PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI
Dačić Hrvat, a Vučić Šiptar.dzango wrote:A šta su Dačić i Vučić?vuksadinare wrote:Ivica Dacic:'Hrvatskom drzavnom politikom upravljaju ratni veterani dok je tako tesko je ocekivati normalizaciju odnosa između Hrvatske i Srbije'
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Vaistinu,majke im ga.Eroo wrote:Dačić Hrvat, a Vučić Šiptar.dzango wrote:A šta su Dačić i Vučić?vuksadinare wrote:Ivica Dacic:'Hrvatskom drzavnom politikom upravljaju ratni veterani dok je tako tesko je ocekivati normalizaciju odnosa između Hrvatske i Srbije'
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Treba mene staviti da upravljam državnom politikom pa bi se odnosi normalizirali. I dzanga.
:)
Jao vuk ce mi se nasekirat
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa s obzirom na tvoje donedavne stavove ja sam mala beba prema tebi... ...sad drugi par opanaka sto si ti iz nekih svojih razloga promjenila te stavove......kaja wrote:Treba mene staviti da upravljam državnom politikom pa bi se odnosi normalizirali. I dzanga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro jutro vuče :)
Ma imam ti ja uvijek slicne stavove , dobro za neke sam promjenila mišljenje , samo glupi uvijek misle isto . A na koje točno mislis?
Ma imam ti ja uvijek slicne stavove , dobro za neke sam promjenila mišljenje , samo glupi uvijek misle isto . A na koje točno mislis?
2015-08-15
....evo ja sam u ono burno vrijeme pred rat imao djevojku srpkinju...sa kojom sam vec hodao dvije godine...zbog njiti ni milimetar nisam mjenjao svoje stavove...to je i ona znala...dapace njoj je u rodu bio onaj petrinjski krvnik pukovnik slobodan tarbuk...ja sam joj znao reci..'curo mi hodamo ti jesi srpkinja ja hrvat...ali znaj mene nemoj pokusati okretati na svoju stranu..sizifov posao ce ti to biti..niti cu se ja mjenjati sto hodam sa tobom kao srpkinjom'...ni's nije rekla...niti proturjecila...
2015-09-08
..ne bi o tome..ne bi u javnost..postujem privatnost...kaja wrote:Dobro jutro vuče :)
2015-09-08
Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
2015-08-15
...a ne trebas me cimati....jedino prvo sto mi ej palo na pamet...da si ovrsena...pa ti puko film...tu stajem...kaja wrote:Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
2015-09-08
Pa jedino na neki moj javni stav se možes i referirati , privatni ne znas, tako da slobodno možes... samo požuri..moram se obuci :)vuksadinare wrote:..ne bi o tome..ne bi u javnost..postujem privatnost...kaja wrote:Dobro jutro vuče :)
2015-08-15
Ovršena kao ovrha?vuksadinare wrote:...a ne trebas me cimati....jedino prvo sto mi ej palo na pamet...da si ovrsena...pa ti puko film...tu stajem...kaja wrote:Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
2015-08-15
da..kaja wrote:Ovršena kao ovrha?vuksadinare wrote:...a ne trebas me cimati....jedino prvo sto mi ej palo na pamet...da si ovrsena...pa ti puko film...tu stajem...kaja wrote:Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
2015-09-08
Je, pogodio si. Ne moze to mene pokopati doduše jer ja to riješim , ali uopće ta banditska drzava me nervira.vuksadinare wrote:da..kaja wrote:Ovršena kao ovrha?vuksadinare wrote:...a ne trebas me cimati....jedino prvo sto mi ej palo na pamet...da si ovrsena...pa ti puko film...tu stajem...kaja wrote:Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
2015-08-15
dzango wrote:A šta su Dačić i Vučić?vuksadinare wrote:Ivica Dacic:'Hrvatskom drzavnom politikom upravljaju ratni veterani dok je tako tesko je ocekivati normalizaciju odnosa između Hrvatske i Srbije'
