Većina mladih želi u državni sektor
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Većina mladih želi u državni sektor
Ja bi da počne ww tri jebe me se za državne poslove i poslove općenito
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
BudućnostiRayMabus wrote:Vidjet ćeš samo moje glupe snove koji su zrcaljenje podsvijesti a ne stvarnostEva_ wrote:Vidjet ćemo.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ne baš, snovi su ti samo zrcala podsvijesti i to iskrivljena zrcalaEva_ wrote:BudućnostiRayMabus wrote:Vidjet ćeš samo moje glupe snove koji su zrcaljenje podsvijesti a ne stvarnostEva_ wrote:Vidjet ćemo.
2014-04-11
Samo Bog i vremenski putnici znaju budućnost
Zato ja to znam
Jer sam Bog he he he
Zato ja to znam
Jer sam Bog he he he
2014-04-11
Čardak nema pojma da će se opet zspuškarat na bliskom istoku i novi imigrantski val koji će pregazit dalmaciju
Piši propalo turizam i proračun
Piši propalo turizam i proračun
2014-04-11
a Marko se preporodio otkako je pobjego iz engleske,kvaliteta života mu se rapidno popravila,našao prijatelje pa ih zapošljava,sex vamo tamo,redovito ga uslikavaju i pitaju za nešto dok je tamo bio nitko i ništa.
Još jedan koji je doživio hrvatski san.Još takvih jedno pola miliona pa ćemo opet biti svi na broju,svoj na svome.
Još jedan koji je doživio hrvatski san.Još takvih jedno pola miliona pa ćemo opet biti svi na broju,svoj na svome.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:mutava baštarda wrote:to je zato da obitelj bude na okupucassanowa wrote:Da mi je samo znat ima li tko ovdje, da nebi volio da mu dijete radi u državnoj službi...
To je već genetski poremećaj.
Trinity-
2014-04-17
državni činovnici, referenti, lupači pečata...jednom rječju uhljebi...My Brother Billo wrote:šta su fiškali?
Trinity-
2014-04-17
Ima ih , ima ih...nije da nema...Regonja prvi...cassanowa wrote:To ti je širok pojam...Pod njega mogu spadati i ovi šta pišu po forumu...My Brother Billo wrote:šta su fiškali?
Trinity-
2014-04-17
max123 wrote:"78% mladih zeli u drzavni sektor"...znaci,90% onih koji kukaju na uhljebe i cardak ne rade to zbog nekih uzvisenih razloga,nego samo i iskljucivo zbog toga kaj sami nisu u toj priviligiranoj situaciji.tako je nastao pojam "jalni Hrvati"...
tak je Max..jos gora i mracnija je cinjenica,da tom sustavu teze iskljucivo ljevica i komjunisti...znaci 90% je u rH komjunista...ostali na aparatimah...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ko će štititi demokratiju ako većina mladih napusti Srbiju
» Više od 50% mladih želi da napusti Banjaluku
» Većina Amerikanaca (86%) ne želi da se Biden ponovno kandidira
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Britanija: Rusija želi prodati državni dug stranima zemljama i tako financirati rat
» Više od 50% mladih želi da napusti Banjaluku
» Većina Amerikanaca (86%) ne želi da se Biden ponovno kandidira
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Britanija: Rusija želi prodati državni dug stranima zemljama i tako financirati rat
Page 3 of 3