Glasnović: Strijeljao bih suca, ali ne mogu. Još nemamo takvu državu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Glasnović: Strijeljao bih suca, ali ne mogu. Još nemamo takvu državu
evo prošlo je neko vrime nema čardakovaca da me vrijeđaju
Guest- Guest
Kakav prekršaj?vuksadinare wrote:cuo sam da je matija babic osuđen za utajivanje 350 000 kuna i dobio kaznu 'guljenja krumpira' uz ono 'ali' ako ponovi prekrsaj...debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Prijatelju, ja bi njega strijeljao. Ali, nažalost nemamo još takvu državu.
Tko zna hoćemo li ju ikada i imati?
koja bi to krasna bila zemlja gdje stoluje serif glasnovic i njegov zamjenik bujanec
neuroticni sizofrenik i nasmrkani vepar u epizodi spasimo hrvatsku
Trinity-
2014-04-17
Kad se vrate s večernice .Pinochet wrote:evo prošlo je neko vrime nema čardakovaca da me vrijeđaju
Trinity-
2014-04-17
dobro je koje vas budale vode
jest da se kotrljate niz nekakove gudure al jos niste stigli do provalije
jest da se kotrljate niz nekakove gudure al jos niste stigli do provalije
debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:cuo sam da je matija babic osuđen za utajivanje 350 000 kuna i dobio kaznu 'guljenja krumpira' uz ono 'ali' ako ponovi prekrsaj...debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Prijatelju, ja bi njega strijeljao. Ali, nažalost nemamo još takvu državu.
koja bi to krasna bila zemlja gdje stoluje serif glasnovic i njegov zamjenik bujanec
kakve veze ima matija s "...jos nemamo takvu drzavu" ?
" dobio u usta " - opet se praviš glup - oprosti ; ti si za to plaćen kad je potrebno !
Guest- Guest
debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Prijatelju, ja bi njega strijeljao. Ali, nažalost nemamo još takvu državu.
Hajde plačeniće - odjebi ( jel ti ovo bila današnja obveza prema svojim nalogodavcima ) - na kojem ratištu 91 si se ti DOKAZAO !
SMRADE ; za tebe je GLASNOVIĆ pojam koji ti nemožeš dostići niti u svom najboljem izdanju - čak niti u snovima - SRAMI SE !
PLJUC!!
Guest- Guest
vuksadinare wrote:za glasnovica se moze komotno reci 'sto je ratnik bez ratova'
Vuče; što ti ovo treba ??
Guest- Guest
redder4 wrote:debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Prijatelju, ja bi njega strijeljao. Ali, nažalost nemamo još takvu državu.
Hajde plačeniće - odjebi ( jel ti ovo bila današnja obveza prema svojim nalogodavcima ) - na kojem ratištu 91 si se ti DOKAZAO !
SMRADE ; za tebe je GLASNOVIĆ pojam koji ti nemožeš dostići niti u svom najboljem izdanju - čak niti u snovima - SRAMI SE !
PLJUC!!
Izbije rat izmedju dve sume i dodje vreme da biraju vojsku i pozovu oni lisicu. Lija nece u rat i odsece sebi rep. Kazu joj oni:
-Lijo, ne mozes u rat, nemas rep.Mozes ici kuci.Dodje zeko, odsece sebi usi.Kazu mu oni:
-Zeko, ne mozes u rat, nemas usi.Mozes da ides kuci. Dodje medo i odsece sebi ku*ac.Kazu mu oni:
-Medo, ne mozes u rat, imas ravne tabane!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debotoijusto wrote:redder4 wrote:debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Prijatelju, ja bi njega strijeljao. Ali, nažalost nemamo još takvu državu.
PLJUC!!
Izbije rat izmedju dve sume i dodje vreme da biraju vojsku i pozovu oni lisicu. Lija nece u rat i odsece sebi rep. Kazu joj oni:
-Lijo, ne mozes u rat, nemas rep.Mozes ici kuci.Dodje zeko, odsece sebi usi.Kazu mu oni:
-Zeko, ne mozes u rat, nemas usi.Mozes da ides kuci. Dodje medo i odsece sebi ku*ac.Kazu mu oni:
-Medo, ne mozes u rat, imas ravne tabane!
Hajde JADO ; možeš ti to bolje !
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kažu da ne mogu više kreditirati državu
» Akademik Muhić - ako mogu Crnogorci imati svoju državu, zašto ne bi i Bošnjaci
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Akademik Muhić - ako mogu Crnogorci imati svoju državu, zašto ne bi i Bošnjaci
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
Page 2 of 2