Srbija i Crna Gora moraju u EU DO 2025.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija i Crna Gora moraju u EU DO 2025.
ha hamutava baštarda wrote:A je ne možete bez nas u istoj državi...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
CG napred srbija stoj
Stoj Džoni stoj, stoj. Stoj i ne budi lud.prckov wrote:CG napred srbija stoj
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sta mislis 2030 vam kazu ajd dobro, necemo vas nikad primitdzango wrote:Stoj Džoni stoj, stoj. Stoj i ne budi lud.prckov wrote:CG napred srbija stoj
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Meni bi se digao od uzbuđenja.prckov wrote:sta mislis 2030 vam kazu ajd dobro, necemo vas nikad primitdzango wrote:Stoj Džoni stoj, stoj. Stoj i ne budi lud.prckov wrote:CG napred srbija stoj
2014-04-19
pa ti si vjecni optimist...tada ce ti se samo tlak dizat :-))dzango wrote:Meni bi se digao od uzbuđenja.prckov wrote:sta mislis 2030 vam kazu ajd dobro, necemo vas nikad primitdzango wrote:Stoj Džoni stoj, stoj. Stoj i ne budi lud.prckov wrote:CG napred srbija stoj
2014-04-12
Dođi 2030. da proverimo.maggie13 wrote:pa ti si vjecni optimist...tada ce ti se samo tlak dizat :-))dzango wrote:Meni bi se digao od uzbuđenja.prckov wrote:sta mislis 2030 vam kazu ajd dobro, necemo vas nikad primitdzango wrote:Stoj Džoni stoj, stoj. Stoj i ne budi lud.prckov wrote:CG napred srbija stoj
2014-04-19
ko je taj Juncker i zašto je on važan? Za babojeba ni ne pitam
gdje su srbi tebe našli?pizzon wrote:moze to i bolje !
kao mali si pao u kazan s bunikom ili što?
Prolazni lako upotrebljivi činovnici kojih se niko neće ni sećati 2025.marcellus wrote:ko je taj Juncker i zašto je on važan? Za babojeba ni ne pitam
2014-04-19
u starackom domu samo rodbinu posjecujem :-Ddzango wrote:Dođi 2030. da proverimo.maggie13 wrote:pa ti si vjecni optimist...tada ce ti se samo tlak dizat :-))dzango wrote:Meni bi se digao od uzbuđenja.prckov wrote:sta mislis 2030 vam kazu ajd dobro, necemo vas nikad primitdzango wrote:
Stoj Džoni stoj, stoj. Stoj i ne budi lud.
2014-04-12
Pravićemo se da sam ti neki dalji rođak.maggie13 wrote:u starackom domu samo rodbinu posjecujem :-Ddzango wrote:Dođi 2030. da proverimo.maggie13 wrote:pa ti si vjecni optimist...tada ce ti se samo tlak dizat :-))dzango wrote:Meni bi se digao od uzbuđenja.prckov wrote:
sta mislis 2030 vam kazu ajd dobro, necemo vas nikad primit
2014-04-19
rodbinska posjeta iz starackog doma grada pobratima :-Pdzango wrote:Pravićemo se da sam ti neki dalji rođak.maggie13 wrote:u starackom domu samo rodbinu posjecujem :-Ddzango wrote:Dođi 2030. da proverimo.maggie13 wrote:pa ti si vjecni optimist...tada ce ti se samo tlak dizat :-))dzango wrote:
Meni bi se digao od uzbuđenja.
2014-04-12
Možemo da promovišemo seks u trećem dobu. Seks bez granica. U bilo kom pogledu.maggie13 wrote:rodbinska posjeta iz starackog doma grada pobratima :-Pdzango wrote:Pravićemo se da sam ti neki dalji rođak.maggie13 wrote:u starackom domu samo rodbinu posjecujem :-Ddzango wrote:Dođi 2030. da proverimo.maggie13 wrote:
pa ti si vjecni optimist...tada ce ti se samo tlak dizat :-))
2014-04-19
samo mentalni ostaje, najizglednije..ni verbalni vise nije moguc..ti nagluh, aparati slusni nikako ne pasu..ja mijenjam zubne proteze stalno, iz estetskih razloga, pelene za inkontinenciju nas zuljaju, etc.dzango wrote:Možemo da promovišemo seks u trećem dobu. Seks bez granica. U bilo kom pogledu.maggie13 wrote:rodbinska posjeta iz starackog doma grada pobratima :-Pdzango wrote:Pravićemo se da sam ti neki dalji rođak.maggie13 wrote:u starackom domu samo rodbinu posjecujem :-Ddzango wrote:
Dođi 2030. da proverimo.
:-P
2014-04-12
marcellus wrote:gdje su srbi tebe našli?pizzon wrote:moze to i bolje !
kao mali si pao u kazan s bunikom ili što?
deluj primerom, predlozi da hr napusti eu i nato
nemoj da kenješ
Guest- Guest
Unistila sam dzanija hiperrealizmom..naturalizmom, votever..nece vise ni u EU htjeti =:O. :-D
2014-04-12
maggie13 wrote:Unistila sam dzanija hiperrealizmom..naturalizmom, votever..nece vise ni u EU htjeti =:O. :-D
pa dobro gde si ti _
Guest- Guest
obaveze, pizzon, obaveze..hvala na brizi ;-)pizzon wrote:maggie13 wrote:Unistila sam dzanija hiperrealizmom..naturalizmom, votever..nece vise ni u EU htjeti =:O. :-D
pa dobro gde si ti _
2014-04-12
maggie13 wrote:obaveze, pizzon, obaveze..hvala na brizi ;-)pizzon wrote:maggie13 wrote:Unistila sam dzanija hiperrealizmom..naturalizmom, votever..nece vise ni u EU htjeti =:O. :-D
pa dobro gde si ti _
samo da te poz. i pozelim prijatno popodne !
Guest- Guest
I tebi...wknd je za odmaranje...kad se moze ;-)
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tajani: Crna Gora u Evropskoj uniji 2025. godine
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Srbija i Crna Gora prebacuju migrante u BiH
» Crna Gora pozvala NATO:'Srbija nas je napala'
» Crna Gora: Kakva bre Srbija, samo Hrvatska i Albanija
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Srbija i Crna Gora prebacuju migrante u BiH
» Crna Gora pozvala NATO:'Srbija nas je napala'
» Crna Gora: Kakva bre Srbija, samo Hrvatska i Albanija
Page 2 of 3