Serbia News
Page 20 of 42
Page 20 of 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Re: Serbia News
jooooj, ti ino - srba
pun mi je q u zivotu
kenjaju o divovima
ne napustaju $ i evre
mater da im jebem " patriotsku "
pun mi je q u zivotu
kenjaju o divovima
ne napustaju $ i evre
mater da im jebem " patriotsku "
Guest- Guest
pizzon wrote:verujemSerbia Strong wrote:kofein wrote:Čiča, SPC u USA ne ferma picoustog. Dobra vijest za vas.
95% svestenstva SPC ne podrzava izdaju pickoustog...
znamo i cije pol. stavove zastupa
odnarodila se
postala je prateca
ON dobio 65 / u majdanpeku, juce
Izadjite i glasajte
nemoj samo da kenjate
sklonite crne dzipove sa ulica za vreme lokalnih izbora, prekinite da nudite pare i lanc pakete za izbore, oslobodite medije i neka izadje vas megadegenerik na tv duel nekome iz opozicije pa da pricamo onda o izborima...
Guest- Guest
Nova bomba na Marakani: Zvezda dovela još jedno pojačanje, potpisao Jirka! (FOTO)
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2988453-nova-bomba-na-marakani-zvezda-dovela-jos-jedno-pojacanje-potpisao-jirka-foto
http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2988453-nova-bomba-na-marakani-zvezda-dovela-jos-jedno-pojacanje-potpisao-jirka-foto
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Boaći se vratio u Zvezdu!
Ričmond Boaći, napadač iz Gane, vratio se u Crvenu zvezdu nakon što je prethodnih šest meseci proveo u Đangsuu.
Ričmond Boaći, napadač iz Gane, vratio se u Crvenu zvezdu nakon što je prethodnih šest meseci proveo u Đangsuu.
2014-08-25
sipaj vučko u kurvu i zadrugu dva, sipaaaj. daj hleba i igara sirotinji i glupacima...
Guest- Guest
Hrvatska nije nikada pripadala vama ni koliko je crno ispod nokta, Kosovo je vaše pa je stoga ovo neusporedivo. Iskreno ti kažem ja navijam da se pokoljete za vaš teritorij jer ćete tek tada naučiti cijeniti tuđe vlasništvo što do sada nije slučaj sa vamapizzon wrote:izdaja je zahtevati sve i ne dobiti nista, za srpski narod
kao u hrvatskoj
jel istina da se kupovalo glasove za vreću brašna?Serbia Strong wrote:pizzon wrote:verujemSerbia Strong wrote:kofein wrote:Čiča, SPC u USA ne ferma picoustog. Dobra vijest za vas.
95% svestenstva SPC ne podrzava izdaju pickoustog...
znamo i cije pol. stavove zastupa
odnarodila se
postala je prateca
ON dobio 65 / u majdanpeku, juce
Izadjite i glasajte
nemoj samo da kenjate
sklonite crne dzipove sa ulica za vreme lokalnih izbora, prekinite da nudite pare i lanc pakete za izbore, oslobodite medije i neka izadje vas megadegenerik na tv duel nekome iz opozicije pa da pricamo onda o izborima...
covjece pa prava nacionalna momcad, jos malo pa vas ni tu nece bitiSerbinho-3 wrote:Boaći se vratio u Zvezdu!
gdje vem je pamet
immortal-
2014-04-16
Preminuo Vladeta Jerotić
Beograd -- Akademik Vladeta Jerotić preminuo je jutros u Beogradu u 95. godini. To je na svom Fejsbuk nalogu objavila Zadužbina Vladete Jerotića, čiji je on bio osnivač.
IZVOR: B92, TANJUG UTORAK, 4.09.2018. | 08:26
Vladeta Jerotić bio je istaknuti srpski lekar, neuropsihijatar, psihoterapeut i književnik, svestrani erudita i akademik SANU.
