Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
Meni ne možete prodati tu farsu o zaštiti nerođenih , jebe se vama i za rođene . Samo da tlačite nekoga je cilj .. tak da, kod mene ti to prolaz nema. Loši ste naprosto. Ja bi vas popeglala ko izraelska policija zulufaste. Znas zašto?Regoč wrote:Svima? Rugal se Pupovcu? Mesiću? Ismijaval "ugroženost" Srbah? Meta mu jesu ljudi kao ja, ljudi koji znaju razlikovati Dobro od Zla. Ljudi kojima nije normalno ubiti nerođeno diete.kaja wrote:Pa i nije, naruga se on svima. Naravno meta su mu takvi kao ti da se ne lažemo.Regoč wrote:Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.kaja wrote:Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?Regoč wrote:
Općenito mi novinari nisu baš mila sorta, al aj, recimo Branimir Bilić, makar postavlja preduga pitanja.
Zapravo vi katotalibani i nemate neke kolumniste , par njih koji ko baba narikaca pišu 20 godina jedno te isto i nariču u mrtvo ozbiljnom tonu da vas netko ugnjetava . Dosadno. Ni zrna humora.
Al zna on to napisati na način da je smiješno zaista..
Jer znam da možete da bi napravili pakao na zemlji. Al ne možete jbg..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
inace maja je bila desnicarka dok joj norac nije dao nogu...tu je pukla kako kazu svjedoci...a norac je pricao da ga je maja moljakala da je vodi sa sobom u svaku vazniju akciju kao novinarku ovaj nije htio ocevici pricaju da je norac rekao..'luda zena pobjesnila kad sam rekao ne moze...pa nije to da se ide u kino'kaja wrote:Evo ona Maja ljepotica sa HTV a ti je otišla izvještavati s prvih crta pa joj jebete majku a markicka je zderala na sigurnom i molila se Bogu pa je domoljubna .. pa sad..
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
sto je tebi kajo..sto to piseskaja wrote:Meni ne možete prodati tu farsu o zaštiti nerođenih , jebe se vama i za rođene . Samo da tlačite nekoga je cilj .. tak da, kod mene ti to prolaz nema. Loši ste naprosto. Ja bi vas popeglala ko izraelska policija zulufaste. Znas zašto?Regoč wrote:Svima? Rugal se Pupovcu? Mesiću? Ismijaval "ugroženost" Srbah? Meta mu jesu ljudi kao ja, ljudi koji znaju razlikovati Dobro od Zla. Ljudi kojima nije normalno ubiti nerođeno diete.kaja wrote:Pa i nije, naruga se on svima. Naravno meta su mu takvi kao ti da se ne lažemo.Regoč wrote:Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.kaja wrote:
Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?
Zapravo vi katotalibani i nemate neke kolumniste , par njih koji ko baba narikaca pišu 20 godina jedno te isto i nariču u mrtvo ozbiljnom tonu da vas netko ugnjetava . Dosadno. Ni zrna humora.
2015-09-08
Sto? Da je dati markicki i takvima vlast?
Pakao na zemlji za cas posla..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..markicka ne moze na vlast...ipak ona je dosta pala petljajuci se sa djapicem i jos nekim ridikulima...ajd jos nekako sa bandicem ali djapic,skejo...ipak previse a jos gore sto je ona dva puta inteligentnija od njihkaja wrote:Sto? Da je dati markicki i takvima vlast?
2015-09-08
Racionaliziraj ti Zlo u sebi do mile volje, ali ga opravdati nećeš!kaja wrote:Meni ne možete prodati tu farsu o zaštiti nerođenih , jebe se vama i za rođene . Samo da tlačite nekoga je cilj .. tak da, kod mene ti to prolaz nema. Loši ste naprosto. Ja bi vas popeglala ko izraelska policija zulufaste. Znas zašto?Regoč wrote:Svima? Rugal se Pupovcu? Mesiću? Ismijaval "ugroženost" Srbah? Meta mu jesu ljudi kao ja, ljudi koji znaju razlikovati Dobro od Zla. Ljudi kojima nije normalno ubiti nerođeno diete.kaja wrote:Pa i nije, naruga se on svima. Naravno meta su mu takvi kao ti da se ne lažemo.Regoč wrote:Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.kaja wrote:
Branimir nije kolumnist, jesi ti malo glup?
Puko ju "antifašizam" i pobil koju milijardu sivih stanicah.vuksadinare wrote:sto je tebi kajo..sto to piseskaja wrote:Meni ne možete prodati tu farsu o zaštiti nerođenih , jebe se vama i za rođene . Samo da tlačite nekoga je cilj .. tak da, kod mene ti to prolaz nema. Loši ste naprosto. Ja bi vas popeglala ko izraelska policija zulufaste. Znas zašto?Regoč wrote:Svima? Rugal se Pupovcu? Mesiću? Ismijaval "ugroženost" Srbah? Meta mu jesu ljudi kao ja, ljudi koji znaju razlikovati Dobro od Zla. Ljudi kojima nije normalno ubiti nerođeno diete.kaja wrote:Pa i nije, naruga se on svima. Naravno meta su mu takvi kao ti da se ne lažemo.Regoč wrote:
Općenito sam na omiljenoga novinara mislil, valjda je jasno iz odgovora. A kad smo kod inovativnosti, što je to novo Tomić doniel? Samo ustaše, ustaše, ustaše... I tako od 95.
I ljubitelji Žikine dinastije.vuksadinare wrote:....ha,ha...ko je bio u ziriju?..babic,pedja grbin,frljic,dezulovic...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ante Tomić i Huda jama
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić se pogubio u Areni dok su Delije pevale
» Ante Tomić i vehabijski SAFF o poglavnici Kolindi
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić se pogubio u Areni dok su Delije pevale