Tražim ženu bez mirovine da se uda za mene
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Tražim ženu bez mirovine da se uda za mene
Najbolji programeri su doktor Macola
Robot se pokvari onda ovaj uzme macu pa ga lupa i viče RADI JEBEN TI MATER
Robot se pokvari onda ovaj uzme macu pa ga lupa i viče RADI JEBEN TI MATER
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:primi se lopate, nemaš pojma.
Zar ti samo te robote znaš programirat?
crvenkasti-
2014-04-17
Od Longija trazis podrsku??.Onog kojeg bi prebio u par poteza.,.,nisko si pao Weberu..veber wrote:svetac resetira mješalicu.RayMabus wrote:Svetac resetira robote hi hi hi
Guest- Guest
crvenkasti wrote:veber wrote:primi se lopate, nemaš pojma.
Stigo Profešur Crvenkasti...Weberu,jesil kutu ponio..?
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:terajte se ukurac, otjerali ste megi
a tio bas htio nekom dodijeliti Pemziju,jel???
Guest- Guest
ajukurac :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:terajte se ukurac, otjerali ste megi
ma mozda bi je puknuo toljagom i odvukao u pleme,
Pa jos se povodi idejom da roboti valjda mogu raditi samo jednu funkciju..Kao da na PC stavis jedan program i to je to...isprogramiras ga jednim progremom bez modluskog bekapa..pa to kad crkne i zastopa,slobodno salji smjenu doma.,...
Guest- Guest
a cuj,ne vidim da se Kaya,Noorka,Neffe vrzmaju tu na temi...valjda ce biti,cure osigurane..ne treba im briga..Leviathan2 wrote:ajukurac :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:terajte se ukurac, otjerali ste megi
ma mozda bi je puknuo toljagom i odvukao u pleme,
Guest- Guest
veber wrote:crveni je inteligentan, za razliku od tebe. on je elektroničar koji i dalje ne zna programirat.
Koliko je meni poznato MIOC ne školuje elektroničare.
Trinity-
2014-04-17
triba izmislit robota koji drka kurac to zahtjeva više operacijapismejker wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:primi se lopate, nemaš pojma.
Pa jos se povodi idejom da roboti valjda mogu raditi samo jednu funkciju..Kao da na PC stavis jedan program i to je to...isprogramiras ga jednim progremom bez modluskog bekapa..pa to kad crkne i zastopa,slobodno salji smjenu doma.,...
2014-04-11
i kaj veliš, manageru, lopatu uz lijevo rame.pismejker wrote:eto ubi me argumentom...nes ti jos sto godina u svabiju..nisi nivo znanja i kreativnosti..a ja ti necu davat iideje..probaj sa modulima,mozda nes i bude od tebe..,dosad si isao na zajeb,i dosad je palilo..kod svaba to ne moze proci..
jel znaš kaj znači "PURGE" na robotu ili x6?
2014-12-30
nazvali bi ga BLOW JOB ROBYRayMabus wrote:triba izmislit robota koji drka kurac to zahtjeva više operacijapismejker wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:primi se lopate, nemaš pojma.
2014-04-11
veber wrote:i kaj veliš, manageru, lopatu uz lijevo rame.pismejker wrote:eto ubi me argumentom...nes ti jos sto godina u svabiju..nisi nivo znanja i kreativnosti..a ja ti necu davat iideje..probaj sa modulima,mozda nes i bude od tebe..,dosad si isao na zajeb,i dosad je palilo..kod svaba to ne moze proci..
jel znaš kaj znači "PURGE" na robotu ili x6?
Weberu,necu se ja nadjebavati sa tobom...razmisli malo o ovome..ako si takav kakav jesi,po znanju i poslu,zasto se stalno moras ovdje na forumu dokazivati,pokusavajuci druge poniziti.,.
Mislim ako si baja u svom poselu..onda se treba ponasati dostojanstveno,a ne kao sitni trgovac u piljarni...
gdje je problem...??
Guest- Guest
cromaris ima robote povezane s kamerama koji stavljaju ribu u konzerve ili na plate.RayMabus wrote:triba izmislit robota koji drka kurac to zahtjeva više operacijapismejker wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:primi se lopate, nemaš pojma.
nije ga problem isprogramirat da ti drka kurac, no to ti je skup sport. mali fanuc do 1kg košta oko 150 000€ a kamera je oko 10 000€
2014-12-30
tvoje pitanje je ujedno i odgovor. ako nisi skužio samo tebe "prčim" jer lažeš čim se dohvatiš tipkovnice. uopće nije sramotno raditi fizički posao, no lagati o menadžerstvu, snajperizmu i sl. proserima je žalosno.pismejker wrote:
Weberu,necu se ja nadjebavati sa tobom...razmisli malo o ovome..ako si takav kakav jesi,po znanju i poslu,zasto se stalno moras ovdje na forumu dokazivati,pokusavajuci druge poniziti.,.
Mislim ako si baja u svom poselu..onda se treba ponasati dostojanstveno,a ne kao sitni trgovac u piljarni...
gdje je problem...??
ja osobno imam veću plaću u hr nego ti na baušteli. i vjerovatno ću otići u njemaćku i tada ću imat barem pet puta veću plaću od tebe.
a, ti i dalje seri kao grlica. ionako su te svi pročitali i znadu da lažeš.
2014-12-30
veber wrote:tvoje pitanje je ujedno i odgovor. ako nisi skužio samo tebe "prčim" jer lažeš čim se dohvatiš tipkovnice. uopće nije sramotno raditi fizički posao, no lagati o menadžerstvu, snajperizmu i sl. proserima je žalosno.pismejker wrote:
gdje je problem...??
ja osobno imam veću plaću u hr nego ti na baušteli. i vjerovatno ću otići u njemaćku i tada ću imat barem pet puta veću plaću od tebe.
a, ti i dalje seri kao grlica. ionako su te svi pročitali i znadu da lažeš.
Dokazi?'Jel poznas ti mene a uopce?Imeno mi prezimenom,moj zivotni put i ostalo??
dokazi za to sto tvrdis? Stoput ste ti i onaj bolesnik u glavu Miha,ne samo za mene nego i za sve koji vam nisu bili simpa izrekli zilijune lazi,i popljuvali ih,i na kraju kao vase je istina??
Kojeg ti kurca uopce znas o meni osobno? ili si neki psiholog,kao i onaj dripac kojeg je mama nakon 30 potjrala da se brine za seba??
Koja jebena baustela..??Gdje ?? sto??
Mislim nije bed ni to raditi,ali covjek ako imanes u glavi,napreduje na visde,ako zna jezik i uci ide jos vise..
Ti govoris cjelokupnu istinu?' a zasto se krijes iza privatnih servera i zamucujes sve zivo sto se tebea tice...
ajd da cujemo?'
Guest- Guest
ali učinkoviti. svetozar bu ti objasnio programiranje.RayMabus wrote:Skupi ti roboti
mada imaš male robote već za 2000 USD, taman za drkicu. kameru uzmeš vulgaris za 500USD i miran si.
2014-12-30
pogleda sam sad taj fanuc, roboti za industrijsku obradu i radveber wrote:ali učinkoviti. svetozar bu ti objasnio programiranje.RayMabus wrote:Skupi ti roboti
mada imaš male robote već za 2000 USD, taman za drkicu. kameru uzmeš vulgaris za 500USD i miran si.
2014-04-11
I na kraju Weberu,tebe cu gledati u oci i govoriti da je nebo zeleno i ljubicasto standardne boje...zasto,eto bas,jer ti to dize tlak..pola papice ovako,pola onako...da se imas cime zabaviti..
majkutidiabolicnouglavuopizditu,kakvi profili ovdje egzistiraju,kao nemaju svoj zivot,pa moraju se baviti tudjim...
majkutidiabolicnouglavuopizditu,kakvi profili ovdje egzistiraju,kao nemaju svoj zivot,pa moraju se baviti tudjim...
Guest- Guest
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Putin: Tražim službeni stav Vučica o isporuci srpskog oružja Ukrajini a protiv mene
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Mirovine
» tražim OSTAVKU VLADE
» tražim OSTAVKU VLADE
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Mirovine
» tražim OSTAVKU VLADE
» tražim OSTAVKU VLADE
Page 8 of 19