Pokolj u Las Vegasu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pokolj u Las Vegasu
U čitavoj Europi nećeš naći toliko različitosti koliko ćeš ih naći u New Yorku. Koncentracija svega na nekom prostoru povećava mogućnost za sve (pa i za teroristički napad). Upravo iz tog razloga Amerika je najveća svjetska sila. Ona sve probleme svijeta apstrahira u sebi kao vlastite.melkior wrote:Vrlo jednostavno; svijet nije Amerika, ali Amerika je svijet.govinda wrote: a ne o tome zasto su bas Sjedinjene Drzave tako pogodno tlo za masovna ubistva...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa ne znam, meni su dragi takvi teroristički, slobodni i mrtvi. Bolje i to nego ova disciplinirana europska kmetija koju jedino noga u guzicu može probuditi iz vlastite učmalosti.Leviathan2 wrote:ah , da se oce pobit u tolikom broju koliko oni pobiju po svijetu, ijumelkior wrote:Vrlo jednostavno; svijet nije Amerika, ali Amerika je svijet.govinda wrote: a ne o tome zasto su bas Sjedinjene Drzave tako pogodno tlo za masovna ubistva...
2015-08-09
nema to veze sa strahom,nego sa mogucnostima.tamo svaki indijanac more kupit oruzije na kile.i kad ti dodje crni minut.pistolj,zolju il ca vec imas na gotovs i deri.jedna situirana i "kultivizirana"svica nebi drugacije funkcionirala,100%.moje misljenje....govinda wrote:
ma drze ih u strahu od malih nogu i malo malo prolupaju..moje misljenje..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
U Svici 600 000 ljudi drzi heklere kod kuce, svicarski rezervisti..i nekih 150 metaka svaki..samo jednom se desila zoupotreba tog oruzja..lik izvrsio samoubistvo oruzjem koje je zaduzio kao rezervista..znaci, ipak nije samo do toga da slobodno dodjes do oruzja...max123 wrote:nema to veze sa strahom,nego sa mogucnostima.tamo svaki indijanac more kupit oruzije na kile.i kad ti dodje crni minut.pistolj,zolju il ca vec imas na gotovs i deri.jedna situirana i "kultivizirana"svica nebi drugacije funkcionirala,100%.moje misljenje....govinda wrote:
2016-11-17
Posve nevažno, dok je ovaj pucao po belcima u Comptonu su si Cripsi i Bloodsi barem duplo pobili
BLM!
BLM!
2014-04-15
rece, na vestima,
pre nekoliko meseci presao u islam
strasno
tako su nam turčotine unakazile balkan,
sad kenjaju kako brane bosnu ):)
otrov
strasno
tako su nam turčotine unakazile balkan,
sad kenjaju kako brane bosnu ):)
otrov
Last edited by pizzon on 2/10/2017, 23:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jbg zemlja mogućnosti ali i land of the free...slobodan si kupit tenka kad odeš u špežu, valjda su slobodan i izrešetat publiku ak' ti preglasna muzikamax123 wrote:nema to veze sa strahom,nego sa mogucnostima.tamo svaki indijanac more kupit oruzije na kile.i kad ti dodje crni minut.pistolj,zolju il ca vec imas na gotovs i deri.jedna situirana i "kultivizirana"svica nebi drugacije funkcionirala,100%.moje misljenje....govinda wrote:
2014-04-15
pizon, operi miga i sutipizzon wrote:rece, na vestima,
strasno
tako su nam turčotine unakazle balkan,
otrov
2016-11-17
govinda wrote:pizon, operi miga i sutipizzon wrote:rece, na vestima,
strasno
otrov
sta q da cutim
tako je bilo i tako jeste
pre turkse okupacije nije bilo takvih
Last edited by pizzon on 2/10/2017, 23:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
U jednoj situiranoj i kultiviranoj Švici ima oružja koliko hoćeš. I tamo svakih dvije godine imaju vojne vježbe za sve. Tamo postoji jednostavan i učinkovit sustav; tko neće na vojne vježbe, plaća veći porez za obranu. Ali ono što razlikuje Švicarce od Amerikanaca je visoki stupanj kohezije, jedinstva i identiteta. U Europi ne postoji privrženost državi već narodu. U Americi u općoj otuđenosti svih od svih, država ili lokalna crkva je jedini kolektivni identitet kojeg imaju. S obzirom na široku disperziranost psihopatskih državnih centara moći, najveću štetu koju možeš učiniti u vlastitoj pobuni protiv sustava jest ili da digneš zgradu WTC-a u zrak, ili da porokaš ljude na koncertu. Bijelu kuću, Pentagon i Kongres ionako ne možeš dići u zrak. Banke ionako nitko neće dizati u zrak, jer tamo kapitalizam ionako nije ekonomski sustav, već vjera iznad svih vjera.max123 wrote:nema to veze sa strahom,nego sa mogucnostima.tamo svaki indijanac more kupit oruzije na kile.i kad ti dodje crni minut.pistolj,zolju il ca vec imas na gotovs i deri.jedna situirana i "kultivizirana"svica nebi drugacije funkcionirala,100%.moje misljenje....govinda wrote:
2015-08-09
ameri se tuku medjusobno sa psihotronom,neka neka
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
I ovaj nije islamista, niti ima ikakve veze sa ISILom garant...ISIL ovci su neprecizni, njima šaržer treba za trojicu ranit a a di ovoliki pobili moralo bi ih bit bar petorica
ovo je njuška koja očito zna sa oružjem , nije smao prošao ubrazni online tečaj u Mahameda što u slobodno vrijeme reže kebab
ovo je njuška koja očito zna sa oružjem , nije smao prošao ubrazni online tečaj u Mahameda što u slobodno vrijeme reže kebab
2014-04-15
preso kurac na islam, isis sve prisvaja samo da izgleda strasno
2014-04-15
Pre turske olupacije kmetovima su u Srbiji sekli usi i noseve a onaj koji bi jebo plemkinju, njemu bi prvo prelomili sve udove, isprobadali ga kopljima i onda vezali konjima za repove...mislim, jebo te, o cemu ti pricas?pizzon wrote:govinda wrote:pizon, operi miga i sutipizzon wrote:rece, na vestima,
strasno
otrov
sta q da cutim
2016-11-17
Ovo si dobro rek'o..melkior wrote:U jednoj situiranoj i kultiviranoj Švici ima oružja koliko hoćeš. I tamo svakih dvije godine imaju vojne vježbe za sve. Tamo postoji jednostavan i učinkovit sustav; tko neće na vojne vježbe, plaća veći porez za obranu. Ali ono što razlikuje Švicarce od Amerikanaca je visoki stupanj kohezije, jedinstva i identiteta. U Europi ne postoji privrženost državi već narodu. U Americi u općoj otuđenosti svih od svih, država ili lokalna crkva je jedini kolektivni identitet kojeg imaju. S obzirom na široku disperziranost psihopatskih državnih centara moći, najveću štetu koju možeš učiniti u vlastitoj pobuni protiv sustava jest ili da digneš zgradu WTC-a u zrak, ili da porokaš ljude na koncertu. Bijelu kuću, Pentagon i Kongres ionako ne možeš dići u zrak. Banke ionako nitko neće dizati u zrak, jer tamo kapitalizam ionako nije ekonomski sustav, već vjera iznad svih vjera.max123 wrote:nema to veze sa strahom,nego sa mogucnostima.tamo svaki indijanac more kupit oruzije na kile.i kad ti dodje crni minut.pistolj,zolju il ca vec imas na gotovs i deri.jedna situirana i "kultivizirana"svica nebi drugacije funkcionirala,100%.moje misljenje....govinda wrote:
2016-11-17
govinda wrote:Pre turske olupacije kmetovima su u Srbiji sekli usi i noseve a onaj koji bi jebo plemkinju, njemu bi prvo prelomili sve udove, isprobadali ga kopljima i onda vezali konjima za repove...mislim, jebo te, o cemu ti pricas?pizzon wrote:govinda wrote:pizon, operi miga i sutipizzon wrote:rece, na vestima,
strasno
otrov
sta q da cutim
pa sta, kako je bilo u francuskoj, spaniji, engleskoj, austiji,
nista bolje nego u srbiji, cak i gore
kakve veze to ima sa turskom okupacijom
sto, da nas nisu turci civilizovali )
bolje da se nikad nisu pojavili preko bosfora,
otrov !
Guest- Guest
U Europi, više od odanosti državi postoji odanost plemenu i rodu. Pa čak i regionalni nacionalizam svjedoči odanost plemenu i rodu, a ne umjetnom konstruktu kakav je država. Zašto u Kataloniji i Baskiji vrije aktivna želja za separatizmom, a u Texasu ne? Nikome u SAD-u ne pada na pamet pokrenuti referendum za odcjepljenje. Ali njima ni ne treba referendum, kad federalne jedinice već imaju dovoljno široke autonomije o kakvima europske regije mogu samo sanjati. U Europi je lakše imenovati krivca za svoje nezadovoljstvo i jad nego u Americi.melkior wrote:U jednoj situiranoj i kultiviranoj Švici ima oružja koliko hoćeš. I tamo svakih dvije godine imaju vojne vježbe za sve. Tamo postoji jednostavan i učinkovit sustav; tko neće na vojne vježbe, plaća veći porez za obranu. Ali ono što razlikuje Švicarce od Amerikanaca je visoki stupanj kohezije, jedinstva i identiteta. U Europi ne postoji privrženost državi već narodu. U Americi u općoj otuđenosti svih od svih, država ili lokalna crkva je jedini kolektivni identitet kojeg imaju. S obzirom na široku disperziranost psihopatskih državnih centara moći, najveću štetu koju možeš učiniti u vlastitoj pobuni protiv sustava jest ili da digneš zgradu WTC-a u zrak, ili da porokaš ljude na koncertu. Bijelu kuću, Pentagon i Kongres ionako ne možeš dići u zrak. Banke ionako nitko neće dizati u zrak, jer tamo kapitalizam ionako nije ekonomski sustav, već vjera iznad svih vjera.max123 wrote:nema to veze sa strahom,nego sa mogucnostima.tamo svaki indijanac more kupit oruzije na kile.i kad ti dodje crni minut.pistolj,zolju il ca vec imas na gotovs i deri.jedna situirana i "kultivizirana"svica nebi drugacije funkcionirala,100%.moje misljenje....govinda wrote:
2015-08-09
Ispast će da je lik neki veteran vijetnamskog rata ili bivši marinac u najmanju ruku. Ako to uopće jest djelo jednoga.n_razbojnik wrote:I ovaj nije islamista, niti ima ikakve veze sa ISILom garant...ISIL ovci su neprecizni, njima šaržer treba za trojicu ranit a a di ovoliki pobili moralo bi ih bit bar petorica
2015-08-09
aaa, vidis vidis, nostalgija za korjenima i plemenima jos tinja u vama ;Dmelkior wrote:U Europi, više od odanosti državi postoji odanost plemenu i rodu. Pa čak i regionalni nacionalizam svjedoči odanost plemenu i rodu, a ne umjetnom konstruktu kakav je država. Zašto u Kataloniji i Baskiji vrije aktivna želja za separatizmom, a u Texasu ne? Nikome u SAD-u ne pada na pamet pokrenuti referendum za odcjepljenje. Ali njima ni ne treba referendum, kad federalne jedinice već imaju dovoljno široke autonomije o kakvima europske regije mogu samo sanjati. U Europi je lakše imenovati krivca za svoje nezadovoljstvo i jad nego u Americi.melkior wrote:U jednoj situiranoj i kultiviranoj Švici ima oružja koliko hoćeš. I tamo svakih dvije godine imaju vojne vježbe za sve. Tamo postoji jednostavan i učinkovit sustav; tko neće na vojne vježbe, plaća veći porez za obranu. Ali ono što razlikuje Švicarce od Amerikanaca je visoki stupanj kohezije, jedinstva i identiteta. U Europi ne postoji privrženost državi već narodu. U Americi u općoj otuđenosti svih od svih, država ili lokalna crkva je jedini kolektivni identitet kojeg imaju. S obzirom na široku disperziranost psihopatskih državnih centara moći, najveću štetu koju možeš učiniti u vlastitoj pobuni protiv sustava jest ili da digneš zgradu WTC-a u zrak, ili da porokaš ljude na koncertu. Bijelu kuću, Pentagon i Kongres ionako ne možeš dići u zrak. Banke ionako nitko neće dizati u zrak, jer tamo kapitalizam ionako nije ekonomski sustav, već vjera iznad svih vjera.max123 wrote:nema to veze sa strahom,nego sa mogucnostima.tamo svaki indijanac more kupit oruzije na kile.i kad ti dodje crni minut.pistolj,zolju il ca vec imas na gotovs i deri.jedna situirana i "kultivizirana"svica nebi drugacije funkcionirala,100%.moje misljenje....govinda wrote:
A kakve veze Turci imaju sa Las Vegasom, svega ti?pizzon wrote:govinda wrote:Pre turske olupacije kmetovima su u Srbiji sekli usi i noseve a onaj koji bi jebo plemkinju, njemu bi prvo prelomili sve udove, isprobadali ga kopljima i onda vezali konjima za repove...mislim, jebo te, o cemu ti pricas?pizzon wrote:govinda wrote:pizon, operi miga i sutipizzon wrote:rece, na vestima,
strasno
otrov
sta q da cutim
pa sta, kako je bilo u francuskoj, spaniji, engleskoj, austiji,
nista bolje nego u srbiji, cak i gore
kakve veze to ima sa turskom okupacijom
sto, da nas nisu turci civilizovali )
bolje da se nikad nisu pojavili preko bosfora,
otrov !
2016-11-17
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» zastava oruzje hit na sajmu u L.Vegasu
» RATATA u La Vegasu!Mnoštvo mrtvih i ranjenih?
» Srbin iz Like ubio suprugu u Las Vegasu: Smrskao joj glavu bejzbol palicom
» Pokolj u Srbiji
» Pokolj cjepivima
» RATATA u La Vegasu!Mnoštvo mrtvih i ranjenih?
» Srbin iz Like ubio suprugu u Las Vegasu: Smrskao joj glavu bejzbol palicom
» Pokolj u Srbiji
» Pokolj cjepivima
Page 3 of 7