ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju!

Go down

Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju! Empty Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju!

Post by Yehudi 22/9/2015, 14:33

BIT ĆE KAOS!
+AAA-
PROVELA SAM DAN S ‘IZBJEGLICAMA’: Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju!

Ne, ti ljudi nisu teroristi (iako ih sigurno ima), ovi ljudi su logistički potpomognuti i poslani da urušavaju EUROPU, njezine zakone, njezin smisao!
Kao i svi drugi ljudi ovih dana se lomim između emocija koje iz mene plivaju u trenutku kada gledam tužne slike žena, djece, utopljenika koje mediji nazivaju izbjeglicama, i svega onoga što zapravo vidim od samog početka navodne ‘izbjegličke krize’ – ljudi dragi, ovdje nije riječ o izbjeglicama!
 TO JE ČISTA MANIPULACIJA! Oni su naučeni kako manipulirati medijima i kako slati poruke ‘jada i bijede’ u svijet! Oni točno znaju što medije ‘pali’ i to je zaista nevjerojatno!
Čim smo stigli pred Porin čuli smo urlikanje, vrištanje, vikanje! Cijeli hotel izašao je na balkone, trgali su krevete, bacali smeće i uzvikivali ‘SLOBODA’. U tom trenutku stojeći pokraj okupljenih medija mislim si- ‘Pa što im rade unutra, jel’ ih tuku, muče? O čemu je riječ? Instinktivno već u sebi optužujem hrvatsku policiju za ‘nehumano’ ponašanje, jer ne vidim drugi razlog za ovakvu vrstu ‘divljaštva’ – i to u trenutku kada su svi dobili- krevet, vodu, hranu i prostor za higijenu!

TO JE ČISTA MANIPULACIJA! 
Oni su naučeni kako manipulirati medijima i kako slati poruke ‘jada i bijede’ u svijet!

Oni točno znaju što medije ‘pali’ i to je zaista nevjerojatno!
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/provela-sam-dan-s-izbjeglicama-evo-sto-vam-moram-reci-da-drugi-presucuju-831425

Last edited by Yehudi on 22/9/2015, 14:44; edited 1 time in total
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju! Empty Re: Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju!

Post by RayMabus 22/9/2015, 14:34

Samo pravac NJemačka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju! Empty Re: Evo što vam moram reći, a da drugi prešućuju!

Post by Guest 22/9/2015, 14:55

I vama to treba govoriti ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics