U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
dzango wrote:Jeste Vučić, ali nije Saša Đorđević. Vučić i Pižon mogu da stave keče i ližu šiptarke bulje ali Saša je već natakao Turke na kolac i to u sred Turske.vuksadinare wrote:eh..jebes to kad je vucic u koalciji sa haradinajem i kad ce vam svima naredit da nosite 'bele kapice'...dzango wrote:Kakvi carevi. Nisu hteli da skinu šajkače već se spakovali i vratili iz Turske. To je ta razlika između gubitnika i pobednika. Turci sada mogu sami da stave šajkače, slušaju Tompsona i gledaju Srbiju.
glupi vučko meša politiku u sport...
Guest- Guest
Jeste. Ali su sad deo narodne nošnje i ne vidim razlog zašto bi se branile. Naročito ako sa druge strane puštaš tuđe turbo-naci polupevače.jastreb wrote:Šajkača uopće nije neka tradicionalna srpska kapa. Dobili su je srpski vojnici izvana u nekom od Balk.ratova.
Inače su Srbi sved do šajkače,a i neko vrijeme poslije ,nosili turski fes.
Kad bi se baš gledalo neku tradiciju,mislim da su prave srpske kape one kakve se danas nose u Crnoj Gori.
na koncu sve je politika pa i ovo da ne smijes imati sajkace...no samo sam reagirao na to jebes takav cin koji bi mozda imao dobru cijenu da iams vlast koja bi na to promptno reagirala..ali akd imas onog i one koji koaliraju sa haradinajem i ne smiju nista reci turskoj jer je erdogan prodao pricu vucicu o turskim investicijama onda ovo se moze svesti na cin poneke osobne hrabrosti ili ne znam patriotskog cina..Braća wrote:dzango wrote:Jeste Vučić, ali nije Saša Đorđević. Vučić i Pižon mogu da stave keče i ližu šiptarke bulje ali Saša je već natakao Turke na kolac i to u sred Turske.vuksadinare wrote:eh..jebes to kad je vucic u koalciji sa haradinajem i kad ce vam svima naredit da nosite 'bele kapice'...dzango wrote:Kakvi carevi. Nisu hteli da skinu šajkače već se spakovali i vratili iz Turske. To je ta razlika između gubitnika i pobednika. Turci sada mogu sami da stave šajkače, slušaju Tompsona i gledaju Srbiju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne treba da se reaguje. Samo da im se vrati kada njihovi navijači dođu ovamo. Tako se to radi.vuksadinare wrote:na koncu sve je politika pa i ovo da ne smijes imati sajkace...no samo sam reagirao na to jebes takav cin koji bi mozda imao dobru cijenu da iams vlast koja bi na to promptno reagirala..ali akd imas onog i one koji koaliraju sa haradinajem i ne smiju nista reci turskoj jer je erdogan prodao pricu vucicu o turskim investicijama onda ovo se moze svesti na cin poneke osobne hrabrosti ili ne znam patriotskog cina..Braća wrote:dzango wrote:Jeste Vučić, ali nije Saša Đorđević. Vučić i Pižon mogu da stave keče i ližu šiptarke bulje ali Saša je već natakao Turke na kolac i to u sred Turske.vuksadinare wrote:eh..jebes to kad je vucic u koalciji sa haradinajem i kad ce vam svima naredit da nosite 'bele kapice'...dzango wrote:Kakvi carevi. Nisu hteli da skinu šajkače već se spakovali i vratili iz Turske. To je ta razlika između gubitnika i pobednika. Turci sada mogu sami da stave šajkače, slušaju Tompsona i gledaju Srbiju.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
oa ne dolaze oni u kapama...ja nisam vidio ni ejdnog turskog navijaca sa fesom na glavi...to mos mozda vratit kakvom bosnjaku iz bosne...ne znam na koji nacin im se moze vratiti..zabranom da im navijaci budu na utakmcii kontraproduktivno ako nemas jak razlog...zabranit zastave i salove ili dresove bi bilo komicno..dzango wrote:Ne treba da se reaguje. Samo da im se vrati kada njihovi navijači dođu ovamo. Tako se to radi.vuksadinare wrote:na koncu sve je politika pa i ovo da ne smijes imati sajkace...no samo sam reagirao na to jebes takav cin koji bi mozda imao dobru cijenu da iams vlast koja bi na to promptno reagirala..ali akd imas onog i one koji koaliraju sa haradinajem i ne smiju nista reci turskoj jer je erdogan prodao pricu vucicu o turskim investicijama onda ovo se moze svesti na cin poneke osobne hrabrosti ili ne znam patriotskog cina..Braća wrote:dzango wrote:Jeste Vučić, ali nije Saša Đorđević. Vučić i Pižon mogu da stave keče i ližu šiptarke bulje ali Saša je već natakao Turke na kolac i to u sred Turske.vuksadinare wrote:
