Eurobasket * 2017
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Eurobasket * 2017
Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:u biti svi su oni etnicki Hrvati,ali ima ti niansi...;)maggie13 wrote:
Da, max je rekao.
A, kao sto ja rekoh: svi smo izmijesani.
Sve je stvar osjecaja.
Ne bi ih sve ni primila.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A jebem mu.. kvariš mi sad koncepciju.dzango wrote:Škola postoji. Ali tu školu nisu prošli Dragić, Dončić, Šarić... Jebem li ga.kaja wrote:Pa to ti ja mislim, da mozda imaju neku tehniku, školu, kako god , naslijeđenu iz juge a klinci ako ju igraju inače lako izdvoje talentirane i visoke.dzango wrote:Dražen je bio najbolji jer je bio talentovan ali i neviđeni radnik. Njegovi individualni treninizi i rad na šutu su trajali po 3 sata. Plus je imao trenere koji su mogli da ga usmeravaju, što današnji klinci nemaju.kaja wrote:Jesu. Pa i Dražen je bio Srbin. Al ja to ne mogu pripisati genu. Haklao je u Šibeniku, to su svi valjda radili tada a on bio visok i talentiran .dzango wrote:
Jebiga, najbolji igrači i treneri u HR i SLO su Srbi.
Tu ti je kao u Rusiji balet , imaju skole i tradiciju i more klinki koje plesu. Tu ti nađeš zvijezde jednostavno..
Mozda onda je fakat gen.
Kao sto je recimo poznato da Slovenci nisu talentirani nizašta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bezobraznice jedan :)dzango wrote:Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:u biti svi su oni etnicki Hrvati,ali ima ti niansi...;)maggie13 wrote:
Da, max je rekao.
Sve je stvar osjecaja.
Ne bi ih sve ni primila.
2015-08-15
Ali pokupe najbolje od ostalih. Nije sve utalentu, ima nešto i u pameti.kaja wrote:A jebem mu.. kvariš mi sad koncepciju.dzango wrote:Škola postoji. Ali tu školu nisu prošli Dragić, Dončić, Šarić... Jebem li ga.kaja wrote:Pa to ti ja mislim, da mozda imaju neku tehniku, školu, kako god , naslijeđenu iz juge a klinci ako ju igraju inače lako izdvoje talentirane i visoke.dzango wrote:Dražen je bio najbolji jer je bio talentovan ali i neviđeni radnik. Njegovi individualni treninizi i rad na šutu su trajali po 3 sata. Plus je imao trenere koji su mogli da ga usmeravaju, što današnji klinci nemaju.kaja wrote:
Jesu. Pa i Dražen je bio Srbin. Al ja to ne mogu pripisati genu. Haklao je u Šibeniku, to su svi valjda radili tada a on bio visok i talentiran .
Tu ti je kao u Rusiji balet , imaju skole i tradiciju i more klinki koje plesu. Tu ti nađeš zvijezde jednostavno..
Mozda onda je fakat gen.
Kao sto je recimo poznato da Slovenci nisu talentirani nizašta.
Zvali su je pohotna Megi.kaja wrote:Bezobraznice jedan :)dzango wrote:Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:u biti svi su oni etnicki Hrvati,ali ima ti niansi...;)maggie13 wrote:
Da, max je rekao.
Sve je stvar osjecaja.
Ne bi ih sve ni primila.
2014-04-19
U etnos. Pratis li ti s razumijevanjem >:)dzango wrote:Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:u biti svi su oni etnicki Hrvati,ali ima ti niansi...;)maggie13 wrote:
Da, max je rekao.
Sve je stvar osjecaja.
Ne bi ih sve ni primila.
2014-04-12
Wishful thinking ;@dzango wrote:Zvali su je pohotna Megi.kaja wrote:Bezobraznice jedan :)dzango wrote:Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:
u biti svi su oni etnicki Hrvati,ali ima ti niansi...;)
Ne bi ih sve ni primila.
2014-04-12
Slabo. Ti pišeš na hrvatskom a ja čitam na srpskom. Još nije ćirilica.maggie13 wrote:U etnos. Pratis li ti s razumijevanjem >:)dzango wrote:Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:u biti svi su oni etnicki Hrvati,ali ima ti niansi...;)maggie13 wrote:
Da, max je rekao.
Sve je stvar osjecaja.
Ne bi ih sve ni primila.
Nije problem u pismenosti, vec u razumijevanju, ilitiga u zelji za istim :-Ddzango wrote:Slabo. Ti pišeš na hrvatskom a ja čitam na srpskom. Još nije ćirilica.maggie13 wrote:U etnos. Pratis li ti s razumijevanjem >:)dzango wrote:Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote::-Dmax123 wrote:
u biti svi su oni etnicki Hrvati,ali ima ti niansi...;)
Ne bi ih sve ni primila.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Eno i Eru isterali da trenira. Našli mu da je Hercegovac a i samo prdi bezveze u penziji i visi na forumu. Spremaju ga za Olimpijadu.kaja wrote:Pa moraju , gdje bi stigli da im Slovenci igraju
Ja ti već rekoh da čitam na srpskom.maggie13 wrote:Nije problem u pismenosti, vec u razumijevanju, ilitiga u zelji za istim :-Ddzango wrote:Slabo. Ti pišeš na hrvatskom a ja čitam na srpskom. Još nije ćirilica.maggie13 wrote:U etnos. Pratis li ti s razumijevanjem >:)dzango wrote:Gde da ih primiš crna Megi?maggie13 wrote:
:-D
Ne bi ih sve ni primila.
