VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Joj ne, dzango je postao kajin novi lotka. Kad se samo sjetim te drame, presmiješno.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
pitanje je ok ali je odgovor se mogao naslutiti jos na startu yu krize.
da je volina jasno i glasno, tada, neprikosnovenoj usa drzavi,
stavio do znanja da srbija zeli nato i eu, stvari bi se odvijale drugacije.
sad,
ustassoidni majmuni ne bi iz goozice vadili kretenske komentare
pa se dupetaju efektima nato pakta u slomu yu drzave kao svojim
da je volina jasno i glasno, tada, neprikosnovenoj usa drzavi,
stavio do znanja da srbija zeli nato i eu, stvari bi se odvijale drugacije.
sad,
ustassoidni majmuni ne bi iz goozice vadili kretenske komentare
pa se dupetaju efektima nato pakta u slomu yu drzave kao svojim
Guest- Guest
Ah sto cu , probudim neka luda osjećanja pa i kada ih ne tražim.Piglet wrote:Joj ne, dzango je postao kajin novi lotka. Kad se samo sjetim te drame, presmiješno.
Vezano na lotku jel
Dzango nema veze s tim niti je u tom kontekstu , on je ovako duhovit tip i mislim da se zajebava malo s vama preozbiljnima.
A ova budala ga grize jer misli da suportira tebi. Ona je ko pas nešto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ejj.. diši, pazi ta ne puknu hlače..Noor wrote:aj se više ne sramoti i shvati da si sprd jedino ti. čopor si ti džango i stanojko, plemeniti levi i svele po potrebi...a kad te govinda odjebe nitko ni suzu da pusti.kaja wrote:Ne plaši se ... a mozda bi i trebao :)Piglet wrote:Na redu za što? To je dzanga išlo, predmnijevam, on se jedini ovdje posran "povlačio".
Na redu za upucavanje.
Subnorka dečka traži , Govni je u Meku otišo pa sad ona malo suportira tebi oko dzanga.
Inače dzango se i s tobom i s njom isprda dobro kad oce i kako hoce.
idi se ubij na što si spala...šajkačetino ofucana
2015-08-15
Brnabićeva posle hitnih konsultacija: Nosim pismo u Brisel
Beograd -- Predsednik i Vlada Srbije obratiće se Evropskoj komisiji pismom u kojem će tražiti odgovor na niz pitanja, rekla je premijerka Ana Brnabić.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 2.10.2017. | 18:42
Ona je navela da će se predsednik i Vlada obratiti EK povodom stava da se slučajevi Katalonije i Kosova ne mogu porediti, i pre svega postaviti pitanje - da li za EU važi jedno međunarodno pravo, ili postoji neko drugo međunarodno pravo koje važi za sve ostale države koje nisu članice EU.
Brnabićeva je to navela posle konsultacija kod predsednika Aleksandra Vučića
"Realno nas je jako iznenadio stav Evropske komisije i sve ono što je govorio portparol. Hteli smo da vidimo kako da reagujemo u smislu šta sve dalje treba da pitamo Komisiju", rekla je Brnabić novinarima posle konsultacija državnog vrha kod predsednika Srbije.
"Među pitanjima će biti i da li međunarodno pravo važi za EU ili postoji neko drugo međunarodno pravo koje važi za sve ostale države koje nisu članice EU", rekla je premijerka.
"Ja putujem u Brisel u ranije dogovorenu posetu, 10. i 11. oktobra i svakako ću tada odneti naše pismo i svakako će ovo biti jedna od tema", rekla je predsednica vlade.
Brnabić je navela da će pismo biti prosleđeno i svim državama koje nisu priznale tzv. državu Kosovo, da im se zahvalimo i damo na znanje koliko je važno što nisu to učinili i koliko su bili u pravu kada su branili i verovali u međunarodno pravo.
Ona je rekla da će pismo biti poslato i onima koji su priznali Kosovo, kako bi im se postavila ista pitanja, "a možda oni imaju neke odgovore za Srbiju".
Da podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić sazvao konsultacije nakon saopštenja Evropske komisije da je katalonski referendum nelegalan, ali da se slučajevi Katalonije i Kosova ne mogu porediti.
Evropska komisija, osim toga, u svojoj današnjoj deklaraciji navodi da, uzimajući u obzir španski ustav, jučerašnje glasanje u Kataloniji "nije bilo legalno".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=02&nav_category=11&nav_id=1309843
ako nista vise, barem ovo trapavo saopstenje iz brisela mozemo da uknjizimo kao plus
u daljim pregovrima sa zapadom, da zapadom, jer se šiptari tu pitaju koliko i moj stojko
nezavinost su proglasili na osnovu nato agresije i okupacije kosmeta !
kakva je razlika izmedju 41 i danas, sto se tice kosmeta ??
Beograd -- Predsednik i Vlada Srbije obratiće se Evropskoj komisiji pismom u kojem će tražiti odgovor na niz pitanja, rekla je premijerka Ana Brnabić.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 2.10.2017. | 18:42
Ona je navela da će se predsednik i Vlada obratiti EK povodom stava da se slučajevi Katalonije i Kosova ne mogu porediti, i pre svega postaviti pitanje - da li za EU važi jedno međunarodno pravo, ili postoji neko drugo međunarodno pravo koje važi za sve ostale države koje nisu članice EU.
Brnabićeva je to navela posle konsultacija kod predsednika Aleksandra Vučića
"Realno nas je jako iznenadio stav Evropske komisije i sve ono što je govorio portparol. Hteli smo da vidimo kako da reagujemo u smislu šta sve dalje treba da pitamo Komisiju", rekla je Brnabić novinarima posle konsultacija državnog vrha kod predsednika Srbije.
"Među pitanjima će biti i da li međunarodno pravo važi za EU ili postoji neko drugo međunarodno pravo koje važi za sve ostale države koje nisu članice EU", rekla je premijerka.
"Ja putujem u Brisel u ranije dogovorenu posetu, 10. i 11. oktobra i svakako ću tada odneti naše pismo i svakako će ovo biti jedna od tema", rekla je predsednica vlade.
Brnabić je navela da će pismo biti prosleđeno i svim državama koje nisu priznale tzv. državu Kosovo, da im se zahvalimo i damo na znanje koliko je važno što nisu to učinili i koliko su bili u pravu kada su branili i verovali u međunarodno pravo.
Ona je rekla da će pismo biti poslato i onima koji su priznali Kosovo, kako bi im se postavila ista pitanja, "a možda oni imaju neke odgovore za Srbiju".
Da podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić sazvao konsultacije nakon saopštenja Evropske komisije da je katalonski referendum nelegalan, ali da se slučajevi Katalonije i Kosova ne mogu porediti.
Evropska komisija, osim toga, u svojoj današnjoj deklaraciji navodi da, uzimajući u obzir španski ustav, jučerašnje glasanje u Kataloniji "nije bilo legalno".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=02&nav_category=11&nav_id=1309843
ako nista vise, barem ovo trapavo saopstenje iz brisela mozemo da uknjizimo kao plus
u daljim pregovrima sa zapadom, da zapadom, jer se šiptari tu pitaju koliko i moj stojko
nezavinost su proglasili na osnovu nato agresije i okupacije kosmeta !
kakva je razlika izmedju 41 i danas, sto se tice kosmeta ??
Guest- Guest
Ma dobro, forum je zezancija, a dzango je glupkasto magare kojem nije lako pa liječi komplekse. No sve je to za ljude.kaja wrote:Ah sto cu , probudim neka luda osjećanja pa i kada ih ne tražim.Piglet wrote:Joj ne, dzango je postao kajin novi lotka. Kad se samo sjetim te drame, presmiješno.
Vezano na lotku jel
Dzango nema veze s tim niti je u tom kontekstu , on je ovako duhovit tip i mislim da se zajebava malo s vama preozbiljnima.
Lotka je bio legenda, bilo ga je jako zanimljivo čitati. Ne znam jeste li još u kontaktu, da li piše za neki portal ili izdaje neke knjige? Koliko se sjećam, on je bio neki pisac (a primarno HDZ-ovac).
2016-02-24
Piglet wrote:Ma dobro, forum je zezancija, a dzango je glupkasto magare kojem nije lako pa liječi komplekse. No sve je to za ljude.kaja wrote:Ah sto cu , probudim neka luda osjećanja pa i kada ih ne tražim.Piglet wrote:Joj ne, dzango je postao kajin novi lotka. Kad se samo sjetim te drame, presmiješno.
Vezano na lotku jel
Lotka je bio legenda, bilo ga je jako zanimljivo čitati. Ne znam jeste li još u kontaktu, da li piše za neki portal ili izdaje neke knjige? Koliko se sjećam, on je bio neki pisac (a primarno HDZ-ovac).
dzango uopste nije glup,
nebitno sto se mi politicki ne slazemo
Guest- Guest
Dobro piglet je malo naivan, vidis da njemu lotka pise knjige :)pizzon wrote:Piglet wrote:Ma dobro, forum je zezancija, a dzango je glupkasto magare kojem nije lako pa liječi komplekse. No sve je to za ljude.kaja wrote:Ah sto cu , probudim neka luda osjećanja pa i kada ih ne tražim.Piglet wrote:Joj ne, dzango je postao kajin novi lotka. Kad se samo sjetim te drame, presmiješno.
Vezano na lotku jel
dzango uopste nije glup,
nebitno sto se mi politicki ne slazemo
2015-08-15
Mada ja mislim da lotka tu pise
2015-08-15
Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Samo je promjenio stranu ..
2015-08-15
Ne znam, zato tebe pitam. Ti si imala ljubavnu aferu s njimkaja wrote:Dobro piglet je malo naivan, vidis da njemu lotka pise knjige :)
2016-02-24
Aha:)Piglet wrote:Ne znam, zato tebe pitam. Ti si imala ljubavnu aferu s njimkaja wrote:Dobro piglet je malo naivan, vidis da njemu lotka pise knjige :)
Imao je on sa mnom , ja s njim nisam...:)
2015-08-15
vuksadinare wrote:Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
pa da, šiptari su proglasili nezavinost na osnovu nato agresije i okupacije kosmeta
referendum im ne bi dozvolili,
sta tebe boli q za kosmet
Guest- Guest
peniš tu za šiptare ko da su ti braca
Guest- Guest
Tko je spomenuo kosovo biseru...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
pa da, šiptari su proglasili nezavinost na osnovu nato agresije i okupacije kosmeta
2015-09-08
vuksadinare wrote:Tko je spomenuo kosovo biseru...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
ja, jer si zbog kosova dotrcao
Guest- Guest
pizzon wrote:vuksadinare wrote:Tko je spomenuo kosovo biseru...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
I ova spoznaja je zabila posljednju brokvu u lijes s mogućnostima tranzicije ove rasprave u nešto vrijedno čitanja :))
Guest- Guest
...ja se rugam sto su zbog situacije u latalunji sazvali hitnu sjednicu ko da je katalunja u srbiji...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Tko je spomenuo kosovo biseru...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
ja, jer si zbig kosova dotrcao
2015-09-08
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:Tko je spomenuo kosovo biseru...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
I ova spoznaja je zabila posljednju brokvu u lijes s mogućnostima tranzicije ove rasprave u nešto vrijedno čitanja :))
jos cete se nacekati do zadnjeg eksera u smislu tranzicije naseg negativnog stava prema siptarskom kosmetu,
u nesto sto bi vama bilo ugodno za " čitati "
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...ja se rugam sto su zbog situacije u latalunji sazvali hitnu sjednicu ko da je katalunja u srbiji...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Tko je spomenuo kosovo biseru...pizzon wrote:vuksadinare wrote:Koje droge pusu ovi u begesu...supkousti sazvao hitne konzultacije vlade zbog katalunje..tsssds
ja, jer si zbig kosova dotrcao
jel, katalonija ne moze, krim ne moze, a kosovo moze, sve zavisi o kome se radi i kome se radi.
apsolutno je ok da ovaj stav eu pokusamo da kapitalizujemo u daljem toku pregovoranja
Guest- Guest
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
Page 3 of 16