Tko su moćni Austrijanci u Todorićevu timu s vojskom od 340 odvjetnika?!
Page 1 of 1
Tko su moćni Austrijanci u Todorićevu timu s vojskom od 340 odvjetnika?!
http://www.tportal.hr/biznis/clanak/tko-su-mocni-austrijanci-u-todoricevu-timu-s-vojskom-od-340-odvjetnika-foto-20171002
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tko su moćni Austrijanci u Todorićevu timu s vojskom od 340 odvjetnika?!
rekoh ja da ce on i tuđmana optuziti samo da svoju guzicu spasi...u svom blogiranju naveo je da je bio naivan kad se dao nagovoriti od tuđmana kojeg kao uz put cijeni da preuzme zvijezdu i ledo znajuci da je to rizican poslovni poduhvat...dakle svi krivi samo on nije..da s e njega pitalo on bi i danas imao tu jednu cvjecaru mozda dvije..ali eto 'domoljubno' nije mogao reci ne..mislim ono goli otok odmah aktivirati..
2015-09-08
Ne bi čudilo da su sa Srbima u nekoj vezi i njihovim službama...sve ovo u zadnje vrijeme smrdi na to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..mislim da je on na koncu veliki kukavica..sonjo..koji ej imao srecu da je imao jakog oca...koji mu ej vecinom to i omogucio svojim vezama i vezicama u politici ponajprije..inace prva velika neprilika..i kme kme...dakle sonjina nad sonjinama..tako nisu cvilili ni kutle ni gucic ni sanader ni vidosevic...ali ovaj se usrao ko grlica...'necu mama u zatvor ocu imati otok..buuu'
2015-09-08
..'buuu..ja sam sam stel biti cvjecar i bukete na mirogoju prodavat prislili su me da budem gazda..tajkun..ja nisma stel..mama pomozi..buuuiu'
2015-09-08
otkud mu novac za tu armiju odvjetnika?i to jos njemackih.to vec u startu kosta ko tri rvacka proracuna..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
iz cvjecarnice...on nije tajkun njega se prisililo da ima lovu,jahtu,otok da glumi tajkuna inace on iskreno nije to stel biti..ali kad je tuđman toliko navaljivao pa da kao 'domoljub' se zrtvuje za domovinu..max123 wrote:otkud mu novac za tu armiju odvjetnika?i to jos njemackih.to vec u startu kosta ko tri rvacka proracuna..
2015-09-08
to sto je od cvjecara doguro je samo pohvalno,ali ocito je sve sto je poslije prevazislo opseg jedne cvjecare je za njega bilo intelektualno prevelik zalogaj...vuksadinare wrote:iz cvjecarnice...on nije tajkun njega se prisililo da ima lovu,jahtu,otok da glumi tajkuna inace on iskreno nije to stel biti..ali kad je tuđman toliko navaljivao pa da kao 'domoljub' se zrtvuje za domovinu..max123 wrote:otkud mu novac za tu armiju odvjetnika?i to jos njemackih.to vec u startu kosta ko tri rvacka proracuna..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ma prisililo ga..dosao franjo greguric sa uperenim pistoljem 1990 godine i rekao sad ne's biti vise cvjecar nego nas tajkun..max123 wrote:to sto je od cvjecara doguro je samo pohvalno,ali ocito je sve sto je poslije prevazislo opseg jedne cvjecare je za njega bilo intelektualno prevelik zalogaj..vuksadinare wrote:iz cvjecarnice...on nije tajkun njega se prisililo da ima lovu,jahtu,otok da glumi tajkuna inace on iskreno nije to stel biti..ali kad je tuđman toliko navaljivao pa da kao 'domoljub' se zrtvuje za domovinu..max123 wrote:otkud mu novac za tu armiju odvjetnika?i to jos njemackih.to vec u startu kosta ko tri rvacka proracuna..
2015-09-08
Upravo sam razmišljao kako je velika šteta da u HR nema smrtne kazne.epikur37 wrote:Ne bi čudilo da su sa Srbima u nekoj vezi i njihovim službama...sve ovo u zadnje vrijeme smrdi na to
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Upravo sam razmišljao kako je velika šteta da u HR nema smrtne kazne.epikur37 wrote:Ne bi čudilo da su sa Srbima u nekoj vezi i njihovim službama...sve ovo u zadnje vrijeme smrdi na to
Mah, što s tim.
Doduše ja sam isto za smrtnu kaznu ali preozbiljan je to institut za neozbiljnu državu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a, kaj tebe boli kurac, bosanac za hrvatsku?Eroo wrote:Upravo sam razmišljao kako je velika šteta da u HR nema smrtne kazne.epikur37 wrote:Ne bi čudilo da su sa Srbima u nekoj vezi i njihovim službama...sve ovo u zadnje vrijeme smrdi na to
tvoja rock and tree ekipa je sjebala i popljačkala Rvacku.
2014-12-30
Similar topics
» Zašto bi država liječila Todorićevu "upalu pluća"
» Hercegovka u Alvarezovom timu za spašavanje Agrokora
» Klonirani Tuđman bulaznio o spasitelju Timu
» Morate imati odvjetnika
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa
» Hercegovka u Alvarezovom timu za spašavanje Agrokora
» Klonirani Tuđman bulaznio o spasitelju Timu
» Morate imati odvjetnika
» HRT zapošljava oko 100 odvjetnika i računovođa
Page 1 of 1