ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Većina mladih želi u državni sektor

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Većina mladih želi u državni sektor - Page 2 Empty Re: Većina mladih želi u državni sektor

Post by Guest 2/10/2017, 20:35

orion wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:poztojala je izreka u ono doba, drzavna sluzba je sigurna sluzba,
A ja..u Ono doba su i svi bili Komunisti,..slijedi povratak korijenima..da se drzava brine za narod.. :cleanteeth
nisu se ljudi ni odmakli od korijena, samo promjenili kape,
kak sam ja cuo u germaniji jednog  kad je rekao bosncu, davno si ti otisao iz bosne al bosna iz tebe nije,
e tako i komunizam, utkan u genetsku poruku :D
upravo tako...ovi nazovidesnići, iz Čardak-Bojne,koriste apsolutno sve metode uhljebljivanja,dolaska na vlasti i sve uz to,kao komunisti...jer i jesu najveci.. :cleanteeth

ljudimoji danas dobiti posao, i to strogo strukovni-npr. inženjerski u firmama u državnom vlasništvu treba imati vezu veliku kao planina ..... Uglavnom ne kroje i zapošljavaju stranački moćnici, već ljudi iz sjene, oni koji financiraju ..... oni daju nalog, preko stranke se proslijeđuje, a direktori ili upravitelji izvršavaju.

A ja... :cleanteeth rekoh ja..komjunisti i dusom i umom...

U kapitalizmu samo sposobnost prolazi i radisnost..

Guest
Guest

Back to top Go down

Većina mladih želi u državni sektor - Page 2 Empty Re: Većina mladih želi u državni sektor

Post by max123 2/10/2017, 20:51

"78% mladih zeli u drzavni sektor"...znaci,90% onih koji kukaju na uhljebe i cardak ne rade to zbog nekih uzvisenih razloga,nego samo i iskljucivo zbog toga kaj sami nisu u toj priviligiranoj situaciji.tako je nastao pojam "jalni Hrvati"...

Last edited by max123 on 2/10/2017, 21:00; edited 1 time in total
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Trinity 2/10/2017, 20:56

Leviathan2 wrote:poztojala je izreka u ono doba, drzavna sluzba je sigurna sluzba,
..u popove ili fiškale...bila je preporuka djeci
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by My Brother Billo 2/10/2017, 23:58

šta su fiškali?  scratch
My Brother Billo
My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2017, 00:12

Pinochet wrote:jbt ovo je čisti primjer zašto propada država.
U biti i ne propada...Nije nikad bilo bolje u zadnjih 10-ak godina...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2017, 00:12

My Brother Billo wrote:šta su fiškali?  scratch
To ti je širok pojam...Pod njega mogu spadati i ovi šta pišu po forumu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2017, 00:14

Da mi je samo znat ima li tko ovdje, da nebi volio da mu dijete radi u državnoj službi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 3/10/2017, 07:58

cassanowa wrote:Da mi je samo znat ima li tko ovdje, da nebi volio da mu dijete radi u državnoj službi...
to je zato da obitelj bude na okupu :D

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vili40 3/10/2017, 08:05

mutava baštarda wrote:
cassanowa wrote:Da mi je samo znat ima li tko ovdje, da nebi volio da mu dijete radi u državnoj službi...
to je zato da obitelj bude na okupu :D
:D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Eva_ 3/10/2017, 09:32

vili40 wrote:Pavić: Dobro je u zemlji, većina mladih želi u državni sektor

Ministra rada ljuti percepcija da je na zapadu sve bolje nego u Hrvatskoj. On ističe da se vratio jer mu je ovdje kvaliteta života bolja, ima prijatelje, obitelj...

Većina mladih želi u državni sektor - Page 2 53cc49be80620d5106f1
Ministra rada Marka Pavića ljuti percepcija da je u zapadnoeuropskim zemljama sve bolje nego u Hrvatskoj.
- U razvijenim zemljama su institucije efikasnije, veće su i plaće, ali ljudi su međusobno otuđeni, a mladi samo mogu sanjati o vlastitoj nekretnini. Većina mojih visokoobrazovanih prijatelja u Engleskoj u ranim 40-ima živi s cimerima - rekao je Pavić u intervjuu za Večernji list.
On ističe da se vratio jer mu je ovdje kvaliteta života bolja, ima prijatelje, obitelj i svima je poručio da odu probaju život vani, a onda se vrate. Na pitanje novinarke da mnogi poslodavci ne nude dovoljno dobre plaće u Hrvatskoj, Pavić je rekao da ima kvalitetnih i manje kvalitetnih poslodavaca.
- Mladi i ne samo oni mogu birati poslodavca. Inače, čak 78 posto mladih prema jednoj anketi, želi raditi u državnoj službi ili javnim tvrtkama - poručio je najmlađi ministar u Vladi.     
https://www.24sata.hr/news/pavic-dobro-je-u-zemlji-vecina-mladih-zeli-u-drzavni-sektor-542290

