FSS zabranio Grobarima zastavu sa likom cetnickog vojvode raspopa Momcila Djujica i Grobari poludjeli
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: FSS zabranio Grobarima zastavu sa likom cetnickog vojvode raspopa Momcila Djujica i Grobari poludjeli
Bio si nešto u GS,da bi brzo zbriso u Bosnu maštajući o NDH do Drine. Poslije si se povukao i pridružio dustabanlijama mlateći se oko stadiona.vuksadinare wrote:pajdo...dok sam je ja branio 91 ti si jos fantazirao o repki juge...tako da ne javljaj se..i ne stavljaj 93 u isti kontekst sa 91 tj sebe sa mnom..ok?jastreb wrote:Ohoho,umjesto sa četnjacima šorao si se sa zgubidanima kakav si i sam? Ja jesam slušao Korenicu,ali na ratištu.vuksadinare wrote:
...tsssss...pa dok sam se ja sorao sa bojsima jos tamo 93 i 94 ti si slusao radio korenicu... ...mene su bojsi 1995 natjeravali pola maksimirske...sa jos jednim navijacem hajduka iz pozege
Da ste ti i slični dustabanlije uložili 10% energije u obrani Hrvatske,koju ste uložili u makkljažu sa sebi sličnim priopalicama Hrvatska bi bila oslobođena 1993.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: FSS zabranio Grobarima zastavu sa likom cetnickog vojvode raspopa Momcila Djujica i Grobari poludjeli
da ti objasnim po n-ti put...dok sam ja sa prijateljima dezurao kod kasarni jna probdjevsi noci i noci...pazeci sto se u njima desava ti si navijao za zvezdu u kupu prvaka i to jos dok su nasim policajcima razbijali glave i masakrirali ih u borovu selu...taj dan ja sam otisao sa ekipom ispred kasarne jna na borongaju na prosvjed...riskiravsi metak iz vojarne...a ti navijao za zvezdu aj za zelju ali zvezdu tada olicenje velikosrpstva...ti ne znas da kad je zvezda usla u finale odnosno taj dan kad su nakon utakmice sa bajernom u bg kad su prosli dalje zvezdini navijaci u glini propucali pistoljem hajdukovog navijaca u glini..iz cistog mira..taj hrvat iz gline inace hajdukovac vracao se doma iz zg-a gdje zivi..u posjet roditeljima...grupa domacih zvezdasa pijanih i srpski nadrkanih prepoznali su ga na autobusnom kolodvoru..i kad su bacili flase na njega...vidjevsi da ovaj ih ne jebe 2% i da nece bjezat..budala cetnicka(taj koji je pucao kadnije postao clan paravojne grupe silt)...pucao iz pistolja ranivsi ga u kuk...vidjevsi to istrcalo je par ljudi iz obliznjeg kafica koji je inace bio hrvatski..ovi ciganski banditi su pobjegli makar ih je bilo tri puta visejastreb wrote:Bio si nešto u GS,da bi brzo zbriso u Bosnu maštajući o NDH do Drine. Poslije si se povukao i pridružio dustabanlijama mlateći se oko stadiona.vuksadinare wrote:pajdo...dok sam je ja branio 91 ti si jos fantazirao o repki juge...tako da ne javljaj se..i ne stavljaj 93 u isti kontekst sa 91 tj sebe sa mnom..ok?jastreb wrote:Ohoho,umjesto sa četnjacima šorao si se sa zgubidanima kakav si i sam? Ja jesam slušao Korenicu,ali na ratištu.vuksadinare wrote:
...tsssss...pa dok sam se ja sorao sa bojsima jos tamo 93 i 94 ti si slusao radio korenicu... ...mene su bojsi 1995 natjeravali pola maksimirske...sa jos jednim navijacem hajduka iz pozege
Da ste ti i slični dustabanlije uložili 10% energije u obrani Hrvatske,koju ste uložili u makkljažu sa sebi sličnim priopalicama Hrvatska bi bila oslobođena 1993.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gdje si bio 93,94 i 95? Povukao si se i mlatio sa bedacima po stadionima. I sam si malo prije rekao da si dok sam ja slušao Korenicu bježao pred budalama oko Maksimira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ojastrebio se danas jastreb..:D
2014-04-12
'93...medacki djep....94 pauza a 95 oluja i opet bosnajastreb wrote:Gdje si bio 93,94 i 95? Povukao si se i mlatio sa bedacima po stadionima. I sam si malo prije rekao da si dok sam ja slušao Korenicu bježao pred budalama oko Maksimira.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kampujes ispred JNA kasarne
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VAHID SENDIJAREVIĆ:Cerić je Hrvatima ogadio zastavu sa ljiljanima,zastavu koju je izvorno predložio Hrvat i to biskup Puljić
» SPLIĆANI SE TUKLI SA "GROBARIMA" NA JUGU
» Suđenje grobarima hrvatskog nogometa
» Upoznao sam Momčila
» Upoznao sam Momčila
» SPLIĆANI SE TUKLI SA "GROBARIMA" NA JUGU
» Suđenje grobarima hrvatskog nogometa
» Upoznao sam Momčila
» Upoznao sam Momčila
Page 2 of 2