Kad delija obuče odijelo...
Page 1 of 1
Kad delija obuče odijelo...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/pisacu-po-vasim-grobovima-kako-je-zbog-jednog-tvita-slavni-glumac-proglasen-atentatorom-na-srpskog-predsjednika/6535116/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kad delija obuče odijelo...
Inače je to "pokupio" od francuskog pisca Boprisa Viana koji je svojevremeno napisao priču "Pljuvat ću po vašim grobovima".
Inače ,tema nebitna za Hrvatsku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...sve je bitno sto s edesava u susjedstvu..tebi niej bitno ako susjed hracka,pisa,radi smece u svom dvoristu do tvog...ako stavis dlanove na oci i zacepis usi..eto smeca vrlo brzo u tvom dvoristujastreb wrote:Inače je to "pokupio" od francuskog pisca Boprisa Viana koji je svojevremeno napisao priču "Pljuvat ću po vašim grobovima".
2015-09-08
Pa smeća imamo i sami koliko hoćemo,tako da bi se poradi tog našeg smeća naši susjedi trebali brinuti,a ne mi zbog njihovog. Ali,opće je poznato da nam naše domaće smeće nimalo ne smeta.vuksadinare wrote:...sve je bitno sto s edesava u susjedstvu..tebi niej bitno ako susjed hracka,pisa,radi smece u svom dvoristu do tvog...ako stavis dlanove na oci i zacepis usi..eto smeca vrlo brzo u tvom dvoristujastreb wrote:Inače je to "pokupio" od francuskog pisca Boprisa Viana koji je svojevremeno napisao priču "Pljuvat ću po vašim grobovima".
Dapače uživamo u njegovom smradu.
2014-04-22
zbog cega bi se susjedi trebali brinuti?...jastreb wrote:Pa smeća imamo i sami koliko hoćemo,tako da bi se poradi tog našeg smeća naši susjedi trebali brinuti,a ne mi zbog njihovog. Ali,opće je poznato da nam naše domaće smeće nimalo ne smeta.vuksadinare wrote:...sve je bitno sto s edesava u susjedstvu..tebi niej bitno ako susjed hracka,pisa,radi smece u svom dvoristu do tvog...ako stavis dlanove na oci i zacepis usi..eto smeca vrlo brzo u tvom dvoristujastreb wrote:Inače je to "pokupio" od francuskog pisca Boprisa Viana koji je svojevremeno napisao priču "Pljuvat ću po vašim grobovima".
2015-09-08
A zbog čega bi se mi trebali brinuti? Zbog Memoranduma 2?vuksadinare wrote:zbog cega bi se susjedi trebali brinuti?...jastreb wrote:Pa smeća imamo i sami koliko hoćemo,tako da bi se poradi tog našeg smeća naši susjedi trebali brinuti,a ne mi zbog njihovog. Ali,opće je poznato da nam naše domaće smeće nimalo ne smeta.vuksadinare wrote:...sve je bitno sto s edesava u susjedstvu..tebi niej bitno ako susjed hracka,pisa,radi smece u svom dvoristu do tvog...ako stavis dlanove na oci i zacepis usi..eto smeca vrlo brzo u tvom dvoristujastreb wrote:Inače je to "pokupio" od francuskog pisca Boprisa Viana koji je svojevremeno napisao priču "Pljuvat ću po vašim grobovima".
2014-04-22
a sto ako ej istina pa nas neki samar treba opet osvijestiti ne bi bilo prvi put...ima jedan citat iz filma iz ramba...ali pomalo istinit..'znas zasto sam jos ziv?jer ne vjerujem nikom osim sebi'..rekao je rambo na upit onog svog nadređenogjastreb wrote:A zbog čega bi se mi trebali brinuti? Zbog Memoranduma 2?vuksadinare wrote:zbog cega bi se susjedi trebali brinuti?...jastreb wrote:Pa smeća imamo i sami koliko hoćemo,tako da bi se poradi tog našeg smeća naši susjedi trebali brinuti,a ne mi zbog njihovog. Ali,opće je poznato da nam naše domaće smeće nimalo ne smeta.vuksadinare wrote:...sve je bitno sto s edesava u susjedstvu..tebi niej bitno ako susjed hracka,pisa,radi smece u svom dvoristu do tvog...ako stavis dlanove na oci i zacepis usi..eto smeca vrlo brzo u tvom dvoristujastreb wrote:Inače je to "pokupio" od francuskog pisca Boprisa Viana koji je svojevremeno napisao priču "Pljuvat ću po vašim grobovima".
2015-09-08
Pametno,viš ti to.vuksadinare wrote:
a sto ako ej istina pa nas neki samar treba opet osvijestiti ne bi bilo prvi put...ima jedan citat iz filma iz ramba...ali pomalo istinit..'znas zasto sam jos ziv?jer ne vjerujem nikom osim sebi'..rekao je rambo na upit onog svog nadređenog
Hrvati pak vjeruju svemu i svačemu.
2014-04-22
...danas u ovakvom svijetu jedino tako mozes funkcionirati.....ja se grozim kad nasi politicari non stop vec krobnicno bruje o nekim prijateljstvima...nema prijatesljstva a narocito moras imati dupli oprez prema onima sa kojima si se opekao ne jedanput...tesko netko mjenja svoju dugogodisnju politiku rijetki su takvi..mozda osim japana kojima su pale nuklearne bombe na glavu..stvar je samo prilagodbe svojih politika u datim okolnostima..sve ostalo su nijanse...ovi prostori su previse trusni da bi se prepustilo onom letargicnom..',ma nece oni nisu valjda opet toliko ludi..'...kqad vise puta imas napadaje ludosti mos to zalijeciti ali ne i izlijeciti..jastreb wrote:Pametno,viš ti to.vuksadinare wrote:
a sto ako ej istina pa nas neki samar treba opet osvijestiti ne bi bilo prvi put...ima jedan citat iz filma iz ramba...ali pomalo istinit..'znas zasto sam jos ziv?jer ne vjerujem nikom osim sebi'..rekao je rambo na upit onog svog nadređenog
Hrvati pak vjeruju svemu i svačemu.
2015-09-08
Similar topics
» Kako je Raspudić izgledao prije nego što su mu Hrvati kupili odijelo
» Ceda tvrdi da je napadnut i isprovociran od Suljinih pretorijanaca Delija
» Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
» Mile Delija,Jandrino jato,grafiti,Bukovica gori
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
» Ceda tvrdi da je napadnut i isprovociran od Suljinih pretorijanaca Delija
» Zajedno uhapšene bivše vođe BBB i Delija zbog droge
» Mile Delija,Jandrino jato,grafiti,Bukovica gori
» Kninski 'Delija' dosao provocirati na Bacvice pa se spasavao bijegom u kafic i zgradu
Page 1 of 1