Hrvatska - Bugarska
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska - Bugarska
mogli bi okrenuti 4-3-3, ne znam zbog cega to nitko ne proba, tu bi tek veza dosla do izrazaja.
End- Posts : 21177
2015-08-25
FM pobjednicka taktika... total voetbal daj da se igramo
2015-08-25
Pjaca, Perisic - inside foward attack
Raketa - box to box support
Kova - Advance playmaker attack
Modrara - nebitno
Pivaric, Vrsaljko - support winger back
Krama - ovisno o situaciji, advance forward ili malo povuceniji F9 ili trequartista
Raketa - box to box support
Kova - Advance playmaker attack
Modrara - nebitno
Pivaric, Vrsaljko - support winger back
Krama - ovisno o situaciji, advance forward ili malo povuceniji F9 ili trequartista
2015-08-25
Jel neko zna ko mu je ova pička? Baš mi je nekako jebozovnakuracodigraca wrote:
http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvatska-reprezentacija/2015/09/25/15718012/eduardo-da-nije-bilo-lo%C5%A1ih-rezultata-ne-bi-me-se-nitko?ICID=HP_HN_1
PUŠI kurac imigrantu
PUŠI kurac imigrantu
Guest- Guest
ovaj što ti fali ??? ćorlukaEnd1899 wrote:
FM pobjednicka taktika... total voetbal daj da se igramo
corluka je staro zeljezo isto kao bilo koji igrac na toj poziciji, bolje da je simunica vratio na travnjak ili treba probati druge opcije npr. Leskovic.
2015-08-25
Nečija sekascorpion wrote:Jel neko zna ko mu je ova pička? Baš mi je nekako jebozovnakuracodigraca wrote:
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
i onda će mamić biti kriv i za toTommy Ramone wrote:Pitanje dana je kad će Alač dobiti po tamburi.
evo simunovic u repki, dobar potez, treba to kaliti i poticati, odma bi ga gurnuo u vatru.
2015-08-25
mamić namjestio da ga bolje proda
sa foruma?kuracodigraca wrote:Nečija sekascorpion wrote:Jel neko zna ko mu je ova pička? Baš mi je nekako jebozovnakuracodigraca wrote:
scorpion wrote:sa foruma?kuracodigraca wrote:Nečija sekascorpion wrote:Jel neko zna ko mu je ova pička? Baš mi je nekako jebozovnakuracodigraca wrote:
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:Nečija sekascorpion wrote:Jel neko zna ko mu je ova pička? Baš mi je nekako jebozovnakuracodigraca wrote:
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska - Bugarska
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Hrvatska ima saveznika u blokiranju Srbije u EU, a to je BUGARSKA
» SVEDSKI NOVINAR:Sramota je sto je Hrvatska pustena u EU i 'nas civilizacijski krug'(plus Madjarska,Poljska,Bugarska,Rumunjska)
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2