Rođen je 2. avgusta 1924. u Beogradu.
Jerotić je bio redovni član Srpske akademije nauka i umetnosti (Odeljenja jezika i književnosti), član Medicinske akademije i od 1984. godine član Udruženja književnika Srbije.
Pored toga, na Pravoslavno bogoslovskom fakultetu Univerziteta u Beogradu je predavao Pastirsku psihologiju.
neka mu je laka zemlja
Beograd -- Akademik Vladeta Jerotić preminuo je jutros u Beogradu u 95. godini. To je na svom Fejsbuk nalogu objavila Zadužbina Vladete Jerotića, čiji je on bio osnivač.
IZVOR: B92, TANJUG UTORAK, 4.09.2018. | 08:26
Vladeta Jerotić bio je istaknuti srpski lekar, neuropsihijatar, psihoterapeut i književnik, svestrani erudita i akademik SANU.
Rođen je 2. avgusta 1924. u Beogradu.
Jerotić je bio redovni član Srpske akademije nauka i umetnosti (Odeljenja jezika i književnosti), član Medicinske akademije i od 1984. godine član Udruženja književnika Srbije.
Pored toga, na Pravoslavno bogoslovskom fakultetu Univerziteta u Beogradu je predavao Pastirsku psihologiju.
neka mu je laka zemlja
Guest- Guest
Predsednik Napolija besan: Ovo je katastrofa od žreba, žalićemo se UEFI (VIDEO)
97
shares
Napolitanci smatraju da su ih stavil u "grupu smrti"
Kaka, Liga Šampiona, Liverpul Foto: Tanjug/AP
Fudbalski klub Napoli ogorčen je sastavom svoje grupe u Ligi šampiona. Pored njih tu su još Pari Sen Žermen, Liverpul i Crvena zvezda, ali oni smatraju da je to najteža grupa ubedljivo. Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis je besan zbog ovakve situacije, naročito, jer je Liverpul kao finalista Lige šampiona bio smešten u šešir broj tri.
>>> Mesec velikih derbija u septembru: Pet utakmica koje ne smete propustiti
- Osećamo gorčinu, kontaktiraćemo UEFA i tražiti objašnjenje. Ovo je katastrofa da su finalisti Lige šampiona smešteni u treći šešir - rekao je za radio Kis Kis Aurelio de Laurentis predsednik Napolija.
Međutim, Laurentis je prevideo da UEFA gleda koeficijent kluba, a ne uspehe u poslednjoj sezoni, pa je tako Liverpul i stavljen u treći šešir.
97
shares
Fudbalski klub Napoli ogorčen je sastavom svoje grupe u Ligi šampiona. Pored njih tu su još Pari Sen Žermen, Liverpul i Crvena zvezda, ali oni smatraju da je to najteža grupa ubedljivo. Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis je besan zbog ovakve situacije, naročito, jer je Liverpul kao finalista Lige šampiona bio smešten u šešir broj tri.
- Osećamo gorčinu, kontaktiraćemo UEFA i tražiti objašnjenje. Ovo je katastrofa da su finalisti Lige šampiona smešteni u treći šešir - rekao je za radio Kis Kis Aurelio de Laurentis predsednik Napolija.
Međutim, Laurentis je prevideo da UEFA gleda koeficijent kluba, a ne uspehe u poslednjoj sezoni, pa je tako Liverpul i stavljen u treći šešir.
2014-08-25
možda koji remi izvučete, ovi svi će vas napuniti do čepaSerbinho-3 wrote:Predsednik Napolija besan: Ovo je katastrofa od žreba, žalićemo se UEFI (VIDEO)
97
shares
Ovi napunili gaće i to govorimo o gradu, gde su svi vise manje pripadnici famozne Camorra mafije.
Plase se Marakane i Zvezde a kazu ko udje živ na derbi, moze mrtav da izadje.
Nisu Napoletani sisali veslo, oprezni su i to je lose.
Bolje kad te potcene.
Francuzi i Englezi ne znam sta misle, verovatno računaju da nas napune 5:0 i to je dobro za nas.
Bice kvota barem 17.5 na pobedu Zvezde.
Plase se Marakane i Zvezde a kazu ko udje živ na derbi, moze mrtav da izadje.
Nisu Napoletani sisali veslo, oprezni su i to je lose.
Bolje kad te potcene.
Francuzi i Englezi ne znam sta misle, verovatno računaju da nas napune 5:0 i to je dobro za nas.
Bice kvota barem 17.5 na pobedu Zvezde.
2014-08-25
https://m.areanapoli.it/news.asp?id=291269
2014-08-25
ŠAĆIRI SE SMRZ'O PRED DOLAZAK U BEOGRAD Švajcarski Albanac se javno izvinio Srbiji: Tražim oproštaj što sam pokazao dvoglavog orla (VIDEO)
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3114885/saciri-se-smrzo-pred-dolazak-u-beograd-svajcarski-albanac-se-javno-izvinio-srbiji-trazim-oprostaj-sto-sam-pokazao-dvoglavog-orla-video
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3114885/saciri-se-smrzo-pred-dolazak-u-beograd-svajcarski-albanac-se-javno-izvinio-srbiji-trazim-oprostaj-sto-sam-pokazao-dvoglavog-orla-video
2014-08-25
u srbiji se nije znao tacan broj budala,
dok tv-pink nije objavio
da je finale zadruge pratilo 4.mil.
dok tv-pink nije objavio
da je finale zadruge pratilo 4.mil.
Guest- Guest
TRAGIČNA PRIČA MALE ANABELE "Igrala se u dvorištu, tražila mojoj ženi jabuke i otišla... Šokirao sam se kad sam video telo u reci"
Devojčica se juče popodne igrala u mom dvorištu, došla je da bi se sa mojim unučićima igrala na trampolini. Mojoj supruzi je zatražila neko voće da joj da, i ona joj je dala jabuke. Posle toga je otišla... Šokirao sam se kad sam video da pluta mrtva u Dunavu.
Kako je ispričao telo mrtve devojčice pronašao je tokom šetnje obalom sa unucima.
- Ja sam šetao sa unucima, i onda sam u vodi ugledao nešto za šta sam, najpre, pomislio da je u pitanju lutka. Bila je okrenuta na trbuh, a glava joj je bila u vodi. Pozvao sam suprugu, ona je brzo stigla, pogledala i kazala da to nije lutka. Tada je naišao jedan brod, podigao talas i telo devojčice je počelo da pluta. Ušao sam u vodu i štapom sam privukao telo do obale – ispričao je Skrčevski.
On kaže da je doživeo šok kada je video da je u pitanju devojčica, i to njegova komšinica.
- Ručice su joj bile skroz bele, tuga jedna... Pozvao sam sina, on policiju. Kada je policija završila uviđaj, moja supruga je donela ćebe od kuće i prekrila telo nesrećnog deteta – kaže ovaj čovek.
Anabela je živela samo sa ocem Miletom Džonkićem, koji je u ovom mestu imao manji hotel. Majka je napustila po rođenju.
- Njena majka je radila kao čistačica u tom hotelu. Zatrudnela je sa njim, rodila dete, ostavila je njemu i preudala se - kaže komšija.
Kako dodaje, često je viđao Mileta kako vozi Anabelu na biciklu.
- Brinuo je o njoj, ali ne znam koliko je on bio sposoban za to jer ima skoro 70 godina. On iz prvog braka ima i sina i ćerku, a i oni imaju svoju decu koja su već odrasla - objašnjava Skrčevski.
Kako je Anabela tokom večeri dospela u Dunav još nije poznato. Na telu nisu pronađeni tragovi nasilja.
