Žene u prometu..
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Žene u prometu..
Prika, jesi ti iz zadra?jasambrend wrote:Još kravetima ima vjerojatno veze u PP... neće ni tih 500, odnosno 250 kuna platiti...Zadar, nekad lijep grad, ali ga preuzeli ovcojebi skroz...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Rođen.Totenkopf wrote:Prika, jesi ti iz zadra?jasambrend wrote:Još kravetima ima vjerojatno veze u PP... neće ni tih 500, odnosno 250 kuna platiti...Zadar, nekad lijep grad, ali ga preuzeli ovcojebi skroz...
darth_vader-
2014-04-17
Ja navodno začet...jasambrend wrote:Rođen.Totenkopf wrote:Prika, jesi ti iz zadra?jasambrend wrote:Još kravetima ima vjerojatno veze u PP... neće ni tih 500, odnosno 250 kuna platiti...Zadar, nekad lijep grad, ali ga preuzeli ovcojebi skroz...
Dide mi s otoka pikoputa zadra...
2014-04-14
Bože bog ...kic wrote:Totenkopf wrote:Da, 50-200 DEM...
Zadnje izmjene 1994.
dobre stare DM
2014-04-14
Pen is mightier than sword ;P Zato je i dao petama vjetra na temi o gmazovom izvlačenju 100 milijuna ojra u pet do 12.Noor wrote:a čime buš ti marca...budakom ili motorkom?Oh_Femder wrote:Sad se čeka kad bute se ti i Kaja tak počupale na javnom mjestu. Cat fight! Cat fight!Noor wrote:pa ok, a kako se ti uvijek izvučeš kad ih rashićeš po ulici?
Koja bu koju pajserom, a koja koju šmajserom?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ako nećeš ti, bum ja.Totenkopf wrote:udari šakom punicu, isto godina ima...
punice su zajebane...
2014-12-30
ugljan?Totenkopf wrote:Ja navodno začet...jasambrend wrote:Rođen.Totenkopf wrote:Prika, jesi ti iz zadra?jasambrend wrote:Još kravetima ima vjerojatno veze u PP... neće ni tih 500, odnosno 250 kuna platiti...Zadar, nekad lijep grad, ali ga preuzeli ovcojebi skroz...
Dide mi s otoka pikoputa zadra...
2014-12-30
e da, zato ne buš videl ni pajsera ni šmajseraOh_Femder wrote:Pen is mightier than sword ;PNoor wrote:a čime buš ti marca...budakom ili motorkom?Oh_Femder wrote:Sad se čeka kad bute se ti i Kaja tak počupale na javnom mjestu. Cat fight! Cat fight!Noor wrote:pa ok, a kako se ti uvijek izvučeš kad ih rashićeš po ulici?
Guest- Guest
Ma ne triba, dobra mi je...veber wrote:ako nećeš ti, bum ja.Totenkopf wrote:udari šakom punicu, isto godina ima...
punice su zajebane...
Kaže da kćer nikad ne bi primila nazad doma, a da mene bi kad god hoću...
2014-04-14
jedini nasuprot, dole je pašmanTotenkopf wrote:Aha...
iza dugi otok, kornati.
žut i iiii, nemrem se sjetiti, a ne da mi se surfat u sredini između njih.
2014-12-30
Nemam pojma, bio sam prije 30 godina na ugljanu...
U zadru 3-4 puta od tada...
Možda se zaletim uskoro, stari prodaje neku zemlju...
Vas dvije ste se svojski ispičkarale Ja se pak sa čmarčelusom samo sprdam. Da je kvaran ko kvaran zub itd. da ne nabrajam, jest, ali mislim ono, mene može jedan od mojih Gibija iživcirati kad mu negdje nešto zuji, a ne mogu naći gdje, ali nounar iz govno.hr/rs, ha-ha...to je perolaka bantam kategorija.Noor wrote:e da, zato ne buš videl ni pajsera ni šmajseraOh_Femder wrote:Pen is mightier than sword ;PNoor wrote:a čime buš ti marca...budakom ili motorkom?Oh_Femder wrote:Sad se čeka kad bute se ti i Kaja tak počupale na javnom mjestu. Cat fight! Cat fight!Noor wrote:pa ok, a kako se ti uvijek izvučeš kad ih rashićeš po ulici?
2016-11-08
samo da ti velim...dugo mi se rigalo nakon kaj sam pročitala tvoj onaj hiperealistički opis todog anusa...ma odurnoOh_Femder wrote:Vas dvije ste se svojski ispičkarale Ja se pak sa čmarčelusom samo sprdam. Da je kvaran ko kvaran zub itd. da ne nabrajam, jest, ali mislim ono, mene može jedan od mojih Gibija iživcirati kad mu negdje nešto zuji, a ne mogu naći gdje, ali nounar iz govno.hr/rs, ha-ha...to je perolaka bantam kategorija.Noor wrote:e da, zato ne buš videl ni pajsera ni šmajseraOh_Femder wrote:Pen is mightier than sword ;PNoor wrote:a čime buš ti marca...budakom ili motorkom?Oh_Femder wrote:
Sad se čeka kad bute se ti i Kaja tak počupale na javnom mjestu. Cat fight! Cat fight!
baš te krenulo
Guest- Guest
zadar je lijep. arhipelag isto.Totenkopf wrote:Nemam pojma, bio sam prije 30 godina na ugljanu...
ali sve južnije mi ljepše, hvar, vis, mljet i brač najsjeverniji.
