Forumska dektiva :))
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Forumska dektiva :))
za držanje mobitelaTotenkopf wrote:Nemoj nam kazati, bilo bi malo previše osobno...Noor wrote:ja sam dešnjak, ali ima stvari za koje koristim isključivo lijevu ruku
ako ga držim desnom, lijevom sam nesposobna po njemu tačat
znam da nije dovoljno intimno, al štaš
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ilija lončarević (ako je živući) i branko ivanković također su u konkurenciji...mutava baštarda wrote:Mislim da bi mogao Kruno Jurčić biti idući izbornik.Totenkopf wrote:Post scriprum ili post mortem?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Viš, nisam o tome razmišljao niti smatrao ali i ja mob. držim lijevom iako sam dešnjak (očekivano) pa i kada razgovaram...Noor wrote:za držanje mobitelaTotenkopf wrote:Nemoj nam kazati, bilo bi malo previše osobno...Noor wrote:ja sam dešnjak, ali ima stvari za koje koristim isključivo lijevu ruku
Zanimljiva činjenica...
2014-04-14
čini se da je ipak ubojstvo.
prije svega, iz slike je jasno da je osoba ljevak, pa je utoliko čudno što se pištolj nalazi u desnoj ruci.
a da je osoba ljevak, može se zaključiti i na temelju položaja olovke odložene na pismu, ali i po tome gdje se nalaze limenka i pepeljara. dakle, logično je da je sve prilagodila dominantnoj ruci.
onda, budući da se na pismu nalaze naočale, jasno je da je imala problema s vidom, pa se postavlja pitanje i zašto bi posljednju poruku pisala u mraku ili polumraku, jer svjetiljka je isključena.
pretpostavka je i da bi samoubojica dovršio cigaretu....
prije svega, iz slike je jasno da je osoba ljevak, pa je utoliko čudno što se pištolj nalazi u desnoj ruci.
a da je osoba ljevak, može se zaključiti i na temelju položaja olovke odložene na pismu, ali i po tome gdje se nalaze limenka i pepeljara. dakle, logično je da je sve prilagodila dominantnoj ruci.
onda, budući da se na pismu nalaze naočale, jasno je da je imala problema s vidom, pa se postavlja pitanje i zašto bi posljednju poruku pisala u mraku ili polumraku, jer svjetiljka je isključena.
2017-10-06
Zapravo, ako bolje razmislim (ukoliko je to uopće moguće) samo mob. i ***** držim lijevom rukom a sve ostalo desnom...
2014-04-14
E a zato ti ***** nema vibraciju.Totenkopf wrote:Zapravo, ako bolje razmislim (ukoliko je to uopće moguće) samo mob. i ***** držim lijevom rukom a sve ostalo desnom...
Leviathan2 wrote:otkud znas da je oprostajno :Dveber wrote:Oproštajno pismo na stolu. Uz pepeljaru.
mozda spisak za ducan :D
S hranom pišeš oproštajno
2014-12-30
meni je držat mobitel u desnoj jako čudan osjećaj...kao da će mi ispasti, dok u lijevoj je siguran :)Totenkopf wrote:Viš, nisam o tome razmišljao niti smatrao ali i ja mob. držim lijevom iako sam dešnjak (očekivano) pa i kada razgovaram...Noor wrote:za držanje mobitelaTotenkopf wrote:Nemoj nam kazati, bilo bi malo previše osobno...Noor wrote:ja sam dešnjak, ali ima stvari za koje koristim isključivo lijevu ruku
Zanimljiva činjenica...
pišem desnom, jasno...ali mogu i lijevom, samo ne s lijeva na desno, kao svi, nego s desna na lijevo, i takav rukopis da je pisan na staklu mogao bi se čitati smo s donje strane stakla
Da nisi kineskinja?Noor wrote:meni je držat mobitel u desnoj jako čudan osjećaj...kao da će mi ispasti, dok u lijevoj je siguran :)Totenkopf wrote:Viš, nisam o tome razmišljao niti smatrao ali i ja mob. držim lijevom iako sam dešnjak (očekivano) pa i kada razgovaram...Noor wrote:za držanje mobitelaTotenkopf wrote:Nemoj nam kazati, bilo bi malo previše osobno...Noor wrote:ja sam dešnjak, ali ima stvari za koje koristim isključivo lijevu ruku
Zanimljiva činjenica...
pišem desnom, jasno...ali mogu i lijevom, samo ne s lijeva na desno, kao svi, nego s desna na lijevo, i takav rukopis da je pisan na staklu mogao bi se čitati smo s donje strane stakla
2014-04-14
Upucana je stalno pušila cigare, u trenutku smrti također i vjerojatno je pušila dok je pisala oporuku, a to bi značilo da je dešnjakinja i da je sve ok... duvan u livoj ruci, olovku zaminila pištoljem i beng...Noor wrote:čini se da je ipak ubojstvo.
ne postoji decidirani odgovor...postoji samo navođenje činjenica, koje ste već i sami uočili, a na kraju je pretpostavka da se radi o ubojstvu..uz pitanje (autora pitalice) ..griješimo li?!Totenkopf wrote:Jel sama zaključuješ ili postoje već odgovori?
sad ga ti znaj
2017-10-06
ček da vidim...Totenkopf wrote:Da nisi kineskinja?Noor wrote:meni je držat mobitel u desnoj jako čudan osjećaj...kao da će mi ispasti, dok u lijevoj je siguran :)Totenkopf wrote:Viš, nisam o tome razmišljao niti smatrao ali i ja mob. držim lijevom iako sam dešnjak (očekivano) pa i kada razgovaram...Noor wrote:za držanje mobitelaTotenkopf wrote:
Nemoj nam kazati, bilo bi malo previše osobno...
Zanimljiva činjenica...
nisam
2017-10-06
Ne valja, treba se moći provjeriti tko je u pravu a tko ne...
Inače je sve uzalud...
Inače je sve uzalud...
Ja pišem lijevom i desnom. Simultano, s tim da lijevom pišem zrcalno, moja pokojna mati pis
ala je lijevo-francuski, desno-hrvatski
ala je lijevo-francuski, desno-hrvatski
2014-12-30
a kaj da mu radim??Totenkopf wrote:Ne valja, treba se moći provjeriti tko je u pravu a tko ne...
Inače je sve uzalud...
ispod slike ljudi komentiraju kao i mi ovdje...ne vidim točan odgovor nigdje.
https://dnevnik.hr/vijesti/zanimljivosti/da-vas-vidimo-detektivi-biste-li-ovaj-slucaj-vodili-kao-ubojstvo-ili-samoubojstvo---430038.html
2017-10-06
Vidim, mislio sam da su sve te dosadašnje mozgalice s iste stranice te da sadrže i odgovore...
2014-04-14
Mene na noor kad je pročitala da sam ja adminNoor wrote:samoubojstvo ili ubojstvo?
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
najčešće su i rezultati objavljeni....da, ali eto...ovdje je sve otvoreno izgleda :)Totenkopf wrote:Vidim, mislio sam da su sve te dosadašnje mozgalice s iste stranice te da sadrže i odgovore...
osobno mi više liči na ubojstvo.
2017-10-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5