Forumska dektiva :))
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Forumska dektiva :))
zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
Guest- Guest
Da. Barem smo malo suzili izbor .Leviathan2 wrote:znaci megi trini i neve, opet dobar izbor :Dkaja wrote:Sora je prckova a metilda nije njegov tip, vise od Regoca.,Leviathan2 wrote:veber, ostaju jos megi neve trini metilda i sora, mozda uspijes :D
a ni mate iskra ni orionka nisu za podcijenit :D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
Guest- Guest
jos razbijas glavu, previse kontradiktornih podataka a fali osnovni, parafinska rukavica i ulaznoizlazna ranapismejker wrote:zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
ma nebi ni ja imo nis protiv dzabana vecerekaja wrote:Da. Barem smo malo suzili izbor .Leviathan2 wrote:znaci megi trini i neve, opet dobar izbor :Dkaja wrote:Sora je prckova a metilda nije njegov tip, vise od Regoca.,Leviathan2 wrote:veber, ostaju jos megi neve trini metilda i sora, mozda uspijes :D
previše moždova, istinapismejker wrote:zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
stoji...onda Don Anemio vikne da se slucaj bas i ne bi trebao istrazivati...Leviathan2 wrote:jos razbijas glavu, previse kontradiktornih podataka a fali osnovni, parafinska rukavica i ulaznoizlazna ranapismejker wrote:zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
Guest- Guest
kaja wrote:Hvala. Na dijeti sam.veber wrote:Još neka me Kaja odkanta...
Paprika ručuk?
2014-12-30
pismejker wrote:stoji...onda Don Anemio vikne da se slucaj bas i ne bi trebao istrazivati...Leviathan2 wrote:jos razbijas glavu, previse kontradiktornih podataka a fali osnovni, parafinska rukavica i ulaznoizlazna ranapismejker wrote:zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
I nadzorna kamera...Leviathan2 wrote:jos razbijas glavu, previse kontradiktornih podataka a fali osnovni, parafinska rukavica i ulaznoizlazna ranapismejker wrote:zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
I to što kažeš, pa da malo i boli guzica...Leviathan2 wrote:ma nebi ni ja imo nis protiv dzabana vecerekaja wrote:Da. Barem smo malo suzili izbor .Leviathan2 wrote:znaci megi trini i neve, opet dobar izbor :Dkaja wrote:Sora je prckova a metilda nije njegov tip, vise od Regoca.,Leviathan2 wrote:veber, ostaju jos megi neve trini metilda i sora, mozda uspijes :D
T.- Posts : 17557
2014-04-14
a ne, to od karlovacke pive :DTotenkopf wrote:I to što kažeš, pa da malo i boli guzica...Leviathan2 wrote:ma nebi ni ja imo nis protiv dzabana vecerekaja wrote:Da. Barem smo malo suzili izbor .Leviathan2 wrote:znaci megi trini i neve, opet dobar izbor :Dkaja wrote:
Sora je prckova a metilda nije njegov tip, vise od Regoca.,
Totenkopf wrote:I nadzorna kamera...Leviathan2 wrote:jos razbijas glavu, previse kontradiktornih podataka a fali osnovni, parafinska rukavica i ulaznoizlazna ranapismejker wrote:zbunjujuce je da ako je pisala pismo,recimo jeste oprostajno,mogutje jest da je bila prisiljena,ali i da je sama pisala..potom stolica nije ona rotirajuca,a da pise,pa onda okrece tijel oda bi se roknula..nekako mi ne drzi vodu..prirodnije bi bilo da se u toj pozi nasloni na naslonjac i rokne,u tom slucaju mrlja je na pogresnom zidu..previse tih moždova..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
groždže pozderano sad jedno fino ledeno pifce pa pod tus pa u krpe...
Guest- Guest
nema vise ceskih piffica,zgrabih samo svapski pils,stogodmutoznacilo..
Guest- Guest
jeate, ti ko i svi jugovici, u njemackoj voda se ne pije nego samo pifo :D