NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 8 of 23
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
pa izgleda da tako ispada.kaja wrote:A po ovima ako ne živiš s njima nisu ti obitelj :)veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
Ali ne može proć bez kockastoglavih, biskupa i baba ministarki, ko da me boli ku*ac za to, nisam izišao na izbore 15 godina...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
ali ako je to tako...
...nema ni alimentacije!
(ne bježim od toga, ali odjebeš sve pot ome)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Tvoja djeca s majkama čine jednu obitelj, a ti sa svojom djecom druga obitelj.veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
Ali ne može proć bez kockastoglavih, biskupa i baba ministarki, ko da me boli ku*ac za to, nisam izišao na izbore 15 godina...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
Tvoja djeca imaju dvije obitelji. Po ovom prijedlogu. :)
Edit: "majka s djetetom odnosno otac s djetetom iako ne žive zajedno,"
Trinity-
2014-04-17
dijete je uvijek tvoje. ako si razuman i posvojiš dijete, ono je tvoje.prckov wrote:da nije isto nego se za potrebe drustva tretira kao istokaja wrote:Sto ste steli s tim reci ?prckov wrote:srodstvo ih cini rodenjem, usvojenje ih cini na osnovu zakonske odrednice, a brak istokaja wrote:Pa ja sam ti napisala, srodstvo, usvojenje, brak . Ako se rastanu veze po tazbini ili braku vise ne postojeprckov wrote:
a jesul obitelj kad se rastanu nakon sto godina
sta ih cini da su obitelj
od jedne frendice dijete je imalo jebenih problema sa zdravljem i godinu dana sam tumarao po zegeju, a dijete nije moje.
2014-12-30
tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djeceveber wrote:pa izgleda da tako ispada.kaja wrote:A po ovima ako ne živiš s njima nisu ti obitelj :)veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
ali ako je to tako...
...nema ni alimentacije!
ne ide to baš tako.Triny wrote:Tvoja djeca s majkama čine jednu obitelj, a ti sa svojom djecom druga obitelj.veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
kći, zadnja, valjda ne, malo živi s ocem malo s majkom. prvi sin slično. kako ćeš to definirat?
2014-12-30
Ne čitaš pažljivo:prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djeceveber wrote:pa izgleda da tako ispada.kaja wrote:A po ovima ako ne živiš s njima nisu ti obitelj :)veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
ali ako je to tako...
...nema ni alimentacije!
U smislu ovog Zakona obitelj čine: majka, otac i njihova djeca, majka s djetetom odnosno otac s djetetom iako ne žive zajedno, te ostali srodnici koji s njima žive",
Trinity-
2014-04-17
ma ja sam govorio o paru bez djece sta ih to cini obiteljveber wrote:dijete je uvijek tvoje. ako si razuman i posvojiš dijete, ono je tvoje.prckov wrote:da nije isto nego se za potrebe drustva tretira kao istokaja wrote:Sto ste steli s tim reci ?prckov wrote:srodstvo ih cini rodenjem, usvojenje ih cini na osnovu zakonske odrednice, a brak istokaja wrote:
Pa ja sam ti napisala, srodstvo, usvojenje, brak . Ako se rastanu veze po tazbini ili braku vise ne postoje
od jedne frendice dijete je imalo jebenih problema sa zdravljem i godinu dana sam tumarao po zegeju, a dijete nije moje.
usvojeno dijete si se obavezo zakonski na brigu o njemu I naravno da ako vec odlucis da ga usvojis da se trebas I brinut, medutim ne moras ga smatrat za obitelj niti zakon u tome moze ista odlucit, a mozes ga smatrat svojim djetetom ako ti je kompenzacija toliko bitna
glupost.prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djece
i bivša, bez djece mi je dio obitelji. barem meni.
a i zakon to doživljava isto ako si bio tri god zajedno.
2014-12-30
pa zato obitelj treba biti usko definirana, kao biološki roditelji i njihova djeca koji žive na istom prebivalištu
sve ovo ostalo, poligamne i poliandrijske zajednice treba definirati drugim pojmovima umjesto sve pokušavatu ugurati pod obitelj
nakon razvoda nema više obitelji
to su onda nekakve poligamne i poliandrijske zajednice, gdje ima više partnera koji se često izmjenjuju, fluidni su, nema čvrstih obiteljskih veza
sve ovo ostalo, poligamne i poliandrijske zajednice treba definirati drugim pojmovima umjesto sve pokušavatu ugurati pod obitelj
nakon razvoda nema više obitelji
to su onda nekakve poligamne i poliandrijske zajednice, gdje ima više partnera koji se često izmjenjuju, fluidni su, nema čvrstih obiteljskih veza
Last edited by croatia yes on 28/9/2017, 18:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa nije ti vise ništa ni ako imas djece ... ili?prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djeceveber wrote:pa izgleda da tako ispada.kaja wrote:A po ovima ako ne živiš s njima nisu ti obitelj :)veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
ali ako je to tako...
