Gdje je nestao nasilni župan
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Gdje je nestao nasilni župan
[size=46][/size]
ADNJA IZMJENA: OCT 4, 2017
Pronađeno i oružje za koje nije posjedovao dozvolu (Tomaševićeva supruga potvrdila je da on posjeduje dvije puške i dva pištolja)
Zanimljivo je i kako se Tomašević, nakon što je počinio obiteljsko nasilje, jedno vrijeme skrivao od policije.
“Dvije godine trpjela sam njegovo nasilje. Ovo nije prvi put da je nasrnuo na mene. Prijetio mi je i nožem, govorio da će me rasparati. Preklinjala sam ga i molila da prestane. Ali on je govorio da njemu nitko ništa ne može. Bio je nadmen, hvalio se svojom političkom moći.
ali kćer me molila da ne prijavim jer bi to moglo upropastiti njegovu karijeru. Kad je u ponedjeljak kasno navečer došao kući pripit i počeo me fizički zlostavljati, odlučila sam obratiti se policiji”
Njegova izvanbračna veza s osobom mlađom od naše djece razlog je zbog kojeg je prema meni postao bahat, arogantan i nasilan. No, unatoč tome, nije se želio rastati, sve dokaze koje sam mu predočila nazvao je glupošću. Čula sam da je s tom osobom, koja je svojedobno radila u Županiji kao vježbenica, kupio stan u Zagrebu kojeg su adaptirali, pa jednu ratu kredita otplaćuje on, a drugu roditelji njegove partnerice.
U imovinskoj kartici A.Tomaševića ne nalazi se prijavljen stan u Zagrebu
ADNJA IZMJENA: OCT 4, 2017
Pronađeno i oružje za koje nije posjedovao dozvolu (Tomaševićeva supruga potvrdila je da on posjeduje dvije puške i dva pištolja)
Zanimljivo je i kako se Tomašević, nakon što je počinio obiteljsko nasilje, jedno vrijeme skrivao od policije.
“Dvije godine trpjela sam njegovo nasilje. Ovo nije prvi put da je nasrnuo na mene. Prijetio mi je i nožem, govorio da će me rasparati. Preklinjala sam ga i molila da prestane. Ali on je govorio da njemu nitko ništa ne može. Bio je nadmen, hvalio se svojom političkom moći.
ali kćer me molila da ne prijavim jer bi to moglo upropastiti njegovu karijeru. Kad je u ponedjeljak kasno navečer došao kući pripit i počeo me fizički zlostavljati, odlučila sam obratiti se policiji”
Njegova izvanbračna veza s osobom mlađom od naše djece razlog je zbog kojeg je prema meni postao bahat, arogantan i nasilan. No, unatoč tome, nije se želio rastati, sve dokaze koje sam mu predočila nazvao je glupošću. Čula sam da je s tom osobom, koja je svojedobno radila u Županiji kao vježbenica, kupio stan u Zagrebu kojeg su adaptirali, pa jednu ratu kredita otplaćuje on, a drugu roditelji njegove partnerice.
U imovinskoj kartici A.Tomaševića ne nalazi se prijavljen stan u Zagrebu
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/hedl-gdje-je-nestao-nasilni-zupan-noc-je-proveo-izvan-obiteljske-kuce-na-posao-nije-dosao/
Last edited by kaja on 5/10/2017, 13:26; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Gdje je nestao nasilni župan
Klasični ženskaroš. Kurva se okolo i kad dođe doma ženu mlati.
Bitno da je Kaptol stao iza njega.
Bitno da je Kaptol stao iza njega.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
prvo kcer bi postala 'lidlic'...a to nije vrijedno nikakvih batina.. ..drugo nije s e zelio rastati jer bi 'selo pricalo' a i podjela imovine je najzajebanija stavr...lik bi ostao bez podobrog komada imovine..i to bi bilo to..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
drugo..ako bi dolo do rastave nije garancija da bi ga ljubavnica zela sebi plus ako bi izgubio pola imovine vise joj ne bi bio interesantan jer ipak ljubavnice moras i financirati narocito one mlađe..jer kako se kaze..ni kod stare babe đabe..