2014-04-19
dzango wrote:Eno i Eru isterali da trenira. Našli mu da je Hercegovac a i samo prdi bezveze u penziji i visi na forumu. Spremaju ga za Olimpijadu.kaja wrote:Pa moraju , gdje bi stigli da im Slovenci igraju
Nema ga nešto ..slavi valjda jos
2015-08-15
Večernji trening. Duša mu u nosu.kaja wrote:dzango wrote:Eno i Eru isterali da trenira. Našli mu da je Hercegovac a i samo prdi bezveze u penziji i visi na forumu. Spremaju ga za Olimpijadu.kaja wrote:Pa moraju , gdje bi stigli da im Slovenci igraju
Nema ga nešto ..slavi valjda jos
2014-04-19
U prijevodu: kako ti srce zeli.dzango wrote:Ja ti već rekoh da čitam na srpskom.maggie13 wrote:Nije problem u pismenosti, vec u razumijevanju, ilitiga u zelji za istim :-Ddzango wrote:Slabo. Ti pišeš na hrvatskom a ja čitam na srpskom. Još nije ćirilica.maggie13 wrote:U etnos. Pratis li ti s razumijevanjem >:)dzango wrote:
Gde da ih primiš crna Megi?
A, sto je s mojim mislima, porukama, who cares :-D
2014-04-12
Tvoje želje su mi uvek na prvom mestu.maggie13 wrote:U prijevodu: kako ti srce zeli.dzango wrote:Ja ti već rekoh da čitam na srpskom.maggie13 wrote:Nije problem u pismenosti, vec u razumijevanju, ilitiga u zelji za istim :-Ddzango wrote:Slabo. Ti pišeš na hrvatskom a ja čitam na srpskom. Još nije ćirilica.maggie13 wrote:
U etnos. Pratis li ti s razumijevanjem >:)
2014-04-19
Draženu je majka hrvatica i nije se izjašnjavao ko srbinkaja wrote:Jesu. Pa i Dražen je bio Srbin. Al ja to ne mogu pripisati genu. Haklao je u Šibeniku, to su svi valjda radili tada a on bio visok i talentiran .dzango wrote:Jebiga, najbolji igrači i treneri u HR i SLO su Srbi.kaja wrote:Pa ja onako laički ne bi rekla da je gen. juga je imala dobru košarku a oni su nekako nasljednici toga, valjda ispred zgrade ko klinci igraju pa kasnije za ozbiljno. Hrvati bas i ne vise, oni su se vise orijentirali na nogomet. Bar ja tako mislim, mozda je bezveze:)
isto kao ni Aco
igrali su za rvatcku i to sve o njima govori
Ne veruj svemu što mi srbi govorimo
proveri autentičnost kod njih lično i onda donesi sud
Lijepo to zvuci, istina, ali istinski cu ti povjerovat kad pocnes citat na hrvatskom ;~~dzango wrote:Tvoje želje su mi uvek na prvom mestu.maggie13 wrote:U prijevodu: kako ti srce zeli.dzango wrote:Ja ti već rekoh da čitam na srpskom.maggie13 wrote:Nije problem u pismenosti, vec u razumijevanju, ilitiga u zelji za istim :-Ddzango wrote:
Slabo. Ti pišeš na hrvatskom a ja čitam na srpskom. Još nije ćirilica.
2014-04-12
Jel ti haklas košarku?:)čardak efendija wrote:Draženu je majka hrvatica i nije se izjašnjavao ko srbinkaja wrote:Jesu. Pa i Dražen je bio Srbin. Al ja to ne mogu pripisati genu. Haklao je u Šibeniku, to su svi valjda radili tada a on bio visok i talentiran .dzango wrote:Jebiga, najbolji igrači i treneri u HR i SLO su Srbi.kaja wrote:Pa ja onako laički ne bi rekla da je gen. juga je imala dobru košarku a oni su nekako nasljednici toga, valjda ispred zgrade ko klinci igraju pa kasnije za ozbiljno. Hrvati bas i ne vise, oni su se vise orijentirali na nogomet. Bar ja tako mislim, mozda je bezveze:)
isto kao ni Aco
2015-08-15
Nekada davnokaja wrote:Jel ti haklas košarku?:)čardak efendija wrote:Draženu je majka hrvatica i nije se izjašnjavao ko srbinkaja wrote:Jesu. Pa i Dražen je bio Srbin. Al ja to ne mogu pripisati genu. Haklao je u Šibeniku, to su svi valjda radili tada a on bio visok i talentiran .dzango wrote:Jebiga, najbolji igrači i treneri u HR i SLO su Srbi.kaja wrote:Pa ja onako laički ne bi rekla da je gen. juga je imala dobru košarku a oni su nekako nasljednici toga, valjda ispred zgrade ko klinci igraju pa kasnije za ozbiljno. Hrvati bas i ne vise, oni su se vise orijentirali na nogomet. Bar ja tako mislim, mozda je bezveze:)
isto kao ni Aco
sada samo ponekad pogledam kao sinoć na primer
Aha, mislila sam da ces reci da nisi, pa da ti kažem da ti onda nisi Srbin :)čardak efendija wrote:Nekada davnokaja wrote:Jel ti haklas košarku?:)čardak efendija wrote:Draženu je majka hrvatica i nije se izjašnjavao ko srbinkaja wrote:Jesu. Pa i Dražen je bio Srbin. Al ja to ne mogu pripisati genu. Haklao je u Šibeniku, to su svi valjda radili tada a on bio visok i talentiran .dzango wrote:
Jebiga, najbolji igrači i treneri u HR i SLO su Srbi.
isto kao ni Aco
sada samo ponekad pogledam kao sinoć na primer
2015-08-15
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Page 5 of 16