- Pretpostavlja se da je devojčica tokom večeri išetala iz sobe i otišla do obale. Prema pretpostavkama, najverovatnije se okliznula i pala u reku. Budući da je bila slab plivač utopila se, a njeno telo je pronađeno nekoliko stotina metara nizvodno - kaže izvor iz istrage.
Otac je, kako kažu, kada je čuo da mu nema ćerke krenuo da je traži. Nakon što je dobio informaciju da mu se ćerka udavila, doživeo je nervni slom i trenutno se nalazi u bolnici u Negotinu.
S druge strane, pojedine komšije ispričale su za list "Alo" da je devojčica imala težak život jer otac, navodno, nije brinuo o njoj.
- Tokom leta ovu devojčicu je videlo celo Kladovo kako tumara sama ulicama, bez ikakvog cilja. Zaustavljala je ljude, tražila novac za hranu. Jednom mom prijatelju je kazala da joj novac treba da kupi medu koji joj se dopao. Često je viđana i na gradskoj plaži kako prilazi do posetilaca koji su nešto grickali, i moli za neki zalogaj, sendvič ili bilo šta. Kada bi dobila nešto da pojede, obema bi rukama gurala hranu u usta. Mnogo ljudi ju je viđalo i kako noću iz Kladova magistralnim putem odlazi u Kostol koji je udaljen tri, četiri kilometara – kaže za "Alo" meštanin Saša Petrović.
I kako "Blic" nezvanično saznaje, devojčica je više puta viđana noću na ulici. Meštani su ovo, navodno, prijavljivali policiji koja je više puta otišla po Anabelu i vodila je kući. Kako kažu, ipak, nekoliko puta ni policajci nisu uspevali da probude njenog oca Mileta, pa bi devojčica noć provela u policijskoj stanici.
2014-08-25
Bruka...
„Ako odlučimo da ne dođe, Jupiter Bem neće ući na Kosovo”, rekao je Kadri Veselji i zapretio da bi Jupiter Bem, ako bi došao bez dozvole, prošao isto kao i Marko Đurić.
„Neka proba bez dozvole, zna kako je to prošlo sa onim drugim (Markom Đurićem)”, rekao je on.
Veselji je još rekao da, iako bude došao, Jupiter Bem nema šta da traži na jezeru Gazivode."
http://www.politika.rs/sr/clanak/410647/Veselji-preti-uskracivanjem-dozvole-Vucicu
„Ako odlučimo da ne dođe, Jupiter Bem neće ući na Kosovo”, rekao je Kadri Veselji i zapretio da bi Jupiter Bem, ako bi došao bez dozvole, prošao isto kao i Marko Đurić.
„Neka proba bez dozvole, zna kako je to prošlo sa onim drugim (Markom Đurićem)”, rekao je on.
Veselji je još rekao da, iako bude došao, Jupiter Bem nema šta da traži na jezeru Gazivode."
http://www.politika.rs/sr/clanak/410647/Veselji-preti-uskracivanjem-dozvole-Vucicu
Guest- Guest
Makabi odustao od Sume: Izraelcima dostavljena informacija da fudbaler ima mentalnih problema?
Delovalo je kao uspešno završen posao, ali je ekipa iz Haife odustala od pozajmice u poslednji čas
FK Partizan - FK Viktorija Plzenj, Sejduba Suma Foto: Marko Jovanović
Delovalo je da je Partizan uspeo da se "otarasi" Sejdube Sume, ali najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji kluba ipak nije prešao u Makabi iz Haife, gde je trebalo da ode na pozajmicu uz pravo otkupa posle godinu dana.
Kako navode izraelski mediji, doduše, koji nisu baš relevantni sa informacija, Makabi je odustao od Sume, jer su dobili informaciju da Suma ima mentalnih problema i da je zbog toga transfer stopiran.
