Odgođen dolazak Vučića u Zagreb?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Odgođen dolazak Vučića u Zagreb?
Možda. Ali više ne bi napadali kasarne i ubijali mlade vojnike.vuksadinare wrote:...cuj..citirao bi zokija u njegovoj izjavi onomad oko kacenja zbog blokade i migranata sa srbijom..'ne znam o cemu bi razgovarali doista ne znam'..dakle u pitanju je ludost a ne dogovor da jedan ludi iskreno luđak dacic izjavi d abi se hrvatska morala ugledati na 'humanistu' i 'domoljuba' tepica koji je uzgred da mu je uspjelo dici sva tri skaldista u zrak ne samo jedno skladiste i tim cinom sravnio jedan grad sa zemljom i u njemu pobio hrpu civila...unas liti sa takvim tipom dosita o cemu normalno razgovarati?kaja wrote:za naivne birače vučića i hdz. vi se nastavite pravite da ratujete i birajte ih.vuksadinare wrote:nece biti potrebe..dovoljno ej da u srbiji konacno na vlast dođu osobe poput kako rekoh đinđica,zarka koraca,nenada canka koji su svjesni tko je glavni krivac za ratove...i moze se normalno poceti surađivati...no dok su slobini i seseljevi serifi na vlasti..nista od toga...do daljnjega..kaja wrote:a jbg..onda nek ratuju do smrti...vuksadinare wrote:
de to objasni onim u srebrenici,vukovaru..ciji su muzevi,sinovi,ocevi stradali...zbog vuciceve izjave..'za jednu srpsku glavu sto muslimanski0'..ili..'zna se sto treba raditi sa onima koji su pritiv tiga da srpske zemlje budu srpske ma gde se nalazile'
u stvarnosti surađuju na svim poljima.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
...mladi vojnici nisu ubijani tammo gdje su se predali ili pobjegli..dzango wrote:Možda. Ali više ne bi napadali kasarne i ubijali mlade vojnike.vuksadinare wrote:...cuj..citirao bi zokija u njegovoj izjavi onomad oko kacenja zbog blokade i migranata sa srbijom..'ne znam o cemu bi razgovarali doista ne znam'..dakle u pitanju je ludost a ne dogovor da jedan ludi iskreno luđak dacic izjavi d abi se hrvatska morala ugledati na 'humanistu' i 'domoljuba' tepica koji je uzgred da mu je uspjelo dici sva tri skaldista u zrak ne samo jedno skladiste i tim cinom sravnio jedan grad sa zemljom i u njemu pobio hrpu civila...unas liti sa takvim tipom dosita o cemu normalno razgovarati?kaja wrote:za naivne birače vučića i hdz. vi se nastavite pravite da ratujete i birajte ih.vuksadinare wrote:nece biti potrebe..dovoljno ej da u srbiji konacno na vlast dođu osobe poput kako rekoh đinđica,zarka koraca,nenada canka koji su svjesni tko je glavni krivac za ratove...i moze se normalno poceti surađivati...no dok su slobini i seseljevi serifi na vlasti..nista od toga...do daljnjega..kaja wrote:
a jbg..onda nek ratuju do smrti...
https://www.youtube.com/watch?v=9vwVN8QpHVE
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:
...mladi vojnici nisu ubijani tammo gdje su se predali ili pobjegli..
Velikoj većini je podijeljena civilna odjeća i omogućeno im je da najnormalnije napuste JNA, bez ikakvih posljedica po svoju sigurnost. Barem na teritiriju pod hrvatskom kontrolom. Što im se događalo u ostacima od tadašnje Jugoslavije, zaista ne znam.
Last edited by slidingdoorsoperator on 4/10/2017, 10:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
pronađi drugu zanimacijuvuksadinare wrote:...mladi vojnici nisu ubijani tammo gdje su se predali ili pobjegli..dzango wrote:Možda. Ali više ne bi napadali kasarne i ubijali mlade vojnike.vuksadinare wrote:...cuj..citirao bi zokija u njegovoj izjavi onomad oko kacenja zbog blokade i migranata sa srbijom..'ne znam o cemu bi razgovarali doista ne znam'..dakle u pitanju je ludost a ne dogovor da jedan ludi iskreno luđak dacic izjavi d abi se hrvatska morala ugledati na 'humanistu' i 'domoljuba' tepica koji je uzgred da mu je uspjelo dici sva tri skaldista u zrak ne samo jedno skladiste i tim cinom sravnio jedan grad sa zemljom i u njemu pobio hrpu civila...unas liti sa takvim tipom dosita o cemu normalno razgovarati?kaja wrote:za naivne birače vučića i hdz. vi se nastavite pravite da ratujete i birajte ih.vuksadinare wrote:
nece biti potrebe..dovoljno ej da u srbiji konacno na vlast dođu osobe poput kako rekoh đinđica,zarka koraca,nenada canka koji su svjesni tko je glavni krivac za ratove...i moze se normalno poceti surađivati...no dok su slobini i seseljevi serifi na vlasti..nista od toga...do daljnjega..
od čeprkanja ko je koga nemaš ništa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kajo..sto tebe svrbi..?..previse ti stitis ove nemoj ovo nemoj ono ajd ovo ajd ono pogotovo u prepisci za đangom,stanojkom...previse da bi bilo pod ono 'slucajno' ili to ja onako..kaja wrote:pronađi drugu zanimacijuvuksadinare wrote:...mladi vojnici nisu ubijani tammo gdje su se predali ili pobjegli..dzango wrote:Možda. Ali više ne bi napadali kasarne i ubijali mlade vojnike.vuksadinare wrote:...cuj..citirao bi zokija u njegovoj izjavi onomad oko kacenja zbog blokade i migranata sa srbijom..'ne znam o cemu bi razgovarali doista ne znam'..dakle u pitanju je ludost a ne dogovor da jedan ludi iskreno luđak dacic izjavi d abi se hrvatska morala ugledati na 'humanistu' i 'domoljuba' tepica koji je uzgred da mu je uspjelo dici sva tri skaldista u zrak ne samo jedno skladiste i tim cinom sravnio jedan grad sa zemljom i u njemu pobio hrpu civila...unas liti sa takvim tipom dosita o cemu normalno razgovarati?kaja wrote:
za naivne birače vučića i hdz. vi se nastavite pravite da ratujete i birajte ih.
2015-09-08
zapravo đango evo tko ej pucao na vojnike u predaji a tko ih ej prihvacao...
https://www.youtube.com/watch?v=6Qa34XQFQSQ
a tko prihvacao i lijepo otpratio..
https://www.youtube.com/watch?v=s3O2pautPd4
https://www.youtube.com/watch?v=6Qa34XQFQSQ
a tko prihvacao i lijepo otpratio..
https://www.youtube.com/watch?v=s3O2pautPd4
2015-09-08
to ja onako...čisto savjet, od prošlosti se ne živi...vuksadinare wrote:kajo..sto tebe svrbi..?..previse ti stitis ove nemoj ovo nemoj ono ajd ovo ajd ono pogotovo u prepisci za đangom,stanojkom...previse da bi bilo pod ono 'slucajno' ili to ja onako..kaja wrote:pronađi drugu zanimacijuvuksadinare wrote:...mladi vojnici nisu ubijani tammo gdje su se predali ili pobjegli..dzango wrote:Možda. Ali više ne bi napadali kasarne i ubijali mlade vojnike.vuksadinare wrote:
...cuj..citirao bi zokija u njegovoj izjavi onomad oko kacenja zbog blokade i migranata sa srbijom..'ne znam o cemu bi razgovarali doista ne znam'..dakle u pitanju je ludost a ne dogovor da jedan ludi iskreno luđak dacic izjavi d abi se hrvatska morala ugledati na 'humanistu' i 'domoljuba' tepica koji je uzgred da mu je uspjelo dici sva tri skaldista u zrak ne samo jedno skladiste i tim cinom sravnio jedan grad sa zemljom i u njemu pobio hrpu civila...unas liti sa takvim tipom dosita o cemu normalno razgovarati?
2015-08-15
kajo đango pitao ja mu dao dokaz...da nije frfljao ne bi ni stavio...kaja wrote:to ja onako...čisto savjet, od prošlosti se ne živi...vuksadinare wrote:kajo..sto tebe svrbi..?..previse ti stitis ove nemoj ovo nemoj ono ajd ovo ajd ono pogotovo u prepisci za đangom,stanojkom...previse da bi bilo pod ono 'slucajno' ili to ja onako..kaja wrote:pronađi drugu zanimacijuvuksadinare wrote:...mladi vojnici nisu ubijani tammo gdje su se predali ili pobjegli..dzango wrote:
Možda. Ali više ne bi napadali kasarne i ubijali mlade vojnike.
2015-09-08
..nek me ne povlace za jezik..imam brdo materijala u arhivi i sve ih mogu demantirati cistim dokazima...
2015-09-08
o čem ti vučko pričaš? opet neki filmovi
2015-08-15
Pa bio je Vulin neki dan, zašto bi još i Vučić trebao dolazit?
filmovi..dokumenti..nije bitno...vadim ih onog trenutka kad đango i slicni pricaju 'istine' poput ubijali ste mlad evojnike i slicno..ocito ej mislio na janeze..kaja wrote:o čem ti vučko pričaš? opet neki filmovi
2015-09-08
Eroo wrote:Pa bio je Vulin neki dan, zašto bi još i Vučić trebao dolazit?
Ako dođe, treba mu reći samo jednu riječ: Škabrnja.
crvenkasti-
2014-04-17
tocno....mada bi mu ja radije u ovom slucaju spomenuo voćin..tamo su bili direktno njegivi beli orlovi...koji poklase sve zivo i nezivo..jos bi mu i snimke pustiocrvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa bio je Vulin neki dan, zašto bi još i Vučić trebao dolazit?
2015-09-08
Sad će, čekamo.crvenkasti wrote:A iz Brisela još nije ništa stiglo?
Zar ne vide da mi ne znamo?
Samo da nam ne kažu da se opet pobijemo.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ne treba mu ništa reć, sve on zna. To što on ima reći poručio je po Vulinu i Dačiću.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Pa bio je Vulin neki dan, zašto bi još i Vučić trebao dolazit?
Inače je, koliko čujem, gđa KGK trenutno prezaposlena s ozbiljnim stvarima.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Odgođen dolazak ruskog medicinskog tima u Mostar
» Otužna slika na Crvenom trgu: Putinu dolazak na paradu otkazali gotovo svi osim Vučića i Dodika
» Kolinda zove Vučića u Zagreb
» Jeee: odgođen bankrot Amerike
» Brexit možda je odgođen, ali kaosu se ne nadzire kraj
» Otužna slika na Crvenom trgu: Putinu dolazak na paradu otkazali gotovo svi osim Vučića i Dodika
» Kolinda zove Vučića u Zagreb
» Jeee: odgođen bankrot Amerike
» Brexit možda je odgođen, ali kaosu se ne nadzire kraj
Page 3 of 3