ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Go down

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI - Page 15 Empty Re: PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI

Post by Eroo 14/9/2017, 08:05

dzango wrote:
vuksadinare wrote:Ivica Dacic:'Hrvatskom drzavnom politikom upravljaju ratni veterani dok je tako tesko je ocekivati normalizaciju odnosa između Hrvatske i Srbije'
A šta su Dačić i Vučić?
Dačić Hrvat, a Vučić Šiptar. jocolor

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI - Page 15 Empty Re: PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI

Post by dzango 14/9/2017, 08:27

Eroo wrote:
dzango wrote:
vuksadinare wrote:Ivica Dacic:'Hrvatskom drzavnom politikom upravljaju ratni veterani dok je tako tesko je ocekivati normalizaciju odnosa između Hrvatske i Srbije'
A šta su Dačić i Vučić?
Dačić Hrvat, a Vučić Šiptar. jocolor
Vaistinu,majke im ga.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 14/9/2017, 08:46

Treba mene staviti da upravljam državnom politikom pa bi se odnosi normalizirali. I dzanga.
:)
Jao vuk ce mi se nasekirat afro
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 08:52

kaja wrote:Treba mene staviti da upravljam državnom politikom pa bi se odnosi normalizirali. I dzanga.
:)
Jao vuk ce mi se nasekirat afro
pa s obzirom na tvoje donedavne stavove ja sam mala beba prema tebi... :) ...sad drugi par opanaka sto si ti iz nekih svojih razloga promjenila te stavove...... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 14/9/2017, 08:55

Dobro jutro vuče :)
Ma imam ti ja uvijek slicne stavove , dobro za neke sam promjenila mišljenje , samo glupi uvijek misle isto . A na koje točno mislis?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 08:57

....evo ja sam u ono burno vrijeme pred rat imao djevojku srpkinju...sa kojom sam vec hodao dvije godine...zbog njiti ni milimetar nisam mjenjao svoje stavove...to je i ona znala...dapace njoj je u rodu bio onaj petrinjski krvnik pukovnik slobodan tarbuk...ja sam joj znao reci..'curo mi hodamo ti jesi srpkinja ja hrvat...ali znaj mene nemoj pokusati okretati na svoju stranu..sizifov posao ce ti to biti..niti cu se ja mjenjati sto hodam sa tobom kao srpkinjom'...ni's nije rekla...niti proturjecila...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 08:58

kaja wrote:Dobro jutro vuče :)
Ma imam ti ja uvijek slicne stavove , dobro za neke sam promjenila mišljenje , samo glupi uvijek misle isto . A na koje točno mislis?
..ne bi o tome..ne bi u javnost..postujem privatnost... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 14/9/2017, 08:58

Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 09:00

kaja wrote:Dobro i ? Na koji točno stav mislis?
...a ne trebas me cimati....jedino prvo sto mi ej palo na pamet...da si ovrsena...pa ti puko film...tu stajem... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 14/9/2017, 09:00

vuksadinare wrote:
kaja wrote:Dobro jutro vuče :)
..ne bi o tome..ne bi u javnost..postujem privatnost... :)
Pa jedino na neki moj javni stav se možes i referirati , privatni ne znas, tako da slobodno možes... samo požuri..moram se obuci :)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 14/9/2017, 09:02

vuksadinare wrote:
...a ne trebas me cimati....jedino prvo sto mi ej palo na pamet...da si ovrsena...pa ti puko film...tu stajem... :)
Ovršena kao ovrha?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 09:02

kaja wrote:
vuksadinare wrote:
Ovršena kao ovrha?
da..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 14/9/2017, 09:04

vuksadinare wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:
Ovršena kao ovrha?
da..
Je, pogodio si. Ne moze to mene pokopati doduše jer ja to riješim , ali uopće ta banditska drzava me nervira.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 14/9/2017, 09:05

dzango wrote:
A šta su Dačić i Vučić?

hrvatskom upravljaju ratni veterani? Minken bojna, Plenković je doduše bio u onoj drugoj briselskoj bojni, imao je tala... nešto minor. Kolinda je služila u New Yorku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 09:09

kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:
Ovršena kao ovrha?
da..
Je, pogodio si. Ne moze to mene pokopati doduše  jer ja to riješim , ali uopće ta banditska drzava me nervira.
...e moja kajo jednom sam na tvoj upit kako znam rekao da ja sve znam.... :) ....da sam htio iskoristiti taj svoj talent danas bi mozda bio u najmanju ruku premijer...vidis kako citam recimo srbadiju...svakog ponaosob...a i tu nase neke..pa se i dans jos neki cud epa kako to sve znam...cak sam dobio na pp portuke da radim za obavjestajne sluzbe.. :) ...a ja svojevrsna 'teta' u vrticu....kajo..kajo malo je tu ovdje onih koji su stosta prosli kao ja...na uklici sam odrastao..a tko na ulici se odskoluje i prođe tu 'skolu' nista ga ne moze iznenaditi a uvijek si korak ispred drugih a pogotovo moras znati citati osobe... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 14/9/2017, 09:11

marcellus wrote:
dzango wrote:
A šta su Dačić i Vučić?

hrvatskom upravljaju ratni veterani? Minken bojna, Plenković je doduše bio u onoj drugoj briselskoj bojni, imao je tala... nešto minor. Kolinda je služila u New Yorku

Bez obzira tko formalno bio na vlasti ,Hrvatskom doista upravljaju Udruge(šatoraši su najbolji primjer),SC i nogometna mafija(Mamić).

Oni vladaju i onda kad je predsjednik Ivo J. ili kancelar Zoran M.

To znaju i vrapci.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 14/9/2017, 09:12

Dok god se Hrvatska ne oslobodi tog trijumfirata nama nema naprijed. Izbori su samo farsa.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/9/2017, 09:15

evo na primjeru vucica svi se cude ko pura dreku kako on zna manipulirati...nametnuti se i slicno..nije on odvec nesto pametan..kako ga hvali navodno politicka elita...vucic je za razliku od plenkovica na primjer isto na jedan nacin odgojen na ulici..a na ulici moras ponajprije imati jaki osjet snalazljivosti i prepredenosti ako zelis opstati....tu svaki dan nije isti...dok je recimo nas plenkovic odrastao na mlijeku pazivsi da mu se cipele ili tenisice ne zmazaju...i samim time on je vec ogranicen kad dođu problematicni trenuci tu s epokazuje njegova ogranicenost i na jedan nacin streberstvo...sablonstvo a to su karakteristike onih koji nikad u zivotu nisu osjetili nekkav problem te nisu naucili izvuci se lukavo i snalazljivoscu iz problema nego cekavsi da mu drugi rjese problem kako je u zivotu navikao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2017, 09:17

ova tema postala mi mora 
vucko je neumoran
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2017, 09:20

kaja wrote:, samo glupi uvijek misle isto .

da, bravo, slazem se !
sto ne znaci menjati stavove
samo ih prilagodjavati, realnom,
mogucem
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 14/9/2017, 09:24

pizzon wrote:
kaja wrote:, samo glupi uvijek misle isto .

da, bravo, slazem se !
sto ne znaci menjati stavove
samo ih prilagodjavati, realnom,
mogucem
U Hrvatskoj je stanje takovo da ti izborima ne možeš dobiti ništa. Tko god da dođe na vlast mora se povinovati stvarnim gazdama,a ukoliko ne gubi vlast.

Šatoraši,SC i Mamić su ti koje se pita i koji odlučuju. Sve drugo je mazanje očiju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Back to top

- Similar topics