2015-09-08
Sad su mu šanse da on Sanaderu postane ljubavnica.
2017-03-21
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Evo, u kratkim crtama djelo i lik jednog tipičnog konzervativnog čardaklije
- naoružan je, nelegalno, nasilan, krade i skriva ukradenu imovinu, vara, financira ljubavnicu, pije, hvali se time da mu ne može nitko ništa....
iznenađena sam i djecom, pristaju na zlostavljanje majke jer imaju koristi od njegove funkcije u hDZ-u.
- naoružan je, nelegalno, nasilan, krade i skriva ukradenu imovinu, vara, financira ljubavnicu, pije, hvali se time da mu ne može nitko ništa....
iznenađena sam i djecom, pristaju na zlostavljanje majke jer imaju koristi od njegove funkcije u hDZ-u.
2015-08-15
ma nece ici u zatvor..jer bi tako zavrsilo bar 50% muskaraca u zatvorima...nego jebiga zulja to sto rastavom gubi polovicu imetka..karijera u kurcu jer kad selo pocne pricat..trece kako onda financirat na med i mlijeko naviklu djecu koja bi kako vidimo iz izjava kcerke rajse da je staru na smrt premlatio nego da moraju kupovat odjecu u lidlu ili voziti polovnog golfa..Eva_ wrote:Sad su mu šanse da on Sanaderu postane ljubavnica.
2015-09-08
Hoće, previše se exponiral. Ide on iza brave. Plenki pazi na image.
2017-03-21
tak je i moj stari kukao kad mu ej stara zaprijetila rastavom u prisustvu odvjetnika kako ce izgubiti pola imetka..morati davati trecinu place i nece imati od cega zivjeti...pa se zakunuo d avise staru nece udariti...mogu reci d aje ispostivao zakletvu do kraja zivota
2015-09-08
...no kod mog starog je dijelom kumovao i alkohol...ne ljubavnica...uvijek je morala njegova biti zadnja...no na mene nije nikad dignuo ruku...ni nesto kudio..mada kad me pogledao dovoljno ej bilo da zackomim i ne radim gluposti..
2015-09-08
..inace moj stari je postupio mudrije nego ovaj tomasevic..znao je kad treba stati..no cudim se kcerci ovog..bas me zanima jel molila starog da prestane mlatiti mamu i d amisli na svoj ugled koji bi mogao ugroziti...sa mlacenjem zene..ili je kcerci turnuo sto eura u đep da se na
e za kavu dok i suti dok joj je ovaj tukao mamu...ima i toga da otac zaprijeti djeci narocito oni bigatiji ukidanjem love ako samo pokusaju zucnuti kontra njega
e za kavu dok i suti dok joj je ovaj tukao mamu...ima i toga da otac zaprijeti djeci narocito oni bigatiji ukidanjem love ako samo pokusaju zucnuti kontra njega
2015-09-08
Vjerojatno će uskoro netko raskrinkati orjunaškoliberalnu petokolonašicu iz doma jednog od najvećih sinova požensko skavonske županije. Sada je trenutak da se konzervativne i domoljubne snage okupe oko brata na kojeg orjuna pokreće hajku i podrže ga u obrani svog prava na samobranu...
glec...mala sredina..svak svakom rođak,kum,usluga za usluga...pomogo mi ej i slicno..uvecim gradovima je to manji problem za razliku do malih mjesta dgje svak svakog zna a pogotovo se grebe za one na pozicijama..pa znas i to sma..nema to veze s apolitikom eto ovaj je u hdz-u lalovac u sdpu a obdava mlatili zene..a i ima tradicijemlacenja zena u obitelji..did mlatio babu otac mater ja zenu...cisto iz tradicije bez zajebancije..mutava baštarda wrote:Vjerojatno će uskoro netko raskrinkati orjunaškoliberalnu petokolonašicu iz doma jednog od najvećih sinova požensko skavonske županije. Sada je trenutak da se konzervativne i domoljubne snage okupe oko brata na kojeg orjuna pokreće hajku i podrže ga u obrani svog prava na samobranu...
