Tražim ženu bez mirovine da se uda za mene
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Tražim ženu bez mirovine da se uda za mene
ma nema straha, malo nelagodno bi ti bilo prvih 5 min, poslije bi uzivalamaggie13 wrote:Jooj, bolje u kontejneru, pai u iskopane temelje gledali..bojim se visine B-/Leviathan2 wrote:iii, romanticna vecerica uz svijece u kabini od krana kod mene na bausteli, pogled otkida,maggie13 wrote:Domisljato :-DLeviathan2 wrote:ponudio bi te cevapima :Dmaggie13 wrote:
Haha, a sto bi da sam Bosanka i glava tvrda :-P
No, nisam..morao bi nove taktike smislit ;@
covo procijenio da na trzistu mladih ima vecu sansu kod onih bez mirovine nego kod onih s mirovinom..
deda neoliberal..
Eh, levi moj...neki nikad ne odrastu...muskarci i zene..Leviathan2 wrote:a to istina ziva, ma u stvari velik dio njih nisu perverzni nego ih ebe ego, ono, ja muskarcina i to, te zal za mladim danimamaggie13 wrote:Hahagaha, rijesio se ti problema unaprijed :-DLeviathan2 wrote:ma ajde, ljudi se precjenjuju, dice jedna curka od 20 godina da se nakaci na podrtinu kao sto sam ja, ta il je luda il je nasla interes, a posto ja izgledam ko klosar, takve situacije su srecom po mene iskljucenemaggie13 wrote:Razborit si i mudar, levi..neki se iracionalno polakome pa eto problema...:-))Leviathan2 wrote:
pa iskustvo nego sto
a i sto bi ja sa studenticom, em mi se neda glumit mladica pa bi si morao mjenjat mir koji sam si uspostavio em nisam zanimljiv takvima kao baustelac, em sam jednu odskolovao nekad davno
Makar ima raznih perverznjaka :-}
kad ostanu bez zelja kao ja onda ce biti dovoljno zreli
2014-04-12
ajukurac LOLkic wrote:
covo procijenio da na trzistu mladih ima vecu sansu kod onih bez mirovine nego kod onih s mirovinom..
deda neoliberal..
zasto bi zalio za mladjim danima??Pribavis mlatku primjerenu 25-30 i sibaj...Kako ja,drzis se fit i kondicije,zdravog nacina zivota,bez cigareta i alkohola svaki dan preplivas 2 km bazena..i jebate,kako mlade ispustaju dusu za nepovjerovati..
Guest- Guest
znam, neke to drzi u zivotumaggie13 wrote:Eh, levi moj...neki nikad ne odrastu...muskarci i zene..Leviathan2 wrote:a to istina ziva, ma u stvari velik dio njih nisu perverzni nego ih ebe ego, ono, ja muskarcina i to, te zal za mladim danimamaggie13 wrote:Hahagaha, rijesio se ti problema unaprijed :-DLeviathan2 wrote:ma ajde, ljudi se precjenjuju, dice jedna curka od 20 godina da se nakaci na podrtinu kao sto sam ja, ta il je luda il je nasla interes, a posto ja izgledam ko klosar, takve situacije su srecom po mene iskljucenemaggie13 wrote:
Razborit si i mudar, levi..neki se iracionalno polakome pa eto problema...:-))
ja sam inace opicen na malo drugaciji nacin, mene izazovi drze u zivotu, zov obzora ili kreiranje neceg sto drugima ne pada na pamet
deda neoliberal..
Prilagodio se, kaze se
2014-04-12
pismejker wrote:ihhhh..koliko bi i mladjih balkanki prihvatilo ovo da moze ispasti incognito...cuclale bi one jos didinu kozicu omlohavljelu...Pemzije je Pemzija...