Ipak, do kraja prelaznog roka u Izraelu ima još deset dana, pa crno-beli još imaju šanse da "utope" Sumu i da se oslobode njegove ogromne plate (koja je jedna od 5 najvećih u srpskom fudbalu), pošto je i finansijsko stanje u klubu znatno lošije nakon što crno-beli ove godine neće igrati u Evropi.
Delovalo je kao uspešno završen posao, ali je ekipa iz Haife odustala od pozajmice u poslednji čas
FK Partizan - FK Viktorija Plzenj, Sejduba Suma Foto: Marko Jovanović
Delovalo je da je Partizan uspeo da se "otarasi" Sejdube Sume, ali najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji kluba ipak nije prešao u Makabi iz Haife, gde je trebalo da ode na pozajmicu uz pravo otkupa posle godinu dana.
Kako navode izraelski mediji, doduše, koji nisu baš relevantni sa informacija, Makabi je odustao od Sume, jer su dobili informaciju da Suma ima mentalnih problema i da je zbog toga transfer stopiran.
Ipak, do kraja prelaznog roka u Izraelu ima još deset dana, pa crno-beli još imaju šanse da "utope" Sumu i da se oslobode njegove ogromne plate (koja je jedna od 5 najvećih u srpskom fudbalu), pošto je i finansijsko stanje u klubu znatno lošije nakon što crno-beli ove godine neće igrati u Evropi.
2014-08-25
Đoković "razbio" Nišikorija i zakazao finale sa Del Potrom!
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, plasirao se u finale US opena pošto je u tri seta pobedio Keija Nišikorija.
PT SUBOTA, 8.09.2018. | 00:57 -> 03:25
Nekada najbolji teniser sveta slavio je, posle nešto više od dva sata i dvadeset minuta igre, rezultatom 6:4, 6:3, 6:2
Đoković će u finalu poslednjeg Gren slema u sezoni igrati protiv Huana Martina del Potra, kojem je meč polufinala predao Rafael Nadal zbog povrede kolena.
nadal ?
zeleo sam nadala
ne iz mrznje, vec prestiza
medjutim,
mozda je nadal taktizirao
ne zeli dva bliska praza u deuleu sa noletom
jer nole usopen igra super, ko mašina
sto normalno nije garancija za uspeh u finalu protiv del potra
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, plasirao se u finale US opena pošto je u tri seta pobedio Keija Nišikorija.
PT SUBOTA, 8.09.2018. | 00:57 -> 03:25
Nekada najbolji teniser sveta slavio je, posle nešto više od dva sata i dvadeset minuta igre, rezultatom 6:4, 6:3, 6:2
Đoković će u finalu poslednjeg Gren slema u sezoni igrati protiv Huana Martina del Potra, kojem je meč polufinala predao Rafael Nadal zbog povrede kolena.
nadal ?
zeleo sam nadala
ne iz mrznje, vec prestiza
medjutim,
mozda je nadal taktizirao
ne zeli dva bliska praza u deuleu sa noletom
jer nole usopen igra super, ko mašina
sto normalno nije garancija za uspeh u finalu protiv del potra
Last edited by pizzon on 8/9/2018, 08:29; edited 4 times in total
Guest- Guest
Page 20 of 42 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42
Similar topics
» Serbia News Notizie Noticias 塞爾維亞新聞 上海 セルビアのニュース חדשות סרביה
» serbia news : U SRBIJI SCENE KOJE SMO GLEDALI U HRVATSKOJ, IPAK HRLE U EU, PRIPREMITE SE ZA MASOVNO ISELJAVANJE
» Meanwhile in Serbia...
» meanwhile in serbia
» Uništavanje tzv air Serbia
» serbia news : U SRBIJI SCENE KOJE SMO GLEDALI U HRVATSKOJ, IPAK HRLE U EU, PRIPREMITE SE ZA MASOVNO ISELJAVANJE
» Meanwhile in Serbia...
» meanwhile in serbia
» Uništavanje tzv air Serbia
Page 20 of 42