WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 30
Page 27 of 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Re: WAWRINKA
patuljasti židovčić dominira sa osnovne protiv nadala koji nije ni blizu prošlogodišnjem nivou da nije patuljak i ima servis već bi dobio set ovako je sve na knap
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
tužno ali i ja vjerujem u ovofridrih_niche wrote:a Tattu u srcu...
Nećemo se lagat, ovo te je danas dobro pogodilo...
;)
Demi skratilo zivotbafalo wrote:tužno ali i ja vjerujem u ovofridrih_niche wrote:a Tattu u srcu...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Žan Tabak baluna hahahahahahahahahaha...muckodjubre wrote:ako je panj čovjek s karijerom i uspjesima kakve ima mandžo onda ne znam šta su oni koji nikada u karijeri nisu uzeli ni jedan trofej ili zaigrali ni minute u najjačem klupskom natjecanju
:^O
Guest- Guest
Zato ga vise neću uzrujavat...Desert_fox wrote:Demi skratilo zivotbafalo wrote:tužno ali i ja vjerujem u ovofridrih_niche wrote:a Tattu u srcu...
;)
Demice, popij par Heinekena 0,25 i odmori se...
<3
Guest- Guest
sad kad kiša opet spasi nadala kao protiv zvereva. ista situacija rafa u kanalu i eto kiše da resetira momentum. čila spasio 3 break lopte sad je vrijeme za dodat gas
fridrih_niche wrote:Žan Tabak baluna hahahahahahahahahaha...muckodjubre wrote:ako je panj čovjek s karijerom i uspjesima kakve ima mandžo onda ne znam šta su oni koji nikada u karijeri nisu uzeli ni jedan trofej ili zaigrali ni minute u najjačem klupskom natjecanju
:^O
jako teško je uspoređivati košarku i nogomet,ali eto žan tabak je u finalu igrao važnu ulogu i zabijao važne koševe u osvajanju trofeja
dok recimo ovaj "panj" je napravio što nije ni jedan hrvatski igrač u povijesti,zabio je 2 gola u finalim lp i svojim golom omogućio bayernu da osvoji ligu prvaka
heineken ide nakon treninga i večere...fridrih_niche wrote:Zato ga vise neću uzrujavat...Desert_fox wrote:Demi skratilo zivotbafalo wrote:tužno ali i ja vjerujem u ovofridrih_niche wrote:a Tattu u srcu...
;)
Demice, popij par Heinekena 0,25 i odmori se...
<3
kurac od turnira uvijek bio. svi imaju krovove jedino ove francuske klošarčine niti reflektor ja na terminu imam reflektore kako ih nije sramota
2015-08-08
delpo ispodprosječan i pasivan ali čilkan ga drži na životu. 2 gema ima šansu za dvostruki break i odma znaš da će odma popušit svoj kad nije uspio
2015-08-08
Sta je bilo sa narkomanom opet urota ili staSerbia Strong wrote:opet kisa spasila rafu...
Badr hari zakazao
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ČESTITKE GOSPODINU ROGERU FEDERERU NA POVRATKU NA BROJ 1! prvi turnir nakon godišnjeg i odma broj jedan. prošle godine prvi turnir odma grand slam. federer ne treba zagrijavanje jer je klasa vječna
O messiju i cr7 se dade raspravljat.
O Fedexu se nema sta
Najveci
O Fedexu se nema sta
Najveci
2015-09-13
bafalo wrote:ČESTITKE GOSPODINU ROGERU FEDERERU NA POVRATKU NA BROJ 1! prvi turnir nakon godišnjeg i odma broj jedan. prošle godine prvi turnir odma grand slam. federer ne treba zagrijavanje jer je klasa vječna
Guest- Guest
još jedna titula za maestra. dvi do stotke taman za wimbledon. raonića i kyrigosa nitko ne voli vidjet na travi nenormalno udaraju te servise skoro kao ivanišević. danas je milošev drugi bio iste brzine kao fedov prvi to je sve šta treba znat
Najvecii
2015-09-13
Page 27 of 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 30