FSS zabranio Grobarima zastavu sa likom cetnickog vojvode raspopa Momcila Djujica i Grobari poludjeli
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
FSS zabranio Grobarima zastavu sa likom cetnickog vojvode raspopa Momcila Djujica i Grobari poludjeli
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/2907195/foto-rat-zbog-momcila-djujica-fss-zabranio-zastavu-sa-likom-cetnickog-vojvode-grobari-zestoko-odgovorili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: FSS zabranio Grobarima zastavu sa likom cetnickog vojvode raspopa Momcila Djujica i Grobari poludjeli
Sto bi rekao jastreb gdje su oni nekad dani gdje su svi narodi i narodnosti sfrj-ota navijali za crno bele...
2015-09-08
Re: FSS zabranio Grobarima zastavu sa likom cetnickog vojvode raspopa Momcila Djujica i Grobari poludjeli
Neopterećen i sportski orijentirani čovjek ,partizanovac,uvijek će navijati za Partizan ,bez obzira na politiku navijača i njihove pizdarije, o čemu svjedoče Štef Bobek,Ivan Ćurković,Admir Smajić, Džoni Novak,ili Ivo Nakić.vuksadinare wrote:Sto bi rekao jastreb gdje su oni nekad dani gdje su svi narodi i narodnosti sfrj-ota navijali za crno bele...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nemre srbin bez srpstva. pride citira njegoša koji više nije u srblju.
2014-12-30
Tko je pokrenuo temu i mene izazivao???veber wrote:nemre srbin bez srpstva. pride citira njegoša koji više nije u srblju.
Bolje neka se bavi bratskim navijačima koji su se jučer pobili ni manje ni više nego u Vukovaru,a o čemu sam i postavio temu.
Sanjar koji sanja o bratstvu i jedinstvu Torcide i BBB,u trenucima totalnog raspada njegovih snova,baca lopticu u komšiluk.
2014-04-22
boli me qraz ni ti ni vučko niste hrvati. oba stalno stavljate neke linkove koji idu za srbiju.
2014-12-30
To je zato jer sam ja jugonostalgik,a on potomak starih srbo-vlaha doseljenihn u Dalmaciju i kasnije pounijaćenih.veber wrote:boli me qraz ni ti ni vučko niste hrvati. oba stalno stavljate neke linkove koji idu za srbiju.
2014-04-22
jebala vas juga.
2014-12-30
evo ti jesi...veber wrote:boli me qraz ni ti ni vučko niste hrvati. oba stalno stavljate neke linkove koji idu za srbiju.
2015-09-08
slazem se..veber wrote:jebala vas juga.
2015-09-08
s prvim dijelom se slazem sa drugim ne...jastreb wrote:To je zato jer sam ja jugonostalgik,a on potomak starih srbo-vlaha doseljenihn u Dalmaciju i kasnije pounijaćenih.veber wrote:boli me qraz ni ti ni vučko niste hrvati. oba stalno stavljate neke linkove koji idu za srbiju.
2015-09-08
...tsssss...pa dok sam se ja sorao sa bojsima jos tamo 93 i 94 ti si slusao radio korenicu... ...mene su bojsi 1995 natjeravali pola maksimirske...sa jos jednim navijacem hajduka iz pozegejastreb wrote:Tko je pokrenuo temu i mene izazivao???veber wrote:nemre srbin bez srpstva. pride citira njegoša koji više nije u srblju.
Bolje neka se bavi bratskim navijačima koji su se jučer pobili ni manje ni više nego u Vukovaru,a o čemu sam i postavio temu.
Sanjar koji sanja o bratstvu i jedinstvu Torcide i BBB,u trenucima totalnog raspada njegovih snova,baca lopticu u komšiluk.
2015-09-08
Zabranili su Zemunu i Taurunum bojsima a ne Grobarima. Grobari su se samo solidarisali sa Zemuncima. Isto kao što su se Zemunci solidarisali sa Grobarima kada su Cigani ubili onog malog neki dan.
