Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
Oh_Femder wrote:It would seem that in the end vanity still got the better of you ;PStribor wrote:Da. Ne moram baš sa sakim glupanom do najsitnijih detaljev analizirati već nego očivesti zajednički bitak komunistov i nacionalsocijalistov.Oh_Femder wrote:Herojski si dao petama vjetra, veliš ;PStribor wrote:Nisam. Skroz sam ''cool''! Ali zato ti i Ostap ste skroz mokri. I blizu ste orgazma. Zato ću se sada maknut ... bude nered kad vas dvoje začnete ''squirting''.Eva_ wrote:Opasno si se narajcal.
Budite pozdravljeni.
Well .... if I have to choose better vanity than dick in the ass. Now you can piss off.
Stribor- Posts : 1640
2015-09-22
Re: Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
Neće te on pustit samo tako, samo čekaj...
Desni su ujedinjeni u svezi stava o lgbt-ovcima... I po tom pitanju nema nacionalnih barijera, a to me veseli.
Guest- Guest
Sve nas veseli, osim lqbt-ovaca i njihovih simpatizera ljevičara...
Good to know I hit your weak spot ;P Go now and wallow in self-concietStribor wrote:Well .... if I have to choose better vanity than dick in the ass. Now you can piss off.Oh_Femder wrote:It would seem that in the end vanity still got the better of you ;PStribor wrote:Da. Ne moram baš sa sakim glupanom do najsitnijih detaljev analizirati već nego očivesti zajednički bitak komunistov i nacionalsocijalistov.Oh_Femder wrote:Herojski si dao petama vjetra, veliš ;PStribor wrote:
Nisam. Skroz sam ''cool''! Ali zato ti i Ostap ste skroz mokri. I blizu ste orgazma. Zato ću se sada maknut ... bude nered kad vas dvoje začnete ''squirting''.
Budite pozdravljeni.
Ka ono, reality was completely different. Svi najveći desničari u povijesti bili pederi ;Pcassanowa wrote:Desni su ujedinjeni u svezi stava o lgbt-ovcima... I po tom pitanju nema nacionalnih barijera, a to me veseli.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Totenkopf wrote:Sve nas veseli, osim lqbt-ovaca i njihovih simpatizera ljevičara...
2016-11-08
Strašan si ...
Ako i jesu, više nisu...Oh_Femder wrote:Ka ono, reality was completely different. Svi najveći desničari u povijesti bili pederi ;Pcassanowa wrote:Desni su ujedinjeni u svezi stava o lgbt-ovcima... I po tom pitanju nema nacionalnih barijera, a to me veseli.
Guest- Guest
Ma di bi bili ;Pcassanowa wrote:Ako i jesu, više nisu...Oh_Femder wrote:Ka ono, reality was completely different. Svi najveći desničari u povijesti bili pederi ;Pcassanowa wrote:Desni su ujedinjeni u svezi stava o lgbt-ovcima... I po tom pitanju nema nacionalnih barijera, a to me veseli.
2016-11-08
Stavio si mi znak od socijalista i spominješ desničare...koji si ti luđak...Oh_Femder wrote:Ma di bi bili ;Pcassanowa wrote:Ako i jesu, više nisu...Oh_Femder wrote:Ka ono, reality was completely different. Svi najveći desničari u povijesti bili pederi ;Pcassanowa wrote:Desni su ujedinjeni u svezi stava o lgbt-ovcima... I po tom pitanju nema nacionalnih barijera, a to me veseli.
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Good to know I hit your weak spot ;P Go now and wallow in self-concietStribor wrote:Well .... if I have to choose better vanity than dick in the ass. Now you can piss off.Oh_Femder wrote:It would seem that in the end vanity still got the better of you ;PStribor wrote:Da. Ne moram baš sa sakim glupanom do najsitnijih detaljev analizirati već nego očivesti zajednički bitak komunistov i nacionalsocijalistov.Oh_Femder wrote:
Herojski si dao petama vjetra, veliš ;P
Whatever .... just keep calm and go fuck yourself.
Bye.
