Alien Drone Found on Mars
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Alien Drone Found on Mars
UFO Drone' Found on Mars is Proof of Ancient Civilization on Red Planet
Aliens exist, UFO hunters claimed after a new set of pictures of an identified object, which some said was none other than a UFO drone, were published on YouTube last Sunday, according to Inquisitr.com.
The pictures, snapped by a NASA Mars rover, show an object that resembles a metallic piece of machinery lying in one of the craters in the Gale Crater region of Mars.
http://sputniknews.com/art_living/20151104/1029604469/ufo-drone-mars-ancient-civilization.html
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Alien Drone Found on Mars
dalek 100%Yehudi wrote:
UFO Drone' Found on Mars is Proof of Ancient Civilization on Red Planet
Aliens exist, UFO hunters claimed after a new set of pictures of an identified object, which some said was none other than a UFO drone, were published on YouTube last Sunday, according to Inquisitr.com.
The pictures, snapped by a NASA Mars rover, show an object that resembles a metallic piece of machinery lying in one of the craters in the Gale Crater region of Mars.
http://sputniknews.com/art_living/20151104/1029604469/ufo-drone-mars-ancient-civilization.html
It was always the women, and above all the young ones, who were the most bigotet adherents of the party, the swallowers of slogans, the amateur spies and nosers-out of unortodoxy.
Orwell 1984
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ero se previse bavi tim Marsom..da nije ovo nes u stilu Medjugorja?...novo svetiste??
Guest- Guest
nedgje u nevadibogomdani wrote:Ero se previse bavi tim Marsom..da nije ovo nes u stilu Medjugorja?...novo svetiste??
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Ero mi je svejedno legenda..toliko voli to kamenje da je kao malo dijete kad se zaigra,ali respektiram to..lijepo je kad covjek voli svoj poasao.-.rigbi wrote:nedgje u nevadibogomdani wrote:Ero se previse bavi tim Marsom..da nije ovo nes u stilu Medjugorja?...novo svetiste??
Guest- Guest
E ovo je bilo baš dubokoumno.Eva wrote:To ostalo nekom muškarcu.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Koliko dugo zadržiš "dijete" u sebi, toliko si živ...ostatak si biljka.bogomdani wrote:Ero mi je svejedno legenda..toliko voli to kamenje da je kao malo dijete kad se zaigra,ali respektiram to..lijepo je kad covjek voli svoj poasao.-.rigbi wrote:nedgje u nevadibogomdani wrote:Ero se previse bavi tim Marsom..da nije ovo nes u stilu Medjugorja?...novo svetiste??
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
A jel znaš kaj je najvažnije u životu?Ero wrote:Koliko dugo zadržiš "dijete" u sebi, toliko si živ...ostatak si biljka.bogomdani wrote:Ero mi je svejedno legenda..toliko voli to kamenje da je kao malo dijete kad se zaigra,ali respektiram to..lijepo je kad covjek voli svoj poasao.-.rigbi wrote:nedgje u nevadibogomdani wrote:Ero se previse bavi tim Marsom..da nije ovo nes u stilu Medjugorja?...novo svetiste??
Guest- Guest
Ej.Men...ja sam se fokusiro na zenke,sa mladalackim zarom..Ero wrote:Koliko dugo zadržiš "dijete" u sebi, toliko si živ...ostatak si biljka.bogomdani wrote:Ero mi je svejedno legenda..toliko voli to kamenje da je kao malo dijete kad se zaigra,ali respektiram to..lijepo je kad covjek voli svoj poasao.-.rigbi wrote:nedgje u nevadibogomdani wrote:Ero se previse bavi tim Marsom..da nije ovo nes u stilu Medjugorja?...novo svetiste??
Guest- Guest
"Najvažnije u životu je da ne skidaš pjočice sa zida u kupijonici." Bijela vrana, Mladne Kušec. To sam pratila kao klinka.Ero wrote:@Eva..Recimo da ne znam.
Guest- Guest
Inače, ta curica je imala 4-5 godina i njeni su radili kupaonicu doma, a njoj je majstor, kojem je "dosađivala" i non stop hodala za njim, to kazal:))) pa je ona to zapamtila kao životni moto.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» America F-16 Can Be Converted into a Drone and Was Just Shot
» Venezuela 'drone attack': Soldiers seen running
» Artificial Intelligence Flies XQ-58A Valkyrie Drone
» Traces of coronavirus found in water in France
» Alien life 'lurking in Venus clouds'
» Venezuela 'drone attack': Soldiers seen running
» Artificial Intelligence Flies XQ-58A Valkyrie Drone
» Traces of coronavirus found in water in France
» Alien life 'lurking in Venus clouds'