Nije ni čudo. Jedini koji se s time složio bio je Kusturica. Osim toga i Veselin Vujović je u NU2 izjavio da je nostalgičar i ne vidim u tome niš lošega.vuksadinare wrote:s prvim dijelom se slazem sa drugim ne...jastreb wrote:To je zato jer sam ja jugonostalgik,a on potomak starih srbo-vlaha doseljenihn u Dalmaciju i kasnije pounijaćenih.veber wrote:boli me qraz ni ti ni vučko niste hrvati. oba stalno stavljate neke linkove koji idu za srbiju.
2014-04-22
ovi cigosi sve zivo rokaju...vi im postali musterije...ce da vas genocidisu...dzango wrote:Zabranili su Zemunu i Taurunum bojsima a ne Grobarima. Grobari su se samo solidarisali sa Zemuncima. Isto kao što su se Zemunci solidarisali sa Grobarima kada su Cigani ubili onog malog neki dan.
2015-09-08
Idiotluk. Vade utoke i noževe na decu u običnim tučama. Jebo ih Vučić.vuksadinare wrote:ovi cigosi sve zivo rokaju...vi im postali musterije...ce da vas genocidisu...dzango wrote:Zabranili su Zemunu i Taurunum bojsima a ne Grobarima. Grobari su se samo solidarisali sa Zemuncima. Isto kao što su se Zemunci solidarisali sa Grobarima kada su Cigani ubili onog malog neki dan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa vratite istom mjerom..ne kaze poslovica bezveze klin se klinom izbija..inace postat ce te im musterije ko cesi biokovskim gudurama...dzango wrote:Idiotluk. Vade utoke i noževe na decu u običnim tučama. Jebo ih Vučić.vuksadinare wrote:ovi cigosi sve zivo rokaju...vi im postali musterije...ce da vas genocidisu...dzango wrote:Zabranili su Zemunu i Taurunum bojsima a ne Grobarima. Grobari su se samo solidarisali sa Zemuncima. Isto kao što su se Zemunci solidarisali sa Grobarima kada su Cigani ubili onog malog neki dan.
2015-09-08
Ohoho,umjesto sa četnjacima šorao si se sa zgubidanima kakav si i sam? Ja jesam slušao Korenicu,ali na ratištu.vuksadinare wrote:
...tsssss...pa dok sam se ja sorao sa bojsima jos tamo 93 i 94 ti si slusao radio korenicu... ...mene su bojsi 1995 natjeravali pola maksimirske...sa jos jednim navijacem hajduka iz pozege
Da ste ti i slični dustabanlije uložili 10% energije u obrani Hrvatske,koju ste uložili u makkljažu sa sebi sličnim priopalicama Hrvatska bi bila oslobođena 1993.
2014-04-22
pajdo...dok sam je ja branio 91 ti si jos fantazirao o repki juge...tako da ne javljaj se..i ne stavljaj 93 u isti kontekst sa 91 tj sebe sa mnom..ok?jastreb wrote:Ohoho,umjesto sa četnjacima šorao si se sa zgubidanima kakav si i sam? Ja jesam slušao Korenicu,ali na ratištu.vuksadinare wrote:
...tsssss...pa dok sam se ja sorao sa bojsima jos tamo 93 i 94 ti si slusao radio korenicu... ...mene su bojsi 1995 natjeravali pola maksimirske...sa jos jednim navijacem hajduka iz pozege
Da ste ti i slični dustabanlije uložili 10% energije u obrani Hrvatske,koju ste uložili u makkljažu sa sebi sličnim priopalicama Hrvatska bi bila oslobođena 1993.
2015-09-08
Bio si nešto u GS,da bi brzo zbriso u Bosnu maštajući o NDH do Drine. Poslije si se povukao i pridružio dustabanlijama mlateći se oko stadiona.vuksadinare wrote:pajdo...dok sam je ja branio 91 ti si jos fantazirao o repki juge...tako da ne javljaj se..i ne stavljaj 93 u isti kontekst sa 91 tj sebe sa mnom..ok?jastreb wrote:Ohoho,umjesto sa četnjacima šorao si se sa zgubidanima kakav si i sam? Ja jesam slušao Korenicu,ali na ratištu.vuksadinare wrote:
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VAHID SENDIJAREVIĆ:Cerić je Hrvatima ogadio zastavu sa ljiljