Josipoviću za fašističke pozdrave u Madridu i nerede u Barceloni krivi Kolinda i Plenković!
Page 1 of 1
Josipoviću za fašističke pozdrave u Madridu i nerede u Barceloni krivi Kolinda i Plenković!
http://www.direktno.hr/direkt/josipovic-zbog-fasistickih-pozdrava-madridu-i-krvoprolica-barceloni-prozvao-plenkovica-i-grabar-kita-99589/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Josipoviću za fašističke pozdrave u Madridu i nerede u Barceloni krivi Kolinda i Plenković!
..ovaj je prosvirao...
2015-09-08
Re: Josipoviću za fašističke pozdrave u Madridu i nerede u Barceloni krivi Kolinda i Plenković!
evo njega bi sigurno primjetili covjek od neprocjenjivog utjecaja-josipovic..svijetska politika ne moze bez njega..a dodik ne spava sto mu ivo vise en svira klavir...tadic je ocajan nema druga u krev...ups u pokeru.. ...ajmo ivu odmah da rjesi krizu u spanjolskoj..ko vesnu pusic u kurdistan..i siriju..
2015-09-08
Ne znam tko uopće čita njegove objave na internetu...
Bio je nebitan i kao predsjednik države i po tome će biti zapamćen, da se nema što pamtiti...
Bio je nebitan i kao predsjednik države i po tome će biti zapamćen, da se nema što pamtiti...
ja pamtim..svirao je klavir dodiku...on i tadic se drzali pod ruku u setnji opatijskim korzom..Totenkopf wrote:Ne znam tko uopće čita njegove objave na internetu...
2015-09-08
Nije znao niti viceve pričati...
..e pamtim ga po izjavi nakon napada na nase naviajce u novom sadu na europskom rukometnom prvenstvu..'gledao sam utakmicu nisam nista vidio'..a napadani sunjemu ispred nosa u dvorani..jbg osim ako se on i tadic nisu slatali međusobno..Totenkopf wrote:Nije znao niti viceve pričati...
2015-09-08
Similar topics
» U Madridu i Barceloni počeli neredi na ulicama zbog hapšenja repera koji je zazivao ukidanje monarhije i vješanje kralja
» Sulji za nerede ispred skupstine Srbije krivi tko drugi nego-ustase
» Kolinda i Plenkovic o plaćama u Hrvatskoj
» Kolinda i Plenkovic su jadni i beskorisni cinovnici
» Izrael zatražio hitnu pomoć Hrvatske, Plenković i Kolinda šalju avione
» Sulji za nerede ispred skupstine Srbije krivi tko drugi nego-ustase
» Kolinda i Plenkovic o plaćama u Hrvatskoj
» Kolinda i Plenkovic su jadni i beskorisni cinovnici
» Izrael zatražio hitnu pomoć Hrvatske, Plenković i Kolinda šalju avione
Page 1 of 1