SABOR MILA MAJKA ZA SRPSKU SKUPŠTINU zastupnica poručila:"Terajte se bre u k***c!
Page 1 of 1
SABOR MILA MAJKA ZA SRPSKU SKUPŠTINU zastupnica poručila:"Terajte se bre u k***c!
http://www.direktno.hr/zivot/zabava/sabor-mila-majka-skupstinu-srbije-zastupnica-porucila-terajte-se-bre-kc-99975/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SABOR MILA MAJKA ZA SRPSKU SKUPŠTINU zastupnica poručila:"Terajte se bre u k***c!
nije losa koka.. ..ova je iz dveri cini mi se sto je terala bre u kurac..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: SABOR MILA MAJKA ZA SRPSKU SKUPŠTINU zastupnica poručila:"Terajte se bre u k***c!
Ova mala mojeg temperamenta. Lepo bi se slagali.
eto ti dzango, otera te
2014-04-19
Jesi video kakak temperament? Ne može da oćuti. Ista ja.prckov wrote:eto ti dzango, otera te
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma kakav tidzango wrote:Jesi video kakak temperament? Ne može da oćuti. Ista ja.prckov wrote:eto ti dzango, otera te
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šta fali meni? Jedino što nemam sise.prckov wrote:ma kakav tidzango wrote:Jesi video kakak temperament? Ne može da oćuti. Ista ja.prckov wrote:eto ti dzango, otera te
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Similar topics
» JUGOSLAVIJA je mila majka
» ustavni sud rh je "mila majka"...
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Reinera napustio Skupštinu R. Srpske
» Nisam odustao od gradske politike, a na Skupštinu ne dolazim jer je to za mene gubljenje vremena
» ustavni sud rh je "mila majka"...
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Reinera napustio Skupštinu R. Srpske
» Nisam odustao od gradske politike, a na Skupštinu ne dolazim jer je to za mene gubljenje vremena
Page 1 of 1