Jesi ti svjestan koliko si zapravo degutantan, neduhovit, svašta nešto...
darth_vader-
2014-04-17
A ovo prodavanje za sto bolju cijenu,poznato vec na balkanu...nećkenje,nećkanje,samo pazi,da nitko ne sazna..mama bi me ubila..vjerujem da ovaj oglas prati 80% mladih cura i smislja kako prigrabiti dedinu Pemziju,a da se ne sazna..balkanska posla.,,
Guest- Guest
Da, u pravu si..drzi ih u zivotu.Leviathan2 wrote:znam, neke to drzi u zivotumaggie13 wrote:Eh, levi moj...neki nikad ne odrastu...muskarci i zene..Leviathan2 wrote:a to istina ziva, ma u stvari velik dio njih nisu perverzni nego ih ebe ego, ono, ja muskarcina i to, te zal za mladim danimamaggie13 wrote:Hahagaha, rijesio se ti problema unaprijed :-DLeviathan2 wrote:
ma ajde, ljudi se precjenjuju, dice jedna curka od 20 godina da se nakaci na podrtinu kao sto sam ja, ta il je luda il je nasla interes, a posto ja izgledam ko klosar, takve situacije su srecom po mene iskljucene
ja sam inace opicen na malo drugaciji nacin, mene izazovi drze u zivotu, zov obzora ili kreiranje neceg sto drugima ne pada na pamet
Svatko treba neku motivaciju.
Ti si spoznao sebe i trazis srecu unutra.
:-)
2014-04-12
jasambrend wrote:pismejker wrote:ihhhh..koliko bi i mladjih balkanki prihvatilo ovo da moze ispasti incognito...cuclale bi one jos didinu kozicu omlohavljelu...Pemzije je Pemzija...
Jesi ti svjestan koliko si zapravo degutantan, neduhovit, svašta nešto...
Naravno,.zato sto opisujem ono sto se dogadja,prilicno prikriveno,ali cesto...To sto ti nemas zeludac da prihvatis realu je samo neka druga prica...
Pricamo o reali,ne bajkovitim lijepim pricama...Pitanje je samo visine financijske nadoknade,na koju netko pristaje.. all is business
Guest- Guest
nemoj tako o našem snajperistu, manageru u audiju te na kraju s NKV studentu na KV. nije to lako, čovjek se zamorio.jasambrend wrote:Jesi ti svjestan koliko si zapravo degutantan, neduhovit, svašta nešto...
2014-12-30
maggie13 wrote:Haha, a sto bi da sam Bosanka i glava tvrda :-PLeviathan2 wrote:a ebiga, bolje po glavi nego po nogi :Dmaggie13 wrote:Aha, shvacam, ono je bio samo blef..hard to get :-DLeviathan2 wrote:nikad ne znas sa mnom, klepnem te toljagom i odvucem u pleme,maggie13 wrote:
Eto sad...ispade crveni najhrabriji 8-)
poslije te nebi ni puskom mogli potjerat nazad
Nemoj po glavi, pls ;~~
ipak smo mi iz plemena malo prakticniji, kad udvaramo ocekujemo da zenska padne na prvu, zato sluzi toljaga :D
Ej, bona... oš košpice?
Last edited by jasambrend on Sun 17 Sep - 10:51; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
zas, ja sam fit ovako onako, mogu pretrcat ful sprintom 10 km, mogu napravit salto iz mjesta unazad il unaprijed, mogu napravit spagu u stojecem stavu, pusim ko turak, istina da ne pijem, jako rjetko, i boli me kuratz i za mlatke i za starke, jednostavno mir, da me nitko ne ometa u mojim mislima , nije problem neku mlatku ostavit izmozdenu na krevetu, nego je problem sto bi joj se to dopalo pa nemas vise mira od njepismejker wrote:zasto bi zalio za mladjim danima??Pribavis mlatku primjerenu 25-30 i sibaj...Kako ja,drzis se fit i kondicije,zdravog nacina zivota,bez cigareta i alkohola svaki dan preplivas 2 km bazena..i jebate,kako mlade ispustaju dusu za nepovjerovati..
veber wrote:nemoj tako o našem snajperistu, manageru u audiju te na kraju s NKV studentu na KV. nije to lako, čovjek se zamorio.jasambrend wrote:Jesi ti svjestan koliko si zapravo degutantan, neduhovit, svašta nešto...
