rak raka.Fénix wrote:Po mojem skromnom mišljenju, njihov unipolarni svijet na kojem oni silovito rade zadnjih 15-20 godina uz dosta neuspjeha i blamiranja sa svojim pajdašima koji čim prime oružje i ostale vojne zalihe pa im ekspresno okrenu leđa, mi smo njima topovsko meso. Taj europski multikulturalizam nije ništa drugo nego odlično upakirana tempirana bomba koja će ukoliko bude bilo potrebe, pucati po brojnim sred., zap. i sjevernoeuropskim državama.tre911 wrote:Mogu se složiti jedino da je ovo nečije neželjeno djete no da su ga prihvatili "određeni" krugovi i to pretvorili u svoju korist.Uvijek tražim motiv, arapsko proljeće možemop reći da je američki interes-nafta, dolari...no gubitak evrope na račun bliskog istoka ne može biti američki interes, naprotiv.Fénix wrote:Lako meni za agendu i sve to dok je to misao i priča na papiru. Kad se to krene realizirati na terenu, onda imamo Libiju, Egipat, Tunis, Siriju - ukratko imamo samo masakre, krv, meso i smrt, prah i pepeo. U Europi to gledati... Mislim kako to nismo ni ti ni ja ni nitko spreman nije gledati dok oni preko bare budu žderali hamburgere, prcali se, pederisali, pjevali pjesmice i snimali filmove te uopće ne znali što se zapravo kod nas događa i kakav je to pakao.tre911 wrote:Ameri imaju svoju agendu i u to nema sumnje no nije im interes da islam ovlada ulazom na euroazijska vrata kada su se već dobrano napatili da njima ovladaju od ratova devedesetih. Dakle ovo što se događa sa izbjeglicama ima sasvim neke druge izvore mada ne dvojim da su potezi američke politike kumavale čak i nesvjesno ovome što se danas događa.
Ovo s Ukrajinom da ne govorim... Uvijek bila i ostala od teška prčija od države za razne grupacije, ali otići do te mjere isprovocirati rat i posvađati Ruse i Ukre i time uvaliti i Europu... Uffffff... Teren pripremaju, sad ću otvoriti jednu temu.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3