...nema ni alimentacije!
Sto je bivša zena s kojom imas djecu ? Kakav ona ima status srodnički i pravni a ..gukni sokole?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma ne referiram se na to nego inace sto je obiteljTriny wrote:Ne čitaš pažljivo:prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djeceveber wrote:pa izgleda da tako ispada.kaja wrote:A po ovima ako ne živiš s njima nisu ti obitelj :)veber wrote:
što su onda moja djeca?
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
ali ako je to tako...
...nema ni alimentacije!
U smislu ovog Zakona obitelj čine: majka, otac i njihova djeca, majka s djetetom odnosno otac s djetetom iako ne žive zajedno, te ostali srodnici koji s njima žive",
a taj zakon mislim da bi prvo trebalo vidit I pojasnit na sto se odnosilo jer nesto ja nasim a bogami I tudim novinarima, ne bi dao vise of 2% povjerenja
E, ne znam...jesu li polubraća koja ne žive zajedno obitelj?veber wrote:ne ide to baš tako.Triny wrote:Tvoja djeca s majkama čine jednu obitelj, a ti sa svojom djecom druga obitelj.veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
kći, zadnja, valjda ne, malo živi s ocem malo s majkom. prvi sin slično. kako ćeš to definirat?
Šta kaže ovaj zakon?
Ili Toten?
Last edited by Triny on 28/9/2017, 18:21; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
kaja wrote:
Sto je bivša zena s kojom imas djecu ? Kakav ona ima status srodnički i pravni a ..gukni sokole?!
nije više ništa, i nema nikakav status
samo su mu djeca nešto i imaju srodnički status
Guest- Guest
koja jebena kompenzacija?prckov wrote:ma ja sam govorio o paru bez djece sta ih to cini obitelj
usvojeno dijete si se obavezo zakonski na brigu o njemu I naravno da ako vec odlucis da ga usvojis da se trebas I brinut, medutim ne moras ga smatrat za obitelj niti zakon u tome moze ista odlucit, a mozes ga smatrat svojim djetetom ako ti je kompenzacija toliko bitna
djete ću usvojit svojom voljom i bit će "moje".
ne kužim o čemu ti tipkaš?
2014-12-30
bioloska veza je jaca od drustvenih normiveber wrote:glupost.prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djece
ok je to da ti smatras sto god hoces
ja ne smatram
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
ma fukara na buvljakTriny wrote:E, ne znam...jesu li polubraća koja ne žive zajedno obitelj?veber wrote:ne ide to baš tako.Triny wrote:Tvoja djeca s majkama čine jednu obitelj, a ti sa svojom djecom druga obitelj.veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
Šta kaže ovaj zakon?
Ili Toten?
2014-12-30
nadrkan si.prckov wrote:bioloska veza je jaca od drustvenih normiveber wrote:glupost.prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djece
ja ne smatram
2014-12-30
Biološke veze su precijenjene.prckov wrote:bioloska veza je jaca od drustvenih normiveber wrote:glupost.prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djece
ja ne smatram
Trinity-
2014-04-17
pa ne znam ja nikad ne bi rekao da smo ja i žena obitelj dok nismo imali djece, bračni par i šlus.
I tako to u stvarnosti I budecroatia yes wrote:kaja wrote:
nije više ništa, i nema nikakav status
samo su mu djeca nešto i imaju srodnički status
pa ok, reci mi onda što ti je bivša žena s kojom imaš djecu..pravno,prckov wrote:bioloska veza je jaca od drustvenih normiveber wrote:glupost.prckov wrote:tebi je mater obitelj iako ne zivis sa njom a zena sa kojom si se rasto ili ne zivis vise skupa ti nije nista ako nemate djece
ja ne smatram
ima li ona neki status srodnika ili nešto što bi je razlikovalo od one s kojom nemaš, pravni status ne status u tvojoj glavi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 8 of 23 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23
Similar topics
» Niste vjencani, a krstili biste dijete
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
Page 8 of 23