Ovoj oruzani list treba...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Ovoj oruzani list treba...
https://www.facebook.com/beogradnocu.com.fanpage/photos/a.1136799386457354.1073764855.136460339824602/1136800323123927/?type=3&theater
na slici tagovana ko mlekara pancevo...
na slici tagovana ko mlekara pancevo...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Podojila bi cili forum haha...
:D
i to samo sa levom sisom.
sa izuzetkom kica, taj se u drugoj crkvi moli....
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
I kristine ronaldaBraća wrote:fridrih_niche wrote:Podojila bi cili forum haha...
:D
i to samo sa levom sisom.
sa izuzetkom kica, taj se u drugoj crkvi moli....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Novi list opet udara po antifašistima:Zviždati treba onima koji su u Pazinu zviždali predsjednici Republike
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Bolestan zub treba iščupati, a debelu trbušinu treba odrezati
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Bolestan zub treba iščupati, a debelu trbušinu treba odrezati
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1