Srbija i Crna Gora moraju u EU DO 2025.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija i Crna Gora moraju u EU DO 2025.
I tebi...wknd je za odmaranje...kad se moze ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Samo se ti namesti. Ostalo je moja briga. A i gde ćeš bolji oralni seks od onog bez proteze za zube.maggie13 wrote:samo mentalni ostaje, najizglednije..ni verbalni vise nije moguc..ti nagluh, aparati slusni nikako ne pasu..ja mijenjam zubne proteze stalno, iz estetskih razloga, pelene za inkontinenciju nas zuljaju, etc.dzango wrote:Možemo da promovišemo seks u trećem dobu. Seks bez granica. U bilo kom pogledu.maggie13 wrote:rodbinska posjeta iz starackog doma grada pobratima :-Pdzango wrote:Pravićemo se da sam ti neki dalji rođak.maggie13 wrote:
u starackom domu samo rodbinu posjecujem :-D
:-P
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hocu, u fotelju kraj kreveta ti...pa mozes bolje mastat :-Ddzango wrote:Samo se ti namesti. Ostalo je moja briga. A i gde ćeš bolji oralni seks od onog bez proteze za zube.maggie13 wrote:samo mentalni ostaje, najizglednije..ni verbalni vise nije moguc..ti nagluh, aparati slusni nikako ne pasu..ja mijenjam zubne proteze stalno, iz estetskih razloga, pelene za inkontinenciju nas zuljaju, etc.dzango wrote:Možemo da promovišemo seks u trećem dobu. Seks bez granica. U bilo kom pogledu.maggie13 wrote:rodbinska posjeta iz starackog doma grada pobratima :-Pdzango wrote:
Pravićemo se da sam ti neki dalji rođak.
2014-04-11
Može i u fotelji. A onda na krevet pa na prozor. Da crknu komšije.maggie13 wrote:hocu, u fotelju kraj kreveta ti...pa mozes bolje mastat :-Ddzango wrote:Samo se ti namesti. Ostalo je moja briga. A i gde ćeš bolji oralni seks od onog bez proteze za zube.maggie13 wrote:samo mentalni ostaje, najizglednije..ni verbalni vise nije moguc..ti nagluh, aparati slusni nikako ne pasu..ja mijenjam zubne proteze stalno, iz estetskih razloga, pelene za inkontinenciju nas zuljaju, etc.dzango wrote:Možemo da promovišemo seks u trećem dobu. Seks bez granica. U bilo kom pogledu.maggie13 wrote:
rodbinska posjeta iz starackog doma grada pobratima :-P
2014-04-19
ajde, pomoc cu ti ja do prozora pa neka pate sto si pokretan :~ :-Pdzango wrote:Može i u fotelji. A onda na krevet pa na prozor. Da crknu komšije.maggie13 wrote:hocu, u fotelju kraj kreveta ti...pa mozes bolje mastat :-Ddzango wrote:Samo se ti namesti. Ostalo je moja briga. A i gde ćeš bolji oralni seks od onog bez proteze za zube.maggie13 wrote:samo mentalni ostaje, najizglednije..ni verbalni vise nije moguc..ti nagluh, aparati slusni nikako ne pasu..ja mijenjam zubne proteze stalno, iz estetskih razloga, pelene za inkontinenciju nas zuljaju, etc.dzango wrote:
Možemo da promovišemo seks u trećem dobu. Seks bez granica. U bilo kom pogledu.
2014-04-11
Ti samo pazi da ne ispadneš kada se čiča zalaufa.maggie13 wrote:ajde, pomoc cu ti ja do prozora pa neka pate sto si pokretan :~ :-Pdzango wrote:Može i u fotelji. A onda na krevet pa na prozor. Da crknu komšije.maggie13 wrote:hocu, u fotelju kraj kreveta ti...pa mozes bolje mastat :-Ddzango wrote:Samo se ti namesti. Ostalo je moja briga. A i gde ćeš bolji oralni seks od onog bez proteze za zube.maggie13 wrote:
samo mentalni ostaje, najizglednije..ni verbalni vise nije moguc..ti nagluh, aparati slusni nikako ne pasu..ja mijenjam zubne proteze stalno, iz estetskih razloga, pelene za inkontinenciju nas zuljaju, etc.
2014-04-19
necu te ispustit, ne boj se...:-Ddzango wrote:Ti samo pazi da ne ispadneš kada se čiča zalaufa.maggie13 wrote:ajde, pomoc cu ti ja do prozora pa neka pate sto si pokretan :~ :-Pdzango wrote:Može i u fotelji. A onda na krevet pa na prozor. Da crknu komšije.maggie13 wrote:hocu, u fotelju kraj kreveta ti...pa mozes bolje mastat :-Ddzango wrote:
Samo se ti namesti. Ostalo je moja briga. A i gde ćeš bolji oralni seks od onog bez proteze za zube.
