štrik za ovog lika
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: štrik za ovog lika
asilovski wrote:Suđenje će trajati dok svi ne zaborave
presuda će bit tri mjeseca guljenja krumpira i vraćanje love u državnu blagajnu koju će vratit ko što su je vratili i matija babić i ježić onih navodno sanaderovih pet milja ojra
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ne znam, jel se tim likovima ne diže više pa nalaze drugii način zadovoljavanja ili što, uglavnom svi ti lovci koje poznam su neki kompleksaši ili snobovi...
Danas mi lik kaže da mu spremim ,tj.naberem puževe ,jer da bi pravija paprikaš. Ja naberem oko 2 kg puževa i stavim ih u vreću i zovem ovoga.pismejker wrote:Dati Kayi da presudi za pobijene zivotinje...
nema ga. Kad čujem napio se,a ja onu vreću i kežem,ajde pužići van,u slobodu. Ćeš ti mene zajebavat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne. To su ti uglavnom Talijani i neki škrci koji pucaju na sve što se kreće.Totenkopf wrote:Ne znam, jel se tim likovima ne diže više pa nalaze drugii način zadovoljavanja ili što, uglavnom svi ti lovci koje poznam su neki kompleksaši ili snobovi...
Znam lika iz Like,koji lovi isključivo štetočine poput lisica i divlje svinje.
Zečevi i srne ga ne jebu,a kamo li fazani i sitnije ptičice.
Srne zimi hrani,uklanja zamke lovokradica i sl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pravi lovci idu sa minimalistickim oruzjem u lov..Samostrel luk i strijele,a ide se iskljucivo na medvjede,veprove...30/30 ostavi doma..tim mogu i klinci loviti..jastreb wrote:Ne. To su ti uglavnom Talijani i neki škrci koji pucaju na sve što se kreće.Totenkopf wrote:Ne znam, jel se tim likovima ne diže više pa nalaze drugii način zadovoljavanja ili što, uglavnom svi ti lovci koje poznam su neki kompleksaši ili snobovi...
Znam lika iz Like,koji lovi isključivo štetočine poput lisica i divlje svinje.
Zečevi i srne ga ne jebu,a kamo li fazani i sitnije ptičice.
Srne zimi hrani,uklanja zamke lovokradica i sl.
sad,tu treba imati volovska mooda...vrlo lako se od lovca pretvoris u plijen..
Guest- Guest
kaj god fazan je samo divlja kokoš i ne vidim zašto ih se ne bi upucavalo, uostalom ukusni su
i zecovi isto, razmožavaju se ko zecovi i kolko ih se upuca tolko ih se stvori, njihova populacija ne ovisi o izlovu nego staništu
i zecovi isto, razmožavaju se ko zecovi i kolko ih se upuca tolko ih se stvori, njihova populacija ne ovisi o izlovu nego staništu
i čemu to uostalom što je uvijek bilo dio tradicije u našim selima (lov na zecove i fazane) uspoređivati s kradanovim upucavanjem lavova, nosoroga, slonova, pigmeja, valjda i dinosaura, zaštićenih vrsta općenito
jebes nadanovo upucavanje lavova
vise je vazno nadanovo upucavanje para koje mu ne pripadaju
vise je vazno nadanovo upucavanje para koje mu ne pripadaju
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ovog lika je priklalo na zrću
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» Štrik, metak
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» CAROBNA LIKA
» 'Tko je ovog SDP-ovog pijuna postavio na celo HSS-a'?
» Štrik, metak
» Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
» CAROBNA LIKA
Page 6 of 6