bi li
Page 32 of 35
Page 32 of 35 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
naravnokaja wrote:Da. Oni moraju klimnuti glavom u znak odobrenja.Leviathan2 wrote:uz suprugovu dedinu pradedinu nazocnost :Dkaja wrote:Jok,trebaju tražiti odobrenje oca, brata, dede, sukundede i supruga.RayMabus wrote:
A može imati tristo ženskih admina ali pod jednim uvjetom Nesmiju samostalno banirati
sto mislis da mos kak oces :D
kaj vas je spopalo ..... onaj župan proširio virus patrijarhata na cijelo selo i dalju okolicu
orion- Posts : 2287
2017-06-06
svi smo mi zupan :Dorion wrote:kaj vas je spopalo ..... onaj župan proširio virus patrijarhata na cijelo selo i dalju okolicu
Očeš da te Testiram
KRAVO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bjež u kurac..RayMabus wrote:Ne nego si ženskokaja wrote:Jok,trebaju tražiti odobrenje oca, brata, dede, sukundede i supruga.RayMabus wrote:
A može imati tristo ženskih admina ali pod jednim uvjetom Nesmiju samostalno banirati
Očeš da te Testiram
KRAVO
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
LOLkaja wrote:Bjež u kurac..RayMabus wrote:Ne nego si ženskokaja wrote:Jok,trebaju tražiti odobrenje oca, brata, dede, sukundede i supruga.RayMabus wrote:
Očeš da te Testiram
KRAVO
Ko Todo.. :)Leviathan2 wrote:a da, da nece u srbiji potrazit azil :Dkaja wrote:Župan je kao svaki pravi hrabrisa u bjekstvu ..
2015-08-15
otvorili kurac, bio levi u cernu, s tim nema sanse da otore vormhol, za nest takovo je potrebno savladat 5tu dimenzijupismejker wrote:Levi eno cernovci otvorili vurmhol..
a ljudski um standardno ne moze ni 4tu
A možeš i pritisnit dugme za bankaja wrote:Bjež u kurac..RayMabus wrote:Ne nego si ženskokaja wrote:Jok,trebaju tražiti odobrenje oca, brata, dede, sukundede i supruga.RayMabus wrote:
Očeš da te Testiram
KRAVO
2014-04-11
sad..pretjera ga ti malo,pa malo vise... preporucujem pohadjanje studija kod dr. Waltera Bischopa...mda..Leviathan2 wrote:otvorili kurac, bio levi u cernu, s tim nema sanse da otore vormhol, za nest takovo je potrebno savladat 5tu dimenzijupismejker wrote:Levi eno cernovci otvorili vurmhol..
a ljudski um standardno ne moze ni 4tu
Guest- Guest
PiiiiipRayMabus wrote:A možeš i pritisnit dugme za bankaja wrote:Bjež u kurac..RayMabus wrote:Ne nego si ženskokaja wrote:Jok,trebaju tražiti odobrenje oca, brata, dede, sukundede i supruga.RayMabus wrote:
Očeš da te Testiram
KRAVO
2015-08-15
A kad pritisneš dugme za banRayMabus wrote:A možeš i pritisnit dugme za bankaja wrote:Bjež u kurac..RayMabus wrote:Ne nego si ženskokaja wrote:Jok,trebaju tražiti odobrenje oca, brata, dede, sukundede i supruga.RayMabus wrote:
Očeš da te Testiram
KRAVO
Ode lik na drugi forum ili likica
Život je komunikacija
Ti si je upravo blokirala
I ovo ti je test
Inače bi mi zabila
BAN
2014-04-11
Ne budi dosadan jer idem kod oca, brata, sukundede, kica i Dalaj lame tražiti odobrenje ..
2015-08-15
Šta bi bilo da sam te nazvao ravnom šerploćomRayMabus wrote:A kad pritisneš dugme za banRayMabus wrote:A možeš i pritisnit dugme za bankaja wrote:Bjež u kurac..RayMabus wrote:Ne nego si ženskokaja wrote:
Jok,trebaju tražiti odobrenje oca, brata, dede, sukundede i supruga.
Očeš da te Testiram
KRAVO
Ode lik na drugi forum ili likica
Život je komunikacija
Ti si je upravo blokirala
I ovo ti je test
Inače bi mi zabila
BAN
ZVALA bi mi policiju
Aj bježi
2014-04-11
ma tuzi logija shefu u GF, bice mekan ko pamuk :Dkaja wrote:
Ne budi dosadan jer idem kod oca, brata, sukundede, kica i Dalaj lame tražiti odobrenje ..
Rekoh da je testiram
Čisto da shvati
Sad zna idući put će joj uletit netko ovako pa će ga banirati
2014-04-11
Dajem kaji 10 glasova fore i sam ću glasat za nju, samo treba odrediti vrijeme trajanja izbora od min. 10-15 dana da što više ljudi stigne glasati, čime će se postići legitimitet izabranoga...
Kandidatima je sve dopušteno svrhu pobjede, ostali mogu komentirati ali ne i uplitati se direktno...
Kandidatima je sve dopušteno svrhu pobjede, ostali mogu komentirati ali ne i uplitati se direktno...
Page 32 of 35 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35
Page 32 of 35