Gdje je nestao nasilni župan
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Gdje je nestao nasilni župan
znam, zato i kazem da ne mogu :-DTriny wrote:Nije prisilno, nemas sta zabranjivati.maggie13 wrote:zabranila bih i te sado-mazo sheme, ali ne mogu.Triny wrote:Ja nisam slusala...maggie13 wrote:Pet minuta mi bilo dovoljno..lik buca razloge i povode..ne smije biti nikakvog nasilja u vezi.
Evo, i do kraja poslusala.
;-)
A jel moze ako se dogovore da moze?
:~
Ne volim te igre dominacije, plase me.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:os bit moja cura i zast neces :Dmaggie13 wrote:
posten odnos, bez prisile, je osnova svega.
Nasilje i prinuda se tu nikako ne uklapaju.
Dragovoljno spajanje i rastavljanje.
;-)
Znam ja tko me voli i tko mi je pravi prijatelj..B-)
2014-04-12
feminizam je za ravnopravnostkserks_ wrote:pregadljivo je kako se feministička ideologija protura u medijima i javnosti kroz ovaj slučaj!
socijalnu I ekonomsku
2014-04-19
Sto je na stvari, jel bilo jos bubetanja?
Jesu se pomirili?
Jel,...sto je:)
Jesu se pomirili?
Jel,...sto je:)
dijagram-
2015-08-09
ma jok, lijen sam ti ja to sve pratitTriny wrote:No no...kuzis ti...:)prckov wrote:a o cemu vas dvije pricateTriny wrote:Ja nisam slusala...maggie13 wrote:Pet minuta mi bilo dovoljno..lik buca razloge i povode..ne smije biti nikakvog nasilja u vezi.
Evo, i do kraja poslusala.
;-)
A jel moze ako se dogovore da moze?
ja malo prisluskujem al ne mogu skuzit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kserks_ wrote:pregadljivo je kako se feministička ideologija protura u medijima i javnosti kroz ovaj slučaj!
desnica je sama kriva, kad je u istoj situaciji bio SDPov Lalovac, desno orjentirani mediji ga nisu štedjeli, koristili su istu retoriku da mu unište ugled i sruše s pozicije ministra u vladi
čak je i Bujica ugostio ženu istaknutog SDPovca da javno na TVu priča kako je njen muž zlostavljač, čudovište
ako igrate prljavo onda se nemate što čuditi kad vam se vrati istom mjerom
Last edited by croatia yes on 5/10/2017, 16:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
prckov wrote:feminizam je za ravnopravnostkserks_ wrote:pregadljivo je kako se feministička ideologija protura u medijima i javnosti kroz ovaj slučaj!
socijalnu I ekonomsku
A u tu svrhu moramo muškarce staviti zakonski u podređeni položaj, kako bi jelte bili ravnopravni.
Što ponajviše govori o kvalitetama tih što žele biti ravnopravni.
Gost- Guest
Pa takvo ponasanje i zasluzuje javni linc..ono premlacivati zenu..nize ne moze..kserks_ wrote:prckov wrote:feminizam je za ravnopravnostkserks_ wrote:pregadljivo je kako se feministička ideologija protura u medijima i javnosti kroz ovaj slučaj!
socijalnu I ekonomsku
A u tu svrhu moramo muškarce staviti zakonski u podređeni položaj, kako bi jelte bili ravnopravni.
Guest- Guest
nije to kod vas nistakserks_ wrote:prckov wrote:feminizam je za ravnopravnostkserks_ wrote:pregadljivo je kako se feministička ideologija protura u medijima i javnosti kroz ovaj slučaj!
socijalnu I ekonomsku
ovdje su totalno u kurcu
nista gadljivije of njih ne postoji
evo obustavili primat muske u policiju jer mora bit odnos 50-50
isto tako I u vojsci
rod je socijalni konstrukt, svi su ugrozeni of bijelih hetero muskaraca, I zene I muslimani I pederi I druge rase
kazem ti ja - jednakost
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:os bit moja cura i zast neces :Dmaggie13 wrote:
;-)
jedan fakultet iskljucivo prima zene na poziciju prof matematike
velim ti ja - jednakost
jedan fakultet iskljucivo prima zene na poziciju prof matematike
2014-04-19
Leviathan2 wrote:eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:os bit moja cura i zast neces :Dmaggie13 wrote:
;-)
Uvali ti Pemziju..!!! RESPECT..!!!!
