Većina mladih želi u državni sektor
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Većina mladih želi u državni sektor
orion wrote:pismejker wrote:upravo tako...ovi nazovidesnići, iz Čardak-Bojne,koriste apsolutno sve metode uhljebljivanja,dolaska na vlasti i sve uz to,kao komunisti...jer i jesu najveci..Leviathan2 wrote:nisu se ljudi ni odmakli od korijena, samo promjenili kape,pismejker wrote:A ja..u Ono doba su i svi bili Komunisti,..slijedi povratak korijenima..da se drzava brine za narod..Leviathan2 wrote:poztojala je izreka u ono doba, drzavna sluzba je sigurna sluzba,
kak sam ja cuo u germaniji jednog kad je rekao bosncu, davno si ti otisao iz bosne al bosna iz tebe nije,
e tako i komunizam, utkan u genetsku poruku :D
ljudimoji danas dobiti posao, i to strogo strukovni-npr. inženjerski u firmama u državnom vlasništvu treba imati vezu veliku kao planina ..... Uglavnom ne kroje i zapošljavaju stranački moćnici, već ljudi iz sjene, oni koji financiraju ..... oni daju nalog, preko stranke se proslijeđuje, a direktori ili upravitelji izvršavaju.
A ja... rekoh ja..komjunisti i dusom i umom...
U kapitalizmu samo sposobnost prolazi i radisnost..
Guest- Guest
"78% mladih zeli u drzavni sektor"...znaci,90% onih koji kukaju na uhljebe i cardak ne rade to zbog nekih uzvisenih razloga,nego samo i iskljucivo zbog toga kaj sami nisu u toj priviligiranoj situaciji.tako je nastao pojam "jalni Hrvati"...
Last edited by max123 on 2/10/2017, 21:00; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
..u popove ili fiškale...bila je preporuka djeciLeviathan2 wrote:poztojala je izreka u ono doba, drzavna sluzba je sigurna sluzba,
Trinity-
2014-04-17
U biti i ne propada...Nije nikad bilo bolje u zadnjih 10-ak godina...Pinochet wrote:jbt ovo je čisti primjer zašto propada država.
Guest- Guest
To ti je širok pojam...Pod njega mogu spadati i ovi šta pišu po forumu...My Brother Billo wrote:šta su fiškali?
Guest- Guest
Da mi je samo znat ima li tko ovdje, da nebi volio da mu dijete radi u državnoj službi...
Guest- Guest
to je zato da obitelj bude na okupucassanowa wrote:Da mi je samo znat ima li tko ovdje, da nebi volio da mu dijete radi u državnoj službi...
mutava baštarda wrote:to je zato da obitelj bude na okupucassanowa wrote:Da mi je samo znat ima li tko ovdje, da nebi volio da mu dijete radi u državnoj službi...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Pavić: Dobro je u zemlji, većina mladih želi u državni sektor
Ministra rada ljuti percepcija da je na zapadu sve bolje nego u Hrvatskoj. On ističe da se vratio jer mu je ovdje kvaliteta života bolja, ima prijatelje, obitelj...
Ministra rada Marka Pavića ljuti percepcija da je u zapadnoeuropskim zemljama sve bolje nego u Hrvatskoj.
- U razvijenim zemljama su institucije efikasnije, veće su i plaće, ali ljudi su međusobno otuđeni, a mladi samo mogu sanjati o vlastitoj nekretnini. Većina mojih visokoobrazovanih prijatelja u Engleskoj u ranim 40-ima živi s cimerima - rekao je Pavić u intervjuu za Večernji list.
On ističe da se vratio jer mu je ovdje kvaliteta života bolja, ima prijatelje, obitelj i svima je poručio da odu probaju život vani, a onda se vrate. Na pitanje novinarke da mnogi poslodavci ne nude dovoljno dobre plaće u Hrvatskoj, Pavić je rekao da ima kvalitetnih i manje kvalitetnih poslodavaca.
