Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.kaja wrote:A tko bi tebi bio omiljen ?Regoč wrote:Očaj! Kad se i novinske nagrade namještaju.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Sora, Debo i Provo.vuksadinare wrote:....ha,ha...ko je bio u ziriju?..babic,pedja grbin,frljic,dezulovic...
Ante je duhovit, smijesan, cim ga vidis mos se smijati.
Jos bolje kad ga cujes:)
dijagram-
2015-08-09
Ante Tomić jeste duhovit, bio.
Međutim duhovitost je pojeo i preuzeo njegov njegov ideološki fanatizam i osobni demoni i kompleksi.
Tako da sad više nemamo duhovitog novinara i pisca već ideološko-propagandnu lešinu.
Međutim duhovitost je pojeo i preuzeo njegov njegov ideološki fanatizam i osobni demoni i kompleksi.
Tako da sad više nemamo duhovitog novinara i pisca već ideološko-propagandnu lešinu.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Ne znam ja, meni je smijesan.epikur37 wrote:Ante Tomić jeste duhovit, bio.
Triba bi kakvog dobrog defektologa, logopeda i sto sve ne,...za prvu ruku.
Onda plasticara iako, tesko se tu moze ista.
Na koncu mozak,Kostovic, ako nista drugo onda lobotomiju:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ne znam ja, meni je smijesan.epikur37 wrote:Ante Tomić jeste duhovit, bio.
To je već kompletna reparacija :)
Pitanje je ima li njega smisla popravljati kao i Supernovu u ZD...
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Pa sad, iz mojeg upisa mislim da je jasno.epikur37 wrote:dijagram wrote:Ne znam ja, meni je smijesan.epikur37 wrote:Ante Tomić jeste duhovit, bio.
To je već kompletna reparacija :)
Pitanje je ima li njega smisla popravljati kao i Supernovu u ZD...
Mozda bi se Sizif, il netko slican ,ako ga ima primio takve tegobe
dijagram-
2015-08-09
Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?Regoč wrote:Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.kaja wrote:A tko bi tebi bio omiljen ?Regoč wrote:Očaj! Kad se i novinske nagrade namještaju.
Zapravo vi katotalibani i nemate neke kolumniste , par njih koji ko baba narikaca pišu 20 godina jedno te isto i nariču u mrtvo ozbiljnom tonu da vas netko ugnjetava . Dosadno. Ni zrna humora.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
doze ozbiljnosti uvijek mora biti...ozbiljanost donosi oprez ne vjerovati u bilo stokaja wrote:Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?Regoč wrote:Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.kaja wrote:A tko bi tebi bio omiljen ?Regoč wrote:Očaj! Kad se i novinske nagrade namještaju.
Zapravo vi katotalibani i nemate neke kolumniste , par njih koji ko baba narikaca pišu 20 godina jedno te isto i nariču u mrtvo ozbiljnom tonu da vas netko ugnjetava . Dosadno. Ni zrna humora.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Jok, Mladen Ivkošić je duhovit.dijagram wrote:Ante je duhovit, smijesan, cim ga vidis mos se smijati.
2015-08-15
Zapravo ni ljevičari nemaju nešto talentirane kolumniste , Ivkošiće koji se zovu Lovrić i slično. Jedino ovaj malo odskače
2015-08-15
xepikur37 wrote:Ante Tomić jeste duhovit, bio.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.kaja wrote:Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?Regoč wrote:Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.kaja wrote:A tko bi tebi bio omiljen ?Regoč wrote:Očaj! Kad se i novinske nagrade namještaju.
optuzio vlastito selo da ga ne voli cini mi se prolozac...jebote jedan iz prolosca mi je pricao da prije samog rata takorec u osvit rata svi vrsnici ante tomica su se kao dragovoljci na bilo koji nacin ukljucili u obranu sem ante tomica koji je napravio jos najgoru stvar htio se prijavit u jna iz nekog navodno svog hira jer eto sto bi on bio po onom 'kud mujo...'...obitelj mu je htjela propast od srama..da ga brat nije nagovorio da ne ide i ne sramoti obitelj...ovaj bi otisao
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Pa i nije, naruga se on svima. Naravno meta su mu takvi kao ti da se ne lažemo.Regoč wrote:Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.kaja wrote:Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?Regoč wrote:Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.kaja wrote:A tko bi tebi bio omiljen ?Regoč wrote:Očaj! Kad se i novinske nagrade namještaju.
Al zna on to napisati na način da je smiješno zaista..
2015-08-15
A mogal je ostati đubre do kraja!vuksadinare wrote:optuzio vlastito selo da ga ne voli cini mi se prolozac...jebote jedan iz prolosca mi je pricao da prije samog rata takorec u osvit rata svi vrsnici ante tomica su se kao dragovoljci na bilo koji nacin ukljucili u obranu sem ante tomica koji je napravio jos najgoru stvar htio se prijavit u jna iz nekog navodno svog hira jer eto sto bi on bio po onom 'kud mujo...'...obitelj mu je htjela propast od srama..da ga brat nije nagovorio da ne ide i ne sramoti obitelj...ovaj bi otisao
A jbg.. sad je glup il pametan iz perspektive 2017...vuksadinare wrote:optuzio vlastito selo da ga ne voli cini mi se prolozac...jebote jedan iz prolosca mi je pricao da prije samog rata takorec u osvit rata svi vrsnici ante tomica su se kao dragovoljci na bilo koji nacin ukljucili u obranu sem ante tomica koji je napravio jos najgoru stvar htio se prijavit u jna iz nekog navodno svog hira jer eto sto bi on bio po onom 'kud mujo...'...obitelj mu je htjela propast od srama..da ga brat nije nagovorio da ne ide i ne sramoti obitelj...ovaj bi otisao
Di je plenkovic otišao a do kada je krsticevic bio u jna ?
2015-08-15
Svima? Rugal se Pupovcu? Mesiću? Ismijaval "ugroženost" Srbah? Meta mu jesu ljudi kao ja, ljudi koji znaju razlikovati Dobro od Zla. Ljudi kojima nije normalno ubiti nerođeno diete.kaja wrote:Pa i nije, naruga se on svima. Naravno meta su mu takvi kao ti da se ne lažemo.Regoč wrote:Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.kaja wrote:Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?Regoč wrote:Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.kaja wrote:
A tko bi tebi bio omiljen ?
Evo ona Maja ljepotica sa HTV a ti je otišla izvještavati s prvih crta pa joj jebete majku a markicka je zderala na sigurnom i molila se Bogu pa je domoljubna .. pa sad..
2015-08-15
Meni ne možete prodati tu farsu o zaštiti nerođenih , jebe se vama i za rođene . Samo da tlačite nekoga je cilj .. tak da, kod mene ti to prolaz nema. Loši ste naprosto. Ja bi vas popeglala ko izraelska policija zulufaste. Znas zašto?Regoč wrote:Svima? Rugal se Pupovcu? Mesiću? Ismijaval "ugroženost" Srbah? Meta mu jesu ljudi kao ja, ljudi koji znaju razlikovati Dobro od Zla. Ljudi kojima nije normalno ubiti nerođeno diete.kaja wrote:Pa i nije, naruga se on svima. Naravno meta su mu takvi kao ti da se ne lažemo.Regoč wrote:Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.kaja wrote:Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?Regoč wrote:
Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.
Jer znam da možete da bi napravili pakao na zemlji. Al ne možete jbg..
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ante Tomić i Huda jama
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
» Ante Tomić se pogubio u Areni dok su Delije pevale
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA