Kolinda i Plenkovic su jadni i beskorisni cinovnici
Page 1 of 1
Kolinda i Plenkovic su jadni i beskorisni cinovnici
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=963630
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kolinda i Plenkovic su jadni i beskorisni cinovnici
dok sam ja govorio ne postavljajte na celo drzave politicare koji nemaju veze i dodira sa hrvatskom u najvecem dijelu pogotovo one koji su zivjeli i politicki odgajani vani...pisali ste..'a kaj bu nam cobani opet diktirali'...bolje i coban ali coban koji zivi tu koji ima doticaja...kojeg boli kiki za briselske i ine fotelje..koji nije politicar koji jedva zbori hrvatski....
2015-09-08
...jebome ni dan danas ne znam od kud je plenki ispao...pa ja za tog covjeka nisam cuo do prije par godina..covjek dodje na celo stranke hdz-a pokraj takvih koji su renomirani clanovi stranke neki od prvih dana...nista drugo nego jedino je mogao doci nekom ucjenom...toliko o ulasku u eu...i jacinoj mantri 'eu nema alternative'...kako za koga...sad nas jebu..jer po obicaju budale se uljuskale sa onim 'mi smo u eu pa sad nas boli briga'...aha..tek te sad nogom rita a ti se cudis ko pura dreku zasto je to tako...i ceses se po guzici...dosta je bilo spavanja..
2015-09-08
a dok ja govorim da je Hrvatska okupirana ovaj put iznutra i da molite boga za nekog zagorca da se prihvati posla,podsmjeh.vuksadinare wrote:dok sam ja govorio ne postavljajte na celo drzave politicare koji nemaju veze i dodira sa hrvatskom u najvecem dijelu pogotovo one koji su zivjeli i politicki odgajani vani...pisali ste..'a kaj bu nam cobani opet diktirali'...bolje i coban ali coban koji zivi tu koji ima doticaja...kojeg boli kiki za briselske i ine fotelje..koji nije politicar koji jedva zbori hrvatski....
vili40-
2015-08-02
Iknar je gay je čak i prije Vučine o tome pisao.
On je upozorio forumaštvo da je Kolinda čak i član nekog tajnog društva ili neke komisije.
On je upozorio forumaštvo da je Kolinda čak i član nekog tajnog društva ili neke komisije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
suspendirala je članstvo u toj komisiji i hdz-u nakon što je postala precjednicajastreb wrote:Iknar je gay je čak i prije Vučine o tome pisao.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne sviđaju mi se članstva političara u tim tajnim i(li)okultnim društvima.mutava baštarda wrote:suspendirala je članstvo u toj komisiji i hdz-u nakon što je postala precjednicajastreb wrote:Iknar je gay je čak i prije Vučine o tome pisao.
A većina naših političara članovi su raznih takvih društava poput masona,Trilateralne komisije, Rotarijanaca, Malteških vitezova,Društva Braće hrvatskog zmaja,ili Opus Dei-a.
2014-04-22
i udbejastreb wrote:Ne sviđaju mi se članstva političara u tim tajnim i(li)okultnim društvima.mutava baštarda wrote:suspendirala je članstvo u toj komisiji i hdz-u nakon što je postala precjednicajastreb wrote:Iknar je gay je čak i prije Vučine o tome pisao.
A većina naših političara članovi su raznih takvih društava poput masona,Trilateralne komisije, Rotarijanaca, Malteških vitezova,Društva Braće hrvatskog zmaja,ili Opus Dei-a.
2015-09-14
O tajninm službama pak da se i ne govori. Ja sam recimo za Banca uvjeren da je ubačeni američki špijun. A vi za vi 90-tih najsumnjiviji mi je Dobroslav Paraga.mutava baštarda wrote:i udbejastreb wrote:Ne sviđaju mi se članstva političara u tim tajnim i(li)okultnim društvima.mutava baštarda wrote:suspendirala je članstvo u toj komisiji i hdz-u nakon što je postala precjednicajastreb wrote:Iknar je gay je čak i prije Vučine o tome pisao.
2014-04-22
ima ih svake fele... umjesto stranačke pripadnosti možda bi bilo bolje da se grupiraju oko tajnih organizcija koje predstavljaju.... ili da se zna za koji klub igraju i tko im je menađerjastreb wrote:O tajninm službama pak da se i ne govori. Ja sam recimo za Banca uvjeren da je ubačeni američki špijun. A vi za vi 90-tih najsumnjiviji mi je Dobroslav Paraga.mutava baštarda wrote:i udbejastreb wrote:Ne sviđaju mi se članstva političara u tim tajnim i(li)okultnim društvima.mutava baštarda wrote:suspendirala je članstvo u toj komisiji i hdz-u nakon što je postala precjednicajastreb wrote:Iknar je gay je čak i prije Vučine o tome pisao.
2015-09-14
Similar topics
» Kolinda i Plenkovic o plaćama u Hrvatskoj
» Josipoviću za fašističke pozdrave u Madridu i nerede u Barceloni krivi Kolinda i Plenković!
» Izrael zatražio hitnu pomoć Hrvatske, Plenković i Kolinda šalju avione
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Kolinda i Plenkovic prekinuli tradiciju dugu tisuću godina i ukinili procesiju svetog Vlahe
» Josipoviću za fašističke pozdrave u Madridu i nerede u Barceloni krivi Kolinda i Plenković!
» Izrael zatražio hitnu pomoć Hrvatske, Plenković i Kolinda šalju avione
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Kolinda i Plenkovic prekinuli tradiciju dugu tisuću godina i ukinili procesiju svetog Vlahe
Page 1 of 1