- Mladi i ne samo oni mogu birati poslodavca. Inače, čak 78 posto mladih prema jednoj anketi, želi raditi u državnoj službi ili javnim tvrtkama - poručio je najmlađi ministar u Vladi.
https://www.24sata.hr/news/pavic-dobro-je-u-zemlji-vecina-mladih-zeli-u-drzavni-sektor-542290
biser tvrdi:dobro je u Hrvatskoj jedino ga malo jebe percepcija
I to je tragedija, ali ministru je to pozitivno. Tipčni HDZovac odvojen od stvarnosti.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
gle ga šta je gadan.. nije osobito inteligentan, a još manje lijep.
jedino način da uspije u životu i time dobije priliku da nešto pojebe jest bila situacija da se uvlači u šupak nekome, cinkava druge, krade(i sve ostalo što se radi u HDZu) i eto ga.. "mladi ministar".
jbt isus koja jebena negativna selekcija u RH. najgori prolaze najbolje, a najbolji uglavnom bježe iz države
jedino način da uspije u životu i time dobije priliku da nešto pojebe jest bila situacija da se uvlači u šupak nekome, cinkava druge, krade(i sve ostalo što se radi u HDZu) i eto ga.. "mladi ministar".
jbt isus koja jebena negativna selekcija u RH. najgori prolaze najbolje, a najbolji uglavnom bježe iz države
Guest- Guest
Pa dovoljno je pogledat snimku Ingrid di briljira na engleskom i sve ti je jasno o sustavu vrijednosti i selekcije u državnim službama. Naravno, Karamarko i njegova brojalica do 5 drugi su na top listi oglednih primjera velikih umova hrvatske elite.
2017-03-21
Sanjao sam glup san
Napravio sam pizdariju i sudac mi je vidio ocjene iz škole i dao godinu dana uvjetno ali da moram ići završiti matematički fakultet
Uglavnom dođem ja na sat matematike, malo zakasnim pita ovaj što predaje tko sam ja
Ja s nekim zelenim svijetlećim sunčanim naočalama mu predam riješenje od suda a ono piše na dokumentima da sam agent Hezbolaha tj da ovi me šalju u školu da učim za njih
Napravio sam pizdariju i sudac mi je vidio ocjene iz škole i dao godinu dana uvjetno ali da moram ići završiti matematički fakultet
Uglavnom dođem ja na sat matematike, malo zakasnim pita ovaj što predaje tko sam ja
Ja s nekim zelenim svijetlećim sunčanim naočalama mu predam riješenje od suda a ono piše na dokumentima da sam agent Hezbolaha tj da ovi me šalju u školu da učim za njih
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Žalit će se DORH na presudu, platit ćeš kaznu i sve sudske troškove. To ti taj san poručuje. Nije bezveze matematika kao studij.RayMabus wrote:Sanjao sam glup san
2017-03-21
Zadnjih desetak dana puno sanjam i sjećam se svih detalja
Slučajno sam prije desetak dana napravio pozu za vantijelesno iskustva i skoro spontano izašao
I sad svaki put ujutro se sjećam snova u detalje
Slučajno sam prije desetak dana napravio pozu za vantijelesno iskustva i skoro spontano izašao
I sad svaki put ujutro se sjećam snova u detalje
2014-04-11
Ja sam se u snu žalio, rekoh da bi ja fiziku a ne matematikuEva_ wrote:Žalit će se DORH na presudu, platit ćeš kaznu i sve sudske troškove. To ti taj san poručuje. Nije bezveze matematika kao studij.RayMabus wrote:Sanjao sam glup san
2014-04-11
Fizika simbolizira guljenje krumpira ala Čobanković, no mislim da izborom matematike, idu muke po novčaniku.
2017-03-21
Ja ne mislim ništa jer snovi su samo iskrivljen odraz zrcala podsvijestiEva_ wrote:Fizika simbolizira guljenje krumpira ala Čobanković, no mislim da izborom matematike, idu muke po novčaniku.
Ali eto prepričavam radnju sna i ovo je u kratko da vas ne zamaram nego opišem scenarij u snu
2014-04-11
Vidjet ćeš samo moje glupe snove koji su zrcaljenje podsvijesti a ne stvarnostEva_ wrote:Vidjet ćemo.
2014-04-11
Ja bi da počne ww tri jebe me se za državne poslove i poslove općenito
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ko će štititi demokratiju ako većina mladih napusti Srbiju
» Više od 50% mladih želi da napusti Banjaluku
» Većina Amerikanaca (86%) ne želi da se Biden ponovno kandidira
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Britanija: Rusija želi prodati državni dug stranima zemljama i tako financirati rat
» Više od 50% mladih želi da napusti Banjaluku
» Većina Amerikanaca (86%) ne želi da se Biden ponovno kandidira
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Britanija: Rusija želi prodati državni dug stranima zemljama i tako financirati rat
Page 2 of 3