Guest- Guest
haha, to bi vec bila slika idealnog prijateljstva..ostavimo ovako nesavrseno, ima to svoje drazi ;))Leviathan2 wrote:eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:os bit moja cura i zast neces :Dmaggie13 wrote:
;-)
2014-04-12
a ne ne, levi drzi rjec, obecanje uvijek ispuni pa makar i sa kasnjenjemmaggie13 wrote:haha, to bi vec bila slika idealnog prijateljstva..ostavimo ovako nesavrseno, ima to svoje drazi ;))Leviathan2 wrote:eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:os bit moja cura i zast neces :Dmaggie13 wrote:
;-)
limoncelo je jos uvijek netaknut a i gigi se najavio doci da nas obidje, reci cu da se bez cokolade ne pojavljuje, i ovaj put je necu pozderat ;D
a zas ne, nekih 1400 eurica pemzije joj nebi bilo za bacit ;Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:os bit moja cura i zast neces :Dmaggie13 wrote:
;-)
daj, nasmijavas me :-DLeviathan2 wrote:a ne ne, levi drzi rjec, obecanje uvijek ispuni pa makar i sa kasnjenjemmaggie13 wrote:haha, to bi vec bila slika idealnog prijateljstva..ostavimo ovako nesavrseno, ima to svoje drazi ;))Leviathan2 wrote:eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:
os bit moja cura i zast neces :D
limoncelo je jos uvijek netaknut a i gigi se najavio doci da nas obidje, reci cu da se bez cokolade ne pojavljuje, i ovaj put je necu pozderat ;D
Kako ces odolit?
2014-04-12
moci ces pristojno zivit ovamo po umirovljenju :-)Leviathan2 wrote:a zas ne, nekih 1400 eurica pemzije joj nebi bilo za bacit ;Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:
2014-04-12
pismejker wrote:Pa takvo ponasanje i zasluzuje javni linc..ono premlacivati zenu..nize ne moze..kserks_ wrote:prckov wrote:feminizam je za ravnopravnostkserks_ wrote:pregadljivo je kako se feministička ideologija protura u medijima i javnosti kroz ovaj slučaj!
socijalnu I ekonomsku
Zaslužuje isti tretman kao i konflikt bilo koja dva mušarca, ravnopravni smo jelte?!
I tako ja jučer naslušam svega o zlim i nasilnim muškarcima na glavnim dnevnicima "nacionalnih" televizija, pa potom krene film na Hrt2 gdje žena sasvim nošalantno zašamara muškarca...što reći, kakavu poruku poslati?
Najjebenije mi je kako ove feminističke udruge kmeče kako se žene ubijaju maltene svaki dan po 2-3, a ono 90% ubijenih su muškarci...
Last edited by kserks_ on 5/10/2017, 17:20; edited 1 time in total
Gost- Guest
Leviathan2 wrote:a zas ne, nekih 1400 eurica pemzije joj nebi bilo za bacit ;Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:eto, to smo dogovorili, jos samo da ispunim obecanje od prije, sreci nikad kraja :Dmaggie13 wrote:jesam ja tvoja cura..;-)Leviathan2 wrote:
Neka,tako i treba...zlo bi bilo da to odneses sa sobom u grob..
Guest- Guest
ma megi sto si tako plasljiva
nece niko normalan tuc zene, niti iko normalan to podrzava. Ali pravit ideologiju of toga nije normalno I vise ce u konacnici donijet stete zenama. Budale koje imaju neki problem u glavi treba izolirat ali isto tako ne svodit problem na crno bijeli odnos - zena dobra muskarac ne valja
nemas pojma kakve monstrume sam upozno I kako bi oni koji su bili u odnosu sa njima bili bolje prosli da su ubijeni. Pravda je jedini kriterij po kojem se moze sudit a ne spol
nece niko normalan tuc zene, niti iko normalan to podrzava. Ali pravit ideologiju of toga nije normalno I vise ce u konacnici donijet stete zenama. Budale koje imaju neki problem u glavi treba izolirat ali isto tako ne svodit problem na crno bijeli odnos - zena dobra muskarac ne valja
nemas pojma kakve monstrume sam upozno I kako bi oni koji su bili u odnosu sa njima bili bolje prosli da su ubijeni. Pravda je jedini kriterij po kojem se moze sudit a ne spol
2014-04-19
i 99% ubojica su muškarci.kserks_ wrote:
Najjebenije mi je kako ove feminističke udruge kmeče kako se žene ubijaju maltene svaki dan po 2-3, a ono 90% ubijenih su muškarci...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Nasilni HDZov župan opet zlostavlja ženu
» Gdje je nestao Epi?
» Gdje je nestao Jakov?
» Gdje je nestao Zoki?
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
» Gdje je nestao Epi?
» Gdje je nestao Jakov?
» Gdje je nestao Zoki?
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
Page 7 of 12