Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
Sad kad Mađari zatvore granicu onda ćemo pokušati uvaliti talibane Slovencima pa ćemo se i s njima posvađati i uvesti embargo. Sjeverna Hrvatska Koreja sa mladim vođom Zok -Il Junom na čelu.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
asilovski wrote:šta ti piskaraš, pa naše firme izvoze najviše u Srbiju, osim toiga ovo je PR za izbore znači svjesno uništavanje jadne ekonomije da se dobiju glasovi poluidiotakaja_333 wrote:Zatvoriti dok se šteta ne bude brojala u milijardama , da zapamte kako prođu kada nam pokušaju smjestiti. A zapamtice.
Kad njih, koji su polu, pribrojiš nama koji nismo polu, imamo većinu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti kod mene uvek mozes... "Ne daj da nas rastave ovi ljudi zliiii, jer u srcu mooomeee zivis samo tiiii..."kaja_333 wrote:Stanoje, ja bi te pozvala na kavu al ne možeš da dođeš, imas krivi pasos. Zao mi je..
Pa ta emigracija ide jako na ruku TTIP-u. Ovisit ćemo o robi iz Amerike.ostrakon wrote:tek su počele dolaziti a izbjeglice već ruše kapitalizam
svi oni koji žive od ekstraprofita i uvoza-izvoza umjesto od rada sada će pretrpjeti velike gubitke, Todorić među prvima
masovna imigracija osigurat će da jednog dana svi budemo jednaki
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Eto zokijeva vlada se hvali izvozom, a sad ide pad izvoza pred izbore. :Dasilovski wrote:šta ti piskaraš, pa naše firme izvoze najviše u Srbiju, osim toiga ovo je PR za izbore znači svjesno uništavanje jadne ekonomije da se dobiju glasovi poluidiotakaja_333 wrote:Zatvoriti dok se šteta ne bude brojala u milijardama , da zapamte kako prođu kada nam pokušaju smjestiti. A zapamtice.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
....sve su to geopoliticke igre....ali najveci problem je sto je eu vjecno nespremna za probleme kad naiđu...i zato sam bio protivnik ulaska u nju..ali jacina i hdz-ova i sdp-ova pohlepa je ucinila svoje...i zato ne smijemo biti vise niciji krizari...i 'predziđa'..u se i u svoje kljuse..dosta smo mi nakrvarili se zbog drugih i od drugih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Severinu na zub uzeli Suljini mediji zbog Pomfritija!Mogla bi i njoj puknuti zabrana ulaska u Srbiju
» Sada CG uzvraća udarac: Zabrana ulaska za Ruse i Ukrajince
» Trump pobijedio NGO.vna zabrana ulaska stupila na snagu odlukom vrh. suda
» Tri godine od ulaska Hrvatske u EU
» TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
» Sada CG uzvraća udarac: Zabrana ulaska za Ruse i Ukrajince
» Trump pobijedio NGO.vna zabrana ulaska stupila na snagu odlukom vrh. suda
» Tri godine od ulaska Hrvatske u EU
» TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
Page 3 of 3