Stribor-
2015-09-22
cassanowa wrote:Stavio si mi znak od socijalista i spominješ desničare...koji si ti luđak...Oh_Femder wrote:Ma di bi bili ;Pcassanowa wrote:Ako i jesu, više nisu...Oh_Femder wrote:Ka ono, reality was completely different. Svi najveći desničari u povijesti bili pederi ;Pcassanowa wrote:Desni su ujedinjeni u svezi stava o lgbt-ovcima... I po tom pitanju nema nacionalnih barijera, a to me veseli.
Stribor-
2015-09-22
Hajde mališa, smiri hormone, ili buš završil ko chief inspector Dreyfuss ;PStribor wrote:Oh_Femder wrote:Good to know I hit your weak spot ;P Go now and wallow in self-concietStribor wrote:Well .... if I have to choose better vanity than dick in the ass. Now you can piss off.Oh_Femder wrote:It would seem that in the end vanity still got the better of you ;PStribor wrote:
Da. Ne moram baš sa sakim glupanom do najsitnijih detaljev analizirati već nego očivesti zajednički bitak komunistov i nacionalsocijalistov.
Whatever .... just keep calm and go fuck yourself.
Bye.
2016-11-08
Pa i ona vasa budala Pernar se u Beogradu druzi sa Dverima..
2016-11-17
Noor wrote:ae, debota boli srce i duša što su se ustaše početničili, to jevuksadinare wrote:tocno..no deboto je vanjski suradnik imbexajastreb wrote:Slušao sam Obradovićev govor i u njemu nema ništa skandalozno. Naprotiv.
Čovjek je sve lijepo ispripovijedio.
Braća bili i ostali----------------------Č = U
jedino ih različito nazivaju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jebga, jezicna barijera, na srpskom se za ustasu kaze cetnik a na hrvatskom za cetnika ustasaYehudi wrote:Noor wrote:ae, debota boli srce i duša što su se ustaše početničili, to jevuksadinare wrote:tocno..no deboto je vanjski suradnik imbexajastreb wrote:Slušao sam Obradovićev govor i u njemu nema ništa skandalozno. Naprotiv.
Čovjek je sve lijepo ispripovijedio.
Braća bili i ostali----------------------Č = U
jedino ih različito nazivaju
il tako nekako :D
Oh_Femder wrote:Stribor wrote:Znači li to kako tebe uzbudi kad te ustaša jebe va guzicu dok ti s titovkom na glavi kričiš ''Smrt fašizmu - sloboda narodu!"???Oh_Femder wrote:Pravo zboriš...najviše se narajcaš kad se pališ na ono što se ne smatra normalnim. Desnica će stoga po tom pitanju uvijek biti desnica ;PNoor wrote:i?? što je tu čudno?
po tom pitanju desnica je desnica, uvijek bila i bit će.
Tko o čemu, a desničar o jebanju u muško dupe ;D
Evo ti ga onda tebi jedan takav tvoj koji tebe najviše napaljuje kao desničara ;P Pa si s njim osim omiljenog ti pederluka možeš prakticirati i nekrofiliju ;P
Navike se teško minjaju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Oh_Femder wrote:Stribor wrote:Znači li to kako tebe uzbudi kad te ustaša jebe va guzicu dok ti s titovkom na glavi kričiš ''Smrt fašizmu - sloboda narodu!"???Oh_Femder wrote:Pravo zboriš...najviše se narajcaš kad se pališ na ono što se ne smatra normalnim. Desnica će stoga po tom pitanju uvijek biti desnica ;PNoor wrote:i?? što je tu čudno?
po tom pitanju desnica je desnica, uvijek bila i bit će.
Tko o čemu, a desničar o jebanju u muško dupe ;D
Evo ti ga onda tebi jedan takav tvoj koji tebe najviše napaljuje kao desničara ;P Pa si s njim osim omiljenog ti pederluka možeš prakticirati i nekrofiliju ;P
Navike se teško minjaju
A vidi tebe! Židski peder namirisal antifa pedera i odmah mu se zapiknul va guzicu.
Stribor-
2015-09-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatski Desničari = moralne nakaze
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
Page 5 of 5