hrvatskom upravljaju ratni veterani? Minken bojna, Plenković je doduše bio u onoj drugoj briselskoj bojni, imao je tala... nešto minor. Kolinda je služila u New Yorku
...e moja kajo jednom sam na tvoj upit kako znam rekao da ja sve znam.... ....da sam htio iskoristiti taj svoj talent danas bi mozda bio u najmanju ruku premijer...vidis kako citam recimo srbadiju...svakog ponaosob...a i tu nase neke..pa se i dans jos neki cud epa kako to sve znam...cak sam dobio na pp portuke da radim za obavjestajne sluzbe.. ...a ja svojevrsna 'teta' u vrticu....kajo..kajo malo je tu ovdje onih koji su stosta prosli kao ja...na uklici sam odrastao..a tko na ulici se odskoluje i prođe tu 'skolu' nista ga ne moze iznenaditi a uvijek si korak ispred drugih a pogotovo moras znati citati osobe...kaja wrote:Je, pogodio si. Ne moze to mene pokopati doduše jer ja to riješim , ali uopće ta banditska drzava me nervira.vuksadinare wrote:da..kaja wrote:Ovršena kao ovrha?vuksadinare wrote:...a ne trebas me cimati....jedino prvo sto mi ej palo na pamet...da si ovrsena...pa ti puko film...tu stajem...kaja wrote:Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
2015-09-08
Bez obzira tko formalno bio na vlasti ,Hrvatskom doista upravljaju Udruge(šatoraši su najbolji primjer),SC i nogometna mafija(Mamić).marcellus wrote:dzango wrote:A šta su Dačić i Vučić?vuksadinare wrote:Ivica Dacic:'Hrvatskom drzavnom politikom upravljaju ratni veterani dok je tako tesko je ocekivati normalizaciju odnosa između Hrvatske i Srbije'
hrvatskom upravljaju ratni veterani? Minken bojna, Plenković je doduše bio u onoj drugoj briselskoj bojni, imao je tala... nešto minor. Kolinda je služila u New Yorku
Oni vladaju i onda kad je predsjednik Ivo J. ili kancelar Zoran M.
To znaju i vrapci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dok god se Hrvatska ne oslobodi tog trijumfirata nama nema naprijed. Izbori su samo farsa.
2014-04-22
evo na primjeru vucica svi se cude ko pura dreku kako on zna manipulirati...nametnuti se i slicno..nije on odvec nesto pametan..kako ga hvali navodno politicka elita...vucic je za razliku od plenkovica na primjer isto na jedan nacin odgojen na ulici..a na ulici moras ponajprije imati jaki osjet snalazljivosti i prepredenosti ako zelis opstati....tu svaki dan nije isti...dok je recimo nas plenkovic odrastao na mlijeku pazivsi da mu se cipele ili tenisice ne zmazaju...i samim time on je vec ogranicen kad dođu problematicni trenuci tu s epokazuje njegova ogranicenost i na jedan nacin streberstvo...sablonstvo a to su karakteristike onih koji nikad u zivotu nisu osjetili nekkav problem te nisu naucili izvuci se lukavo i snalazljivoscu iz problema nego cekavsi da mu drugi rjese problem kako je u zivotu navikao
2015-09-08
kaja wrote:, samo glupi uvijek misle isto .
da, bravo, slazem se !
sto ne znaci menjati stavove
samo ih prilagodjavati, realnom,
mogucem
Guest- Guest
U Hrvatskoj je stanje takovo da ti izborima ne možeš dobiti ništa. Tko god da dođe na vlast mora se povinovati stvarnim gazdama,a ukoliko ne gubi vlast.pizzon wrote:kaja wrote:, samo glupi uvijek misle isto .
da, bravo, slazem se !
sto ne znaci menjati stavove
samo ih prilagodjavati, realnom,
mogucem
Šatoraši,SC i Mamić su ti koje se pita i koji odlučuju. Sve drugo je mazanje očiju.
2014-04-22
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» PREDSEDNIK SE OBRATIO JAVNOSTI
» Macron se obratio naciji i obećao povećanje minimalne plaće za 100 eura
» A. VUČIĆ- PREDSEDNIK SRBIJE !
» Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Macron se obratio naciji i obećao povećanje minimalne plaće za 100 eura
» A. VUČIĆ- PREDSEDNIK SRBIJE !
» Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 15 of 16