2014-12-30
Gušter je gotovo pa uništio hrvatsku ekonomiju i poljprivredu i bacio još nerođenu djecu u dužničko ropstvo, a ovaj ga ide braniti, da nije on ništa uzeo sebiNoor wrote:samo da ti velim...dugo mi se rigalo nakon kaj sam pročitala tvoj onaj hiperealistički opis todog anusa...ma odurnoOh_Femder wrote:Noor wrote:e da, zato ne buš videl ni pajsera ni šmajsera :P:Vas dvije ste se svojski ispičkarale Ja se pak sa čmarčelusom samo sprdam. Da je kvaran ko kvaran zub itd. da ne nabrajam, jest, ali mislim ono, mene može jedan od mojih Gibija iživcirati kad mu negdje nešto zuji, a ne mogu naći gdje, ali nounar iz govno.hr/rs, ha-ha...to je perolaka bantam kategorija.Oh_Femder wrote:Pen is mightier than sword ;PNoor wrote:
a čime buš ti marca...budakom ili motorkom?
baš te krenulo
Last edited by Oh_Femder on 3/10/2017, 20:32; edited 1 time in total
prestala sam čitati o agrokoru ima već dana...ko to more više pratiti. čekam ishod..Oh_Femder wrote:Gušter je gotovo pa uništio hrvatsku ekonomiju i poljprivredu i bacio još nerođenu djecu u dužničko ropstvo, a ovaj ga ide braniti, da nije on ništa uzeo sebi. Sad kad počinje izlaziti na vidjelo kolike je pare zamračio (tih tričavih 100 milijuna Eura su tek mrvice koje je u zadnji trenutak pobrao sa stola), veli da je to dezinformacija. Pa zar išta, a kamoli opisi, kolikogod slobodnopoetsko hiper-realistični da bili, bilo čijeg anusa, može biti odurnije od takvog poltronstva?Noor wrote:samo da ti velim...dugo mi se rigalo nakon kaj sam pročitala tvoj onaj hiperealistički opis todog anusa...ma odurnoOh_Femder wrote:Noor wrote:e da, zato ne buš videl ni pajsera ni šmajsera :P:Vas dvije ste se svojski ispičkarale Ja se pak sa čmarčelusom samo sprdam. Da je kvaran ko kvaran zub itd. da ne nabrajam, jest, ali mislim ono, mene može jedan od mojih Gibija iživcirati kad mu negdje nešto zuji, a ne mogu naći gdje, ali nounar iz govno.hr/rs, ha-ha...to je perolaka bantam kategorija.Oh_Femder wrote:
Pen is mightier than sword ;P
baš te krenulo
Guest- Guest
Ishod je već gotovo u potpunosti izvjestan: pojeo vuk magare ;P Moli se bogu za svoju unučad da mi je kriva procjena.Noor wrote:prestala sam čitati o agrokoru ima već dana...ko to more više pratiti. čekam ishod..Oh_Femder wrote:Gušter je gotovo pa uništio hrvatsku ekonomiju i poljprivredu i bacio još nerođenu djecu u dužničko ropstvo, a ovaj ga ide braniti, da nije on ništa uzeo sebi. Sad kad počinje izlaziti na vidjelo kolike je pare zamračio (tih tričavih 100 milijuna Eura su tek mrvice koje je u zadnji trenutak pobrao sa stola), veli da je to dezinformacija. Pa zar išta, a kamoli opisi, kolikogod slobodnopoetsko hiper-realistični da bili, bilo čijeg anusa, može biti odurnije od takvog poltronstva?Noor wrote:samo da ti velim...dugo mi se rigalo nakon kaj sam pročitala tvoj onaj hiperealistički opis todog anusa...ma odurnoOh_Femder wrote:Noor wrote:
e da, zato ne buš videl ni pajsera ni šmajsera :P:Vas dvije ste se svojski ispičkarale Ja se pak sa čmarčelusom samo sprdam. Da je kvaran ko kvaran zub itd. da ne nabrajam, jest, ali mislim ono, mene može jedan od mojih Gibija iživcirati kad mu negdje nešto zuji, a ne mogu naći gdje, ali nounar iz govno.hr/rs, ha-ha...to je perolaka bantam kategorija.
baš te krenulo
2016-11-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Dan bez mobitela u prometu
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» U Berlinu sve jači sukob između biciklista i ostalih sudionika u prometu
» Dan bez mobitela u prometu
» Nove kazne u prometu
» Razularena balavudrija u prometu
» U Berlinu sve jači sukob između biciklista i ostalih sudionika u prometu
Page 2 of 3