Vuk Drašković :'Izbaciti Kosovo iz Ustava,nije ga izgubila Srbija već Slobodan Milošević'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vuk Drašković :'Izbaciti Kosovo iz Ustava,nije ga izgubila Srbija već Slobodan Milošević'
"Da postoji buducnost"...Debilu, u americkoj/engleskoj/nemackoj "buducnosti" za tebe nema mesta!pizzon wrote:Stanojko wrote:vuk, siptar, pizon...sve se to iz srpstva davno ispisalo...
izvini !
ja sam za opciju da postoji buducnost
a ne da svi nestanamo jer nam se pakuje nepravda.
da dokazemo da mozemo da trpimo do zadnjeg.
a, o crkvi, o tome sta se cini sa crkvom,
kako se seku korni nasoj crkvi, izvorni, odakle je ponika,
radi aktuelne politike, o tome moze da se pise danima.
u ime kojih i cijih interesa ??
U stvari ima. Da ti dete radi za 300 EUR a unuk za 400 EUR i to ne za svabu ili francuza, vec za poljaka ili bugarina! I da budes tikva bez korena... To ti je "projektovana" buducnost. NE ZOVE SE MAGARE NA SVADBU KO GOST!
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Vuk Drašković :'Izbaciti Kosovo iz Ustava,nije ga izgubila Srbija već Slobodan Milošević'
Tovarima svaka cast. Imaju ogorman kredit kod mene!vuksadinare wrote:ja sam tovar..jebiga mora se...Stanojko wrote:Sto? Pa to su sve EU fanatici i "zapadnjaci"... Pa nisi valjda balkanac!?vuksadinare wrote:prosim lepo da me se izuzme iz ovog drustva...Stanojko wrote:vuk, siptar, pizon...sve se to iz srpstva davno ispisalo...
kad budemo amerika i engleska,
ili francuka, bucemo u sansi da nam bude bolje )
nomralno, ko ima bolje obrazovanje i ekonomsku snagu
ostvaruje bolje rezultate, ko nema nista, ili tu i tamo,
on se bori za zivot,
on se bori za zivot,
Guest- Guest
pizzon wrote:kad budemo amerika i engleska,
ili franscuka, bucemo u sansi da nam bude bolje )
...cudim se...pizzon wrote:kad budemo amerika i engleska,
on se bori za zivot,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...slabo ste ga vi imali kod tovara...Stanojko wrote:Tovarima svaka cast. Imaju ogorman kredit kod mene!vuksadinare wrote:ja sam tovar..jebiga mora se...Stanojko wrote:Sto? Pa to su sve EU fanatici i "zapadnjaci"... Pa nisi valjda balkanac!?vuksadinare wrote:prosim lepo da me se izuzme iz ovog drustva...Stanojko wrote:vuk, siptar, pizon...sve se to iz srpstva davno ispisalo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma nebitno, pokazali su se kad su trebali...vuksadinare wrote:...slabo ste ga vi imali kod tovara...Stanojko wrote:Tovarima svaka cast. Imaju ogorman kredit kod mene!vuksadinare wrote:ja sam tovar..jebiga mora se...Stanojko wrote:Sto? Pa to su sve EU fanatici i "zapadnjaci"... Pa nisi valjda balkanac!?vuksadinare wrote:
prosim lepo da me se izuzme iz ovog drustva...
Similar topics
» Vučic : Ja nisam Slobodan Milošević i srpski svijet nije državna politika
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Slobodan Milosevic 1987:'Buducnost ce ipak biti lepa'
» "Tramp je američki SLOBODAN MILOŠEVIĆ i to postaje vrlo UZNEMIRUJUĆE"
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Kosovo i Srbija ne mogu voditi ogranicen rat napose Srbija koja i nije nikad bila sposobna voditi ogranicen rat
» Slobodan Milosevic 1987:'Buducnost ce ipak biti lepa'
» "Tramp je američki SLOBODAN MILOŠEVIĆ i to postaje vrlo UZNEMIRUJUĆE"
Page 2 of 2