Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Uvodi se zabrana ulaska hrvatske robe u Srbiju?
23.30 sati - Kako javlja "Blic", kolona kamiona pred ulazak u Hrvatsku dugačka je 15 kilometara. Oko 23 sata na granicu je stigao "Lastin" autobus pun policije.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/vozaci-kamiona-blokirali-bajakovo-kolona-na-izlazu-iz-hrvatske-9-km-cijelu-noc-izbjeglice-stizale-u-opatovac-1026371
http://www.vecernji.hr/hrvatska/vozaci-kamiona-blokirali-bajakovo-kolona-na-izlazu-iz-hrvatske-9-km-cijelu-noc-izbjeglice-stizale-u-opatovac-1026371
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
NOVO 00:01 Istekao je ultimatum koji je srbijanska vlada dala Hrvatskoj za otvaranje granice. Na graničnom prijelazu Batrovci-Bajakovo u ponoć je srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio da od sada više neće biti dozvoljen ulazak kamionima koji prevoze hrvatsku robu.
Od ovog trenutka policija Srbije neće dozvoliti ulazak na teritorij Srbije svim teretnim vozilima hrvatskih registracija na svim graničnim prijelazima, niti ulaz vozilima koja prevoze hrvatsku robu, bez obzira gdje su vozila registrirana', objavio je Stefanović nekoliko minuta iza ponoći novinarima na graničnom prijelazu.
http://www.jutarnji.hr/istekao-vucicev-ultimatum--beograd-uveo-blokadu-granice---ovo-je--ekonomska-agresija--od-ovog-trenutka--hrvatska-teretna-vozila-ne-smiju-u-srbiju-/1424373/
Od ovog trenutka policija Srbije neće dozvoliti ulazak na teritorij Srbije svim teretnim vozilima hrvatskih registracija na svim graničnim prijelazima, niti ulaz vozilima koja prevoze hrvatsku robu, bez obzira gdje su vozila registrirana', objavio je Stefanović nekoliko minuta iza ponoći novinarima na graničnom prijelazu.
http://www.jutarnji.hr/istekao-vucicev-ultimatum--beograd-uveo-blokadu-granice---ovo-je--ekonomska-agresija--od-ovog-trenutka--hrvatska-teretna-vozila-ne-smiju-u-srbiju-/1424373/
2014-04-11
Mogu kupowat u brače Mađara. koji su im stawili zid duž ćijele graniće.bogomdani wrote:Sto budu sad jeli??
Srbi i Mađari brača.
2014-04-11
Zatvorit potpuno granicu prema srbiji zauvijek .....i onda bumo pravi hrvati....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Zatvoriti dok se šteta ne bude brojala u milijardama , da zapamte kako prođu kada nam pokušaju smjestiti. A zapamtice.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
šta ti piskaraš, pa naše firme izvoze najviše u Srbiju, osim toiga ovo je PR za izbore znači svjesno uništavanje jadne ekonomije da se dobiju glasovi poluidiotakaja_333 wrote:Zatvoriti dok se šteta ne bude brojala u milijardama , da zapamte kako prođu kada nam pokušaju smjestiti. A zapamtice.
Kermit-
2014-04-17
..jbg ocito ih oluja nije naucila pameti....mislim toliko naivno tvrditi od vucica da ni jedan izbjeglica ne zeli u mađarsku sa srbijanske starne vec samo u hrvatsku..pa kako to zele iz hrvatske u mađarsku...i onda s ecudi kad mu ludi zoka kaze da laze i mulja...kaja_333 wrote:Zatvoriti dok se šteta ne bude brojala u milijardama , da zapamte kako prođu kada nam pokušaju smjestiti. A zapamtice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Auuuu...kakvi ste vi pacijenti.... Ali, potpuno podrzavam vase zatvaranje granice! :)
..to i ja kazem..sad su najgraltiji oni protiv zatvaranja granice koji su donedavno zazivali zidove sa srbijom i da sta imaju nase izdajnicek firme tamo radit..ali lako je galamit kad treba muda pokazat onda 'mir mir s vama'...kao sto rade i mađari..glasni u obrani od islama..a nisam ih vido u velikom broju da idu branit krscanstvo od islama u iraku,afganistanu pa i u siriji kad su vec clanica nato-a..nego opet mi....Stanojko wrote:Auuuu...kakvi ste vi pacijenti.... Ali, potpuno podrzavam vase zatvaranje granice! :)
2015-09-08
Ne popustajte ni za milimetar!!!!
Stanoje, baci pasoš i pravi se Arap ako bude trebalo na glasanje
2014-04-15
..naravno.....neko ipak treba imat muda kad ovi tvoji vec nemaju osim muljanja iza leđa..po obicajuStanojko wrote:Ne popustajte ni za milimetar!!!!
2015-09-08
Samo hrabro i do pobede! Pokazite da ste orlovi! :)
Njemu ni s pasosem nece povjerovat da je Srbin, dobro Rom je ali se naziva Srbinom.nevjestin_razbojnik wrote:Stanoje, baci pasoš i pravi se Arap ako bude trebalo na glasanje
omni-
2014-04-12
hahaha, ma šaljemo mi oružje samo islamistima, usput NATO je saveznik sa Saudijjskom Arabijom srcem islamizma i vehabija i glavni koautor ovog svog sranja, e moj vuče toliko godina a budalavuksadinare wrote:..to i ja kazem..sad su najgraltiji oni protiv zatvaranja granice koji su donedavno zazivali zidove sa srbijom i da sta imaju nase izdajnicek firme tamo radit..ali lako je galamit kad treba muda pokazat onda 'mir mir s vama'...kao sto rade i mađari..glasni u obrani od islama..a nisam ih vido u velikom broju da idu branit krscanstvo od islama u iraku,afganistanu pa i u siriji kad su vec clanica nato-a..nego opet mi....Stanojko wrote:Auuuu...kakvi ste vi pacijenti.... Ali, potpuno podrzavam vase zatvaranje granice! :)
Kermit-
2014-04-17
Stanoje, ja bi te pozvala na kavu al ne možeš da dođeš, imas krivi pasos. Zao mi je..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..je'l su mađari u nato?..jesu..sta rade onda tamo ako nato je u pakru sa vehabijama..a ti se kao boris protiv njih...sto cinis?..izađes lijepo jer ne zelis biti u savezu koji ej u savezu sa vehabijama amen...asilovski wrote:hahaha, ma šaljemo mi oružje samo islamistima, usput NATO je saveznik sa Saudijjskom Arabijom srcem islamizma i vehabija i glavni koautor ovog svog sranja, e moj vuče toliko godina a budalavuksadinare wrote:..to i ja kazem..sad su najgraltiji oni protiv zatvaranja granice koji su donedavno zazivali zidove sa srbijom i da sta imaju nase izdajnicek firme tamo radit..ali lako je galamit kad treba muda pokazat onda 'mir mir s vama'...kao sto rade i mađari..glasni u obrani od islama..a nisam ih vido u velikom broju da idu branit krscanstvo od islama u iraku,afganistanu pa i u siriji kad su vec clanica nato-a..nego opet mi....Stanojko wrote:Auuuu...kakvi ste vi pacijenti.... Ali, potpuno podrzavam vase zatvaranje granice! :)
2015-09-08
Pa Mađari brane krščanstwo sa swojm wojskom na Kosowu i u Bosni.
Prowjerite gdje su im wojne jediniće ......he he he
Prowjerite gdje su im wojne jediniće ......he he he
2014-04-11
Sad kad Mađari zatvore granicu onda ćemo pokušati uvaliti talibane Slovencima pa ćemo se i s njima posvađati i uvesti embargo. Sjeverna Hrvatska Koreja sa mladim vođom Zok -Il Junom na čelu.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Severinu na zub uzeli Suljini mediji zbog Pomfritija!Mogla bi i njoj puknuti zabrana ulaska u Srbiju
» Sada CG uzvraća udarac: Zabrana ulaska za Ruse i Ukrajince
» Trump pobijedio NGO.vna zabrana ulaska stupila na snagu odlukom vrh. suda
» Tri godine od ulaska Hrvatske u EU
» TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
» Sada CG uzvraća udarac: Zabrana ulaska za Ruse i Ukrajince
» Trump pobijedio NGO.vna zabrana ulaska stupila na snagu odlukom vrh. suda
» Tri godine od ulaska Hrvatske u EU
» TEŠKO VRIJEME ZA SRBIJU! Ne odreknu li se vojne suradnje sa Rusima, ništa od ulaska u EU!
Page 2 of 3