Kinezi srušili cijenu radova za čak 500 milijuna kuna
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kinezi srušili cijenu radova za čak 500 milijuna kuna
ma jebes radnike, mogu i indijci jos jeftinijeEroo wrote:Evo ću vam ja sagradit most upola kinenske cijene, ako ćete mi dati radnike koji će raditi upola cijene.Leviathan2 wrote:kurac je eu dala,Eroo wrote:Leviathan2 wrote:izgleda da kinezi stali na grablje :D
ko rusi
Nisu ni Kina ni Rusija dale novac za izgradnju mosta već EU.
Veber bi valjda da EU dođe, ostavi kuferče s evrićima , a onda odu odakle su došli...Stara hr navda.
Ostale, koji pasu krave po Njemačkoj a mole Boga da kiša padne u Rusiji, ne želim komentirati.
a mogli bi kinezici zapoceti radit pa im uskoci eu sa paketom zabrana i ogranicenja,
ajd odite vi kinezi otkud ste i dosli, para nema
problem su briselske regulacije, smisle oni zacas nesto da razjebu pricu
a i u hrvatskoj poslovat ako nisi iz mafijaskog okruzja koje podupire buzin ili brisel, garant si ostao bez love
Kao prvo natječaj će biti ponovljen. Ustvari to bih ja uradio.Leviathan2 wrote:ma jebes radnike, mogu i indijci jos jeftinijeEroo wrote:Evo ću vam ja sagradit most upola kinenske cijene, ako ćete mi dati radnike koji će raditi upola cijene.Leviathan2 wrote:kurac je eu dala,Eroo wrote:Leviathan2 wrote:izgleda da kinezi stali na grablje :D
ko rusi
Veber bi valjda da EU dođe, ostavi kuferče s evrićima , a onda odu odakle su došli...Stara hr navda.
Ostale, koji pasu krave po Njemačkoj a mole Boga da kiša padne u Rusiji, ne želim komentirati.
a mogli bi kinezici zapoceti radit pa im uskoci eu sa paketom zabrana i ogranicenja,
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
yap, dok se ne izbace kinezi iz igre a onda ide ona klasika, dodatni radovi i slicno, izmjenice u projektu, ma znas kako to ideEroo wrote:Kao prvo natječaj će biti ponovljen. Ustvari to bih ja uradio.Leviathan2 wrote:ma jebes radnike, mogu i indijci jos jeftinijeEroo wrote:Evo ću vam ja sagradit most upola kinenske cijene, ako ćete mi dati radnike koji će raditi upola cijene.Leviathan2 wrote:kurac je eu dala,Eroo wrote:
ima da se naplati kako je zacrtano
treba dati kalmeti, on je na braniku domovine.Leviathan2 wrote:yap, dok se ne izbace kinezi iz igre a onda ide ona klasika, dodatni radovi i slicno, izmjenice u projektu, ma znas kako to ideEroo wrote:Kao prvo natječaj će biti ponovljen. Ustvari to bih ja uradio.Leviathan2 wrote:ma jebes radnike, mogu i indijci jos jeftinijeEroo wrote:Evo ću vam ja sagradit most upola kinenske cijene, ako ćete mi dati radnike koji će raditi upola cijene.Leviathan2 wrote:
kurac je eu dala,
ima da se naplati kako je zacrtano
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HEP poništio natječaj, prihvatio veću cijenu, unaprijed isplatio 737 milijuna kuna i na kraju se zadužio
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Sjajna vijest za Matu Rimca! Kinezi ulažu 30 milijuna eura
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Sjajna vijest za Matu Rimca! Kinezi ulažu 30 milijuna eura
Page 3 of 3