2015-09-08
Tko bi rekao za Lalovca da je tako tradicionalan. Nadam se da je i njega podržao Ike Mandurić u pravednoj borbi protiv sile nečiste...vuksadinare wrote:glec...mala sredina..svak svakom rođak,kum,usluga za usluga...pomogo mi ej i slicno..uvecim gradovima je to manji problem za razliku do malih mjesta dgje svak svakog zna a pogotovo se grebe za one na pozicijama..pa znas i to sma..nema to veze s apolitikom eto ovaj je u hdz-u lalovac u sdpu a obdava mlatili zene..a i ima tradicijemlacenja zena u obitelji..did mlatio babu otac mater ja zenu...cisto iz tradicije bez zajebancije..mutava baštarda wrote:Vjerojatno će uskoro netko raskrinkati orjunaškoliberalnu petokolonašicu iz doma jednog od najvećih sinova požensko skavonske županije. Sada je trenutak da se konzervativne i domoljubne snage okupe oko brata na kojeg orjuna pokreće hajku i podrže ga u obrani svog prava na samobranu...
moj stari nije bio vjernik pa je znao buksat mamu....jer je djed nekad isto znao malo babu 'da s ezna gdje joj mjesto'mutava baštarda wrote:Tko bi rekao za Lalovca da je tako tradicionalan. Nadam se da je i njega podržao Ike Mandurić u pravednoj borbi protiv sile nečiste...vuksadinare wrote:glec...mala sredina..svak svakom rođak,kum,usluga za usluga...pomogo mi ej i slicno..uvecim gradovima je to manji problem za razliku do malih mjesta dgje svak svakog zna a pogotovo se grebe za one na pozicijama..pa znas i to sma..nema to veze s apolitikom eto ovaj je u hdz-u lalovac u sdpu a obdava mlatili zene..a i ima tradicijemlacenja zena u obitelji..did mlatio babu otac mater ja zenu...cisto iz tradicije bez zajebancije..mutava baštarda wrote:Vjerojatno će uskoro netko raskrinkati orjunaškoliberalnu petokolonašicu iz doma jednog od najvećih sinova požensko skavonske županije. Sada je trenutak da se konzervativne i domoljubne snage okupe oko brata na kojeg orjuna pokreće hajku i podrže ga u obrani svog prava na samobranu...
2015-09-08
U džep sto sto eura pa je okrenula glavu..vuksadinare wrote:..inace moj stari je postupio mudrije nego ovaj tomasevic..znao je kad treba stati..no cudim se kcerci ovog..bas me zanima jel molila starog da prestane mlatiti mamu i d amisli na svoj ugled koji bi mogao ugroziti...sa mlacenjem zene..ili je kcerci turnuo sto eura u đep da se na
2015-08-15
:)mutava baštarda wrote:Vjerojatno će uskoro netko raskrinkati orjunaškoliberalnu petokolonašicu iz doma jednog od najvećih sinova požensko skavonske županije. Sada je trenutak da se konzervativne i domoljubne snage okupe oko brata na kojeg orjuna pokreće hajku i podrže ga u obrani svog prava na samobranu...
I odcjepljenje .. k ljubavnici.
2015-08-15
Ljubavnicu i alkohol mu je namjestila udba samo zato jer je adzovaci veliki rvacki sin i muž. Pa čovik se zakleo na svoju čast da nije ni taka ženu :)
Last edited by catabbath on 5/10/2017, 14:10; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
tako nekako nazalost...ili prijetnja 'kceri ako progovoris nema vise đeparca,novog auta a necu ti biti veza za psoao'...kaja wrote:U džep sto sto eura pa je okrenula glavu..vuksadinare wrote:..inace moj stari je postupio mudrije nego ovaj tomasevic..znao je kad treba stati..no cudim se kcerci ovog..bas me zanima jel molila starog da prestane mlatiti mamu i d amisli na svoj ugled koji bi mogao ugroziti...sa mlacenjem zene..ili je kcerci turnuo sto eura u đep da se na
2015-09-08
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Nasilni HDZov župan opet zlostavlja ženu
» Gdje je nestao Epi?
» Gdje je nestao Jakov?
» Gdje je nestao Zoki?
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
» Gdje je nestao Epi?
» Gdje je nestao Jakov?
» Gdje je nestao Zoki?
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
Page 1 of 12