Ajd,ajd,Weberu,tamo kod crvenkastog,na dopunsku nastavu,inace ti nis od odlaska van..prejebena je komkurencija,Pakše i Indijci ,puno jači nego mislis..
Guest- Guest
tu si upravu..no gradiras zadovoljstvo kojim ces je pocastiti...mda..treba biti dobar takticar..Leviathan2 wrote:zas, ja sam fit ovako onako, mogu pretrcat ful sprintom 10 km, mogu napravit salto iz mjesta unazad il unaprijed, mogu napravit spagu u stojecem stavu, pusim ko turak, istina da ne pijem, jako rjetko, i boli me kuratz i za mlatke i za starke, jednostavno mir, da me nitko ne ometa u mojim mislima , nije problem neku mlatku ostavit izmozdenu na krevetu, nego je problem sto bi joj se to dopalo pa nemas vise mira od njepismejker wrote:zasto bi zalio za mladjim danima??Pribavis mlatku primjerenu 25-30 i sibaj...Kako ja,drzis se fit i kondicije,zdravog nacina zivota,bez cigareta i alkohola svaki dan preplivas 2 km bazena..i jebate,kako mlade ispustaju dusu za nepovjerovati..
Guest- Guest
"manageru" za razliku od tebe ja itekako znam programirat. crveni ti je uzor jer je srbenda kao i ti, pa po defaultu ste si bliski.pismejker wrote:veber wrote:nemoj tako o našem snajperistu, manageru u audiju te na kraju s NKV studentu na KV. nije to lako, čovjek se zamorio.jasambrend wrote:Jesi ti svjestan koliko si zapravo degutantan, neduhovit, svašta nešto...
Ajd,ajd,Weberu,tamo kod crvenkastog,na dopunsku nastavu,inace ti nis od odlaska van..prejebena je komkurencija,Pakše i Indijci ,puno jači nego mislis..
činjenica je ta da ti nemaš pojma, da si nkv radnik i da bezočno lažeš.
di ti je ru(j)ka?
manageru koji ideš na bauštelu busom.
2014-12-30
ma mene vise raduju male stvari, evo limun mi opet procvjetao, pa ja bio sretniji od onog koji je dobio na lotumaggie13 wrote:Da, u pravu si..drzi ih u zivotu.Leviathan2 wrote:znam, neke to drzi u zivotumaggie13 wrote:Eh, levi moj...neki nikad ne odrastu...muskarci i zene..Leviathan2 wrote:a to istina ziva, ma u stvari velik dio njih nisu perverzni nego ih ebe ego, ono, ja muskarcina i to, te zal za mladim danimamaggie13 wrote:
Hahagaha, rijesio se ti problema unaprijed :-D
Svatko treba neku motivaciju.
Ti si spoznao sebe i trazis srecu unutra.
:-)
poceo radit hobit kucu, zemunicu po naski, pa odmah mi palo da mi mogao napravit i kameni most s lukovima, pa na to da bi mogao i vodenicu renovirat, luda masta radi svasta pa sam jos dosao na ideju da napravim slikarski atelje u zraku
obeco sam norki kad bude gotovo da cu stavit slike :D
sad mi se mota jos ideja da uredim i pecinu koja se nalazi 1 km dalje,
meni je najbolje kod ovih internet manijaka sto je njima u stvari svima komforno u zivotu, jedu topla jela, na suhom su, cistom, netko se za njih brine 100% i tako, fora im je, malo su skrseni emocionalno ali jel..
jedan od vjecnih stereotipa o beskucnicima-genijalcima bas ima temelja zato sto zive u direktnom dodiru sa zivotom, bez komfora, ima ona knjiga jednog naseg diplomiranog ekonomista koji je zivio na ulici par godina kao primjer tog prodora cistog uma..
veber wrote:"manageru" za razliku od tebe ja itekako znam programirat. crveni ti je uzor jer je srbenda kao i ti, pa po defaultu ste si bliski.pismejker wrote:veber wrote:nemoj tako o našem snajperistu, manageru u audiju te na kraju s NKV studentu na KV. nije to lako, čovjek se zamorio.jasambrend wrote:Jesi ti svjestan koliko si zapravo degutantan, neduhovit, svašta nešto...
di ti je ru(j)ka?
