Kinezi srušili cijenu radova za čak 500 milijuna kuna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kinezi srušili cijenu radova za čak 500 milijuna kuna
nije stvar u granici. mora uhljeb zaradit plaću.Triny wrote:Jebale ih granice i carine.veber wrote:jesu. naručio mob i hr me rebnula više nego što vijedi mob. odjebao carinu neka ga vrate.Triny wrote:Kinezi su zakon.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
hahahahahaha..dooobar...veber wrote:zato si podstanar, nijemci te otpustili i poslali na došolovanje, imaš debitnu karticu i odobreni minus od 200€.pismejker wrote:veber wrote:jesu. naručio mob i hr me rebnula više nego što vijedi mob. odjebao carinu neka ga vrate.Triny wrote:Kinezi su zakon.
Weberu ti si "lovaš",jebote irud.,ja odem u Media markt ili telekom pa fino iskresiram i umeme phone...u cemu je probelm..novac??
novac stvaraš.
Guest- Guest
daj mi natipkaj koje robote ima audi?
fanuc ili abb?
i koje upravljačke jedinice koriste?
fanuc ili abb?
i koje upravljačke jedinice koriste?
2014-12-30
weberu,sve da ti i nabrojim,nacrtam,i sve uz to dam specifikacije....opet ces srati...jednostavno ti mene vidis kao nekog oponenta u necemu i na tome baziras svoj odnos i komunikaciju...
jednostavno zamisli da ne postojim,nekako ce ti laknuti...o yebote,sto se lik bavi drugima,za ne povjerovati...ajd u miru...zdravo..nisam ja ovdje da zilavim sa nekim nego se zajebajem..
jednostavno zamisli da ne postojim,nekako ce ti laknuti...o yebote,sto se lik bavi drugima,za ne povjerovati...ajd u miru...zdravo..nisam ja ovdje da zilavim sa nekim nego se zajebajem..
Guest- Guest
eto, opet sereš i u laži bježiš. kao i kod glocka i padajučeg zatvarača.
prodaješ muda pod bubrege.
prodaješ muda pod bubrege.
2014-12-30
ne,nego si u picku materinu svoju dosadan,zabadalo u privatnu sferu,gdje ti namjerno bacam hranu u dva smjera,pa se palis i na to..
mislim,koliko iskompleksiran moras biti,da ides kopati,po tudjem zivotu,profilirati i ostalo...na starom forumu i ovdje ste tim pristupom otjerali puno dobrih osoba...
Ajd barem ove zilave Srbe ne mozete..
mislim,koliko iskompleksiran moras biti,da ides kopati,po tudjem zivotu,profilirati i ostalo...na starom forumu i ovdje ste tim pristupom otjerali puno dobrih osoba...
Ajd barem ove zilave Srbe ne mozete..
Guest- Guest
ajd, barem si priznao da si srbin.
2014-12-30
Radije bih i tu nacionalnost prihvatio nego ono sto si ti...smatrat cu to komplimentom u odnosu na tebe i slicne
Guest- Guest
A džangu,Pižona i Serbinja ti zelim do kraja zivota na forumu..
ehhh..kako Crvenkastog genija da zaboravim..???
Posvuda Srbi,pa i u vlasti...gadnu fobiju vuces Weberu..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
stanojko je ok tip.pismejker wrote:A džangu,Pižona i Serbinja ti zelim do kraja zivota na forumu..
crvenog pere što je živio u hrvatskoj i tata ga, oficir jna odpeljao u smederevo.
2014-12-30
ja nemam beda sa time..mos biti sto zelis..mene ne muce kompleksi bilo koje vrste..
dapace,dao bog da ti zivot bude zdrav bogati i sretan..meni samo dodatna motivacija..
dapace,dao bog da ti zivot bude zdrav bogati i sretan..meni samo dodatna motivacija..
Guest- Guest
gle, ti si muljator, sitna duša i lažovčina do neba. s tim da imaš pedofilske sklonosti.pismejker wrote:ja nemam beda sa time..mos biti sto zelis..mene ne muce kompleksi bilo koje vrste..
gdje ti je ru(j)ka? sam sebi lažeš, a ljudima kao ja ne možeš lagat jer imam foto pamćenje.
tako je i ewac srao pa sam mu/joj puknuo linkove pa me kic banirao.
2014-12-30
Leviathan2 wrote:izgleda da kinezi stali na grablje :D
ko rusi
Nisu ni Kina ni Rusija dale novac za izgradnju mosta već EU.
Veber bi valjda da EU dođe, ostavi kuferče s evrićima , a onda odu odakle su došli...Stara hr navda.
Ostale, koji pasu krave po Njemačkoj a mole Boga da kiša padne u Rusiji, ne želim komentirati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ero, ero, bogtejebao pa nikada nemaš stav.
2014-12-30
Ko da pare ima pravo i na riječ.
Imamo mi u EU i svojih problema i o čemu brinuti, a ne da još brinemo rusku i kinensku brigu.
Imamo mi u EU i svojih problema i o čemu brinuti, a ne da još brinemo rusku i kinensku brigu.
jebote, ti si bosanac i po defaultu nemaš stav, već kako se vjetar okrene.
2014-12-30
Tko je uopće poslodavac? S kojim novcem (i čijim) misle Kinezi gradit most i s čijim radnicima? Svojim?
De malo razmisli prije nego šta počneš lupat gluposti.
De malo razmisli prije nego šta počneš lupat gluposti.
Last edited by Eroo on 17/9/2017, 12:49; edited 1 time in total
2016-07-22
kurac je eu dala,Eroo wrote:Leviathan2 wrote:izgleda da kinezi stali na grablje :D
ko rusi
Veber bi valjda da EU dođe, ostavi kuferče s evrićima , a onda odu odakle su došli...Stara hr navda.
Ostale, koji pasu krave po Njemačkoj a mole Boga da kiša padne u Rusiji, ne želim komentirati.
a mogli bi kinezici zapoceti radit pa im uskoci eu sa paketom zabrana i ogranicenja,
ajd odite vi kinezi otkud ste i dosli, para nema
Evo ću vam ja sagradit most upola kinenske cijene, ako ćete mi dati radnike koji će raditi upola cijene.Leviathan2 wrote:kurac je eu dala,Eroo wrote:Leviathan2 wrote:izgleda da kinezi stali na grablje :D
ko rusi
a mogli bi kinezici zapoceti radit pa im uskoci eu sa paketom zabrana i ogranicenja,
2016-07-22
ma jebes radnike, mogu i indijci jos jeftinijeEroo wrote:Evo ću vam ja sagradit most upola kinenske cijene, ako ćete mi dati radnike koji će raditi upola cijene.Leviathan2 wrote:kurac je eu dala,Eroo wrote:Leviathan2 wrote:izgleda da kinezi stali na grablje :D
ko rusi
problem su briselske regulacije, smisle oni zacas nesto da razjebu pricu
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Sjajna vijest za Matu Rimca! Kinezi ulažu 30 milijuna eura
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Sjajna vijest za Matu Rimca! Kinezi ulažu 30 milijuna eura
Page 2 of 3