eh..jebes to kad je vucic u koalciji sa haradinajem i kad ce vam svima naredit da nosite 'bele kapice'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na bilo šta sem dresa i državne zastave. I jasno podvući kako se prema našim navijačima ponašalo u Istanbulu. Do tada eventualno dobaciti neku šajkaču igračima, ako Bog da, ako dođemo do finala i dobijemo Špance. Da ih stave na glavu i da dušmani pocrkaju.vuksadinare wrote:oa ne dolaze oni u kapama...ja nisam vidio ni ejdnog turskog navijaca sa fesom na glavi...to mos mozda vratit kakvom bosnjaku iz bosne...ne znam na koji nacin im se moze vratiti..zabranom da im navijaci budu na utakmcii kontraproduktivno ako nemas jak razlog...zabranit zastave i salove ili dresove bi bilo komicno..dzango wrote:Ne treba da se reaguje. Samo da im se vrati kada njihovi navijači dođu ovamo. Tako se to radi.vuksadinare wrote:na koncu sve je politika pa i ovo da ne smijes imati sajkace...no samo sam reagirao na to jebes takav cin koji bi mozda imao dobru cijenu da iams vlast koja bi na to promptno reagirala..ali akd imas onog i one koji koaliraju sa haradinajem i ne smiju nista reci turskoj jer je erdogan prodao pricu vucicu o turskim investicijama onda ovo se moze svesti na cin poneke osobne hrabrosti ili ne znam patriotskog cina..Braća wrote:dzango wrote:
Jeste Vučić, ali nije Saša Đorđević. Vučić i Pižon mogu da stave keče i ližu šiptarke bulje ali Saša je već natakao Turke na kolac i to u sred Turske.
2014-04-19
Ma jebale vas šajkače. Dovedite onog guslara. Od glave Zete do grada Spuža...dzango wrote:
Na bilo šta sem dresa i državne zastave. I jasno podvući kako se prema našim navijačima ponašalo u Istanbulu. Do tada eventualno dobaciti neku šajkaču igračima, ako Bog da, ako dođemo do finala i dobijemo Špance. Da ih stave na glavu i da dušmani pocrkaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne može, taj je rezervisan za Sarajevo.jastreb wrote:Ma jebale vas šajkače. Dovedite onog guslara. Od glave Zete do grada Spuža...dzango wrote:
Na bilo šta sem dresa i državne zastave. I jasno podvući kako se prema našim navijačima ponašalo u Istanbulu. Do tada eventualno dobaciti neku šajkaču igračima, ako Bog da, ako dođemo do finala i dobijemo Špance. Da ih stave na glavu i da dušmani pocrkaju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vidi se da ne pratiš sport. Taj pjeva u BG na svakom susretu beogradskih i turskih klubova.Eroo wrote:Ne može, taj je rezervisan za Sarajevo.jastreb wrote:Ma jebale vas šajkače. Dovedite onog guslara. Od glave Zete do grada Spuža...dzango wrote:
2014-04-22
Može. Ali da mu stavimo šajkaču. Sad ne može bez šajkače.jastreb wrote:Ma jebale vas šajkače. Dovedite onog guslara. Od glave Zete do grada Spuža...dzango wrote:
2014-04-19
Guslar i šajkača???dzango wrote:Može. Ali da mu stavimo šajkaču. Sad ne može bez šajkače.jastreb wrote:Ma jebale vas šajkače. Dovedite onog guslara. Od glave Zete do grada Spuža...dzango wrote:
Pa to je kao kada bi na šahovnicu umjesto crno-bijelih figura stavio crvene zečiće i zelene vjeverice iz igre "Čovječe ne ljuti se".
Na guslara ne ide šajkača.
2014-04-22
pizzon wrote:sto je kapa problem
hehehe, ah, daaaaa
podeseca ih na srpske vojnike koji su ih ganjali do jedrena ahahahaha
i srbima ga predali
normalno, englezi su panicno, napravili haos
da srbi ne predaju rusima
Lažes ko pravi srbin ,ponosio bi se tobom da ne znam da si talijan.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Srbiji placu zbog kosarice Sulji:Koli moze 'uvazeni' Suljo ne moze
» Pravosudni cirkus u Srbiji:'Šešelj može pa ne može u Hrtkovce
» U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» EU Srbiji: Ne moze BRE to tako
» Pravosudni cirkus u Srbiji:'Šešelj može pa ne može u Hrtkovce
» U Srbiji bijesni zbog Ivaniseviceve izjave:'Pucao sam iz puske,steta sto nije bilo Srba'
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» EU Srbiji: Ne moze BRE to tako
Page 2 of 2