Pa jan ikad nisam niti rekao da znam nesto programirati.niti me to zanima..malo sam se poigravao qbasicom,kad startah sa kompovima..i to je to..
Crvenkasti..Pa davno sam rekao da je pored Longija jedan od zescih umova,koji uglavnom se sprdaju na vlastiti racun,dakle nisu zesci kompleksasi,a drugi ih smatraju,dakle od Čardako-bojne,glupima,iako im je IQ za uduplo nego njima...lajkam pametne i ucene ljude i respektiram,bez obzira na nacionalnuz pripadnost..eto,pogledaj i vidi,kako normalni ljudi i srbi ovdje sasvim pristojno koegzistiraju bez zabadanja noseva u privatni zivot..vrlo pristojna skupina..
cinjenica jest da si ti vrlo teski kompleksas,koji je zamislio da je tri koplja vise,nego sto u reali vrijedi...ne mos podnijeti da je ntko bolji,inteligentniji i kulturniji od tebe,a tu te nije tesko prejebati nimalo....
naucim ja tebe pravom poslu,no nisi taj IQ nivo..nio si nekreativnog programera,koji svakako treba ideju odozgora...
Zato i kazem da odes crvenkastom na dopunske sate,inace nema ti van ici,osim ako ne zelis da te uposlim na montazi branika u Audiju..to mogu kad pozelim..etoc...
Guest- Guest
i?pismejker wrote:veber wrote:"manageru" za razliku od tebe ja itekako znam programirat. crveni ti je uzor jer je srbenda kao i ti, pa po defaultu ste si bliski.pismejker wrote:veber wrote:nemoj tako o našem snajperistu, manageru u audiju te na kraju s NKV studentu na KV. nije to lako, čovjek se zamorio.jasambrend wrote:Jesi ti svjestan koliko si zapravo degutantan, neduhovit, svašta nešto...
di ti je ru(j)ka?
Pa jan ikad nisam niti rekao da znam nesto programirati.niti me to zanima..malo sam se poigravao qbasicom,kad startah sa kompovima..i to je to..
Crvenkasti..Pa davno sam rekao da je pored Longija jedan od zescih umova,koji uglavnom se sprdaju na vlastiti racun,dakle nisu zesci kompleksasi,a drugi ih smatraju,dakle od Čardako-bojne,glupima,iako im je IQ za uduplo nego njima...lajkam pametne i ucene ljude i respektiram,bez obzira na nacionalnuz pripadnost..eto,pogledaj i vidi,kako normalni ljudi i srbi ovdje sasvim pristojno koegzistiraju bez zabadanja noseva u privatni zivot..vrlo pristojna skupina..
cinjenica jest da si ti vrlo teski kompleksas,koji je zamislio da je tri koplja vise,nego sto u reali vrijedi...ne mos podnijeti da je ntko bolji,inteligentniji i kulturniji od tebe,a tu te nije tesko prejebati nimalo....
naucim ja tebe pravom poslu,no nisi taj IQ nivo..nio si nekreativnog programera,koji svakako treba ideju odozgora...
Zato i kazem da odes crvenkastom na dopunske sate,inace nema ti van ici,osim ako ne zelis da te uposlim na montazi branika u Audiju..to mogu kad pozelim..etoc...
pao si na tečaju za mješalicu.
crveni je inteligentan, za razliku od tebe. on je elektroničar koji i dalje ne zna programirat.
ti si jadan kv šljaker ali ako želiš mogu ti pomoć kako bi naučio upaliti mješalicu.
što se tiče branika, nedavno sam isprogramirao 20 robota za novi smart i smart brabus. lakiranje. nemoj meni bauštelče spikat o programiranju.
2014-12-30
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Putin: Tražim službeni stav Vučica o isporuci srpskog oružja Ukrajini a protiv mene
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Mirovine
» tražim OSTAVKU VLADE
» tražim OSTAVKU VLADE
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Mirovine
» tražim OSTAVKU VLADE
» tražim OSTAVKU VLADE
Page 6 of 19