2014-04-11
Ma možemo i zajedno, nema veze.maggie13 wrote:necu te ispustit, ne boj se...:-Ddzango wrote:Ti samo pazi da ne ispadneš kada se čiča zalaufa.maggie13 wrote:ajde, pomoc cu ti ja do prozora pa neka pate sto si pokretan :~ :-Pdzango wrote:Može i u fotelji. A onda na krevet pa na prozor. Da crknu komšije.maggie13 wrote:
hocu, u fotelju kraj kreveta ti...pa mozes bolje mastat :-D
2014-04-19
pa kukove polomit =:O. :-P :-Pdzango wrote:Ma možemo i zajedno, nema veze.maggie13 wrote:unecu te ispustit, ne boj se...:-Ddzango wrote:Ti samo pazi da ne ispadneš kada se čiča zalaufa.maggie13 wrote:ajde, pomoc cu ti ja do prozora pa neka pate sto si pokretan :~ :-Pdzango wrote:
Može i u fotelji. A onda na krevet pa na prozor. Da crknu komšije.
2014-04-11
I polomićemo ako bude baš kako treba.maggie13 wrote:pa kukove polomit =:O. :-P :-Pdzango wrote:Ma možemo i zajedno, nema veze.maggie13 wrote:unecu te ispustit, ne boj se...:-Ddzango wrote:Ti samo pazi da ne ispadneš kada se čiča zalaufa.maggie13 wrote:
ajde, pomoc cu ti ja do prozora pa neka pate sto si pokretan :~ :-P
2014-04-19
Uzalud, ne bi prošlo na referendumu.pizzon wrote:marcellus wrote:gdje su srbi tebe našli?pizzon wrote:moze to i bolje !
kao mali si pao u kazan s bunikom ili što?
deluj primerom, predlozi da hr napusti eu i nato
nemoj da kenješ
dzango wrote:I polomićemo ako bude baš kako treba.maggie13 wrote:pa kukove polomit =:O. :-P :-Pdzango wrote:Ma možemo i zajedno, nema veze.maggie13 wrote:unecu te ispustit, ne boj se...:-Ddzango wrote:
Ti samo pazi da ne ispadneš kada se čiča zalaufa.
regi, nisi u tijeku..prica se odvija u starackom domu :-D
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Merkel: Ohrabrujem Vučića da nastavi put reformi
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je za „Alo!” da ohrabruje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nastavi put ekonomskih reformi i reformi pravne države, dok srpskoj premijerki Ani Brnabić poručuje da je jačanje vladavine prava, kao i normalizacija odnosa sa Kosovom, važan indikator u naporima da se Srbija približi EU.
30 Septembar 2017 22:2
BEOGRAD - Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je za „Alo!” da ohrabruje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nastavi put ekonomskih reformi i reformi pravne države, dok srpskoj premijerki Ani Brnabić poručuje da je jačanje vladavine prava, kao i normalizacija odnosa sa Kosovom, važan indikator u naporima da se Srbija približi EU.
Upitana kakav će, nakon nedavno održanih parlamentarnih izbora na kojima su njeni demohrišćani osvojili najviše glasova, biti stav nove nemačke vlade prema Srbiji, Merkelova je odgovorila da "pošto pregovori o formiranju nove vlade još nisu započeti, nije u mogućnosti da detaljno odgovorim na ovo pitanje".
Foto Tanjug / arhiva
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je za „Alo!” da ohrabruje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nastavi put ekonomskih reformi i reformi pravne države, dok srpskoj premijerki Ani Brnabić poručuje da je jačanje vladavine prava, kao i normalizacija odnosa sa Kosovom, važan indikator u naporima da se Srbija približi EU.
30 Septembar 2017 22:2
BEOGRAD - Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je za „Alo!” da ohrabruje predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nastavi put ekonomskih reformi i reformi pravne države, dok srpskoj premijerki Ani Brnabić poručuje da je jačanje vladavine prava, kao i normalizacija odnosa sa Kosovom, važan indikator u naporima da se Srbija približi EU.
Upitana kakav će, nakon nedavno održanih parlamentarnih izbora na kojima su njeni demohrišćani osvojili najviše glasova, biti stav nove nemačke vlade prema Srbiji, Merkelova je odgovorila da "pošto pregovori o formiranju nove vlade još nisu započeti, nije u mogućnosti da detaljno odgovorim na ovo pitanje".
Foto Tanjug / arhiva
Guest- Guest
Srbija iz tri diela spade na dva!pizzon wrote:normalizacija odnosa sa Kosovom
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tajani: Crna Gora u Evropskoj uniji 2025. godine
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Srbija i Crna Gora prebacuju migrante u BiH
» Crna Gora pozvala NATO:'Srbija nas je napala'
» Crna Gora: Kakva bre Srbija, samo Hrvatska i Albanija
» Srbija i Crna Gora u 'hladnom ratu'!Srbija zabranila slijetanje crnogorskim zrakoplovima u Beograd
» Srbija i Crna Gora prebacuju migrante u BiH
» Crna Gora pozvala NATO:'Srbija nas je napala'
» Crna Gora: Kakva bre Srbija, samo Hrvatska i Albanija
Page 3 of 3