kulinarski UUOT
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: kulinarski UUOT
danas sam na grill tavi ispekla očišćene brancine iz lidla.. ugodno me iznenadila svježina i način pakiranja, riba je bila vakumirana i mirisala kao da je tek iz mora.. mislim da je proizvođač Cromaris..uz to salata od krumpira i za nas troje ručak od 50 kuna.. :))
Guest- Guest
oduševljena sam delimano posuđem.. danas ispekla kokoš i povrće na delimano tavi, ništa se nije zalijepilo...
Guest- Guest
ni neće se...prvih 3-4 putametilda wrote:oduševljena sam delimano posuđem.. danas ispekla kokoš i povrće na delimano tavi, ništa se nije zalijepilo...
2017-10-06
Noor wrote:ni neće se...prvih 3-4 putametilda wrote:oduševljena sam delimano posuđem.. danas ispekla kokoš i povrće na delimano tavi, ništa se nije zalijepilo...
ozbiljno? pa koristim je već dva mjeseca, ovaj put prvi put za pečenje, ništa se ne lijepi.. nego, nisi mi ništa odgovorila na poruci za nepoznatog..
Guest- Guest
imam ga i ja....meni to nije nist, obicne teflonke su zakon :)metilda wrote:Noor wrote:ni neće se...prvih 3-4 putametilda wrote:oduševljena sam delimano posuđem.. danas ispekla kokoš i povrće na delimano tavi, ništa se nije zalijepilo...
ozbiljno? pa koristim je već dva mjeseca, ovaj put prvi put za pečenje, ništa se ne lijepi.. nego, nisi mi ništa odgovorila na poruci za nepoznatog..
ček...idem vidjeti, ma nema me tu...nisam vidjela :)
2017-10-06
upravo ručali rižoto s piletinom, tikvicom i patlidžanom, začin kadulja i parmezan.
sad ću na mamografiju... :))
sad ću na mamografiju... :))
Guest- Guest
danas na ribljem temeljcu iz zamrzivača skuhala lažni bakalar na bijelo bez bakalara :D bilo odlično
i popržila neke kolutiće iz dućana, čak su imali okus ribe. danas smo zbilja postili
i popržila neke kolutiće iz dućana, čak su imali okus ribe. danas smo zbilja postili
Guest- Guest
danas pravim neku šarenu juhicu, pljukance u bijelom umaku, pureće filete na natur i pitu od jabuka..... s tima da je pita već gotova
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ja sam danas u zimnici , jutros ajvar, popodne kisele paprike..
za ručak neću kuhati ništa, jest ćemo mladi sir s nekidan napravljenim ajvarom.. skuhala sam 7 tegla i već smo pojeli jednu, za zimu neće ostati ništa
za ručak neću kuhati ništa, jest ćemo mladi sir s nekidan napravljenim ajvarom.. skuhala sam 7 tegla i već smo pojeli jednu, za zimu neće ostati ništa
Guest- Guest
Danas cu samo ispohovati kruh jer nisam sposobna za nista drugo...a donijela sam i pecenke iz Slavonije....
Guest- Guest
metilda wrote:ja sam danas u zimnici , jutros ajvar, popodne kisele paprike..
ajvar je živa pošast ….. koliko god ga ispekla, nikada ne dočeka zimu …. …..
praviti ću idući vikend - mislim da ću uzeti 40 kg paprika i 7-8 kg patlidžana. Sad sve ovisi koliko će paprika kalirati.
...jučer ujutro ispekla pitu od jabuka-računala biti će za cijeli vikend …..kajgod - navečer je pleh bio prazan. Sad sam napravila štrudlu od kupovnih kora, iako nisu ni sluga kad sama razvučem, jednostavno mi se nije dalo....
2017-06-06
orion wrote:metilda wrote:ja sam danas u zimnici , jutros ajvar, popodne kisele paprike..
ajvar je živa pošast ….. koliko god ga ispekla, nikada ne dočeka zimu …. …..
praviti ću idući vikend - mislim da ću uzeti 40 kg paprika i 7-8 kg patlidžana. Sad sve ovisi koliko će paprika kalirati.
...jučer ujutro ispekla pitu od jabuka-računala biti će za cijeli vikend …..kajgod - navečer je pleh bio prazan. Sad sam napravila štrudlu od kupovnih kora, iako nisu ni sluga kad sama razvučem, jednostavno mi se nije dalo....
ja sam jučer napravila još jednu turu ajvara i još jednu turu kiselih paprika... sutra me čeka tura sataraša i onda sam mirna sa zimnicom do dunja kad pravim kontonjatu...ili sir od dunja kako piše u receptu
što s pita tiče ja ne pravim tijesto jer nemam živaca za to, ali kad god ih napravim s kupovnim korama nestanu u jednom danu tako da se dogodi da ih pravim triput tjedno.. muž obožava sve vrste - s višnjama, sa sirom, sa krumpirom, burek... uglavnom ponekad mi se čini da samo kuham i da mi je to jedina funkcija u životu. .
Guest- Guest
imaš li neki poseban recept za krumpir salatu.. meni su ove verzije sa kapulom i češnjakom i peršinom dosadile, a ima na coolinarki sva sila recepata, željela bih neki provjereni..
Guest- Guest
u mom selu kaže se pita kad radiš nešto sa margarin tijestom , npr. pita od jabuka, pita od oraha, bijela pita i sl. ,a sve nešto što se mota sa razvučenim korama, sve to zovemo štrudla.....
Krumpir salata; pravim ju na nekoliko načina-imama kombinaciju:krumpir i crveni luk sa balsamicom i suncokretovim uljem, krumpir i češnjak sa jabučnim octom i bućinim uljem....a posbno mi je dobra kombinacija krumpir sa svježom paprikom i crvenim lukom - to začinim tak svejedno .
U svaku krumpir salatatu stavim osjetno papra-pravo mi paše u svim varijantama.
Krumpir salata; pravim ju na nekoliko načina-imama kombinaciju:krumpir i crveni luk sa balsamicom i suncokretovim uljem, krumpir i češnjak sa jabučnim octom i bućinim uljem....a posbno mi je dobra kombinacija krumpir sa svježom paprikom i crvenim lukom - to začinim tak svejedno .
U svaku krumpir salatatu stavim osjetno papra-pravo mi paše u svim varijantama.
2017-06-06
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Najčitaniji svjetski kulinarski portal ukida recepte s govedinom
» vječni UUOT
» vječni UUOT
» vječni UUOT
» vječni UUOT
» vječni UUOT
» vječni UUOT
» vječni UUOT