biser tvrdi:dobro je u Hrvatskoj jedino ga malo jebe percepcija :D

I to je tragedija, ali ministru je to pozitivno. Tipčni HDZovac odvojen od stvarnosti.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 3/10/2017, 09:43

gle ga šta je gadan.. nije osobito inteligentan, a još manje lijep.

jedino način da uspije u životu i time dobije priliku da nešto pojebe jest bila situacija da se uvlači u šupak nekome, cinkava druge, krade(i sve ostalo što se radi u HDZu) i eto ga.. "mladi ministar".

jbt isus koja jebena negativna selekcija u RH. najgori prolaze najbolje, a najbolji uglavnom bježe iz države
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 3/10/2017, 09:51

Pa dovoljno je pogledat snimku Ingrid di briljira na engleskom i sve ti je jasno o sustavu vrijednosti i selekcije u državnim službama. Naravno, Karamarko i njegova brojalica do 5 drugi su na top listi oglednih primjera velikih  umova hrvatske elite.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2017, 09:57

Sanjao sam glup san 

Napravio sam pizdariju i sudac mi je vidio ocjene iz škole i dao godinu dana uvjetno ali da moram ići završiti matematički fakultet

Uglavnom dođem ja na sat matematike, malo zakasnim pita ovaj što predaje tko sam ja

Ja s nekim zelenim svijetlećim sunčanim naočalama mu predam riješenje od suda a ono piše na dokumentima da sam agent Hezbolaha tj da ovi me šalju u školu da učim za njih
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eva_ 3/10/2017, 10:00

RayMabus wrote:Sanjao sam glup san 

Napravio sam pizdariju i sudac mi je vidio ocjene iz škole i dao godinu dana uvjetno ali da moram ići završiti matematički fakultet

Uglavnom dođem ja na sat matematike, malo zakasnim pita ovaj što predaje tko sam ja

Ja s nekim zelenim svijetlećim sunčanim naočalama mu predam riješenje od suda a ono piše na dokumentima da sam agent Hezbolaha tj da ovi me šalju u školu da učim za njih
Žalit će se DORH na presudu, platit ćeš kaznu i sve sudske troškove. To ti taj san poručuje. Nije bezveze matematika kao studij.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2017, 10:01

Zadnjih desetak dana puno sanjam i sjećam se svih detalja

Slučajno sam prije desetak dana napravio pozu za vantijelesno iskustva i skoro spontano izašao

I sad svaki put ujutro se sjećam snova u detalje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2017, 10:03

Eva_ wrote:
RayMabus wrote:Sanjao sam glup san 

Žalit će se DORH na presudu, platit ćeš kaznu i sve sudske troškove. To ti taj san poručuje. Nije bezveze matematika kao studij.
Ja sam se u snu žalio, rekoh da bi ja fiziku a ne matematiku
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eva_ 3/10/2017, 10:04

Fizika simbolizira guljenje krumpira ala Čobanković, no mislim da izborom matematike, idu muke po novčaniku.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2017, 10:06

Eva_ wrote:Fizika simbolizira guljenje krumpira ala Čobanković, no mislim da izborom matematike, idu muke po novčaniku.
Ja ne mislim ništa jer snovi su samo iskrivljen odraz zrcala podsvijesti 

Ali eto prepričavam radnju sna i ovo je u kratko da vas ne zamaram nego opišem scenarij u snu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eva_ 3/10/2017, 10:12

Vidjet ćemo.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2017, 10:13

Eva_ wrote:Vidjet ćemo.
Vidjet ćeš samo moje glupe snove koji su zrcaljenje podsvijesti a ne stvarnost
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/10/2017, 10:18

Ja bi da počne ww tri jebe me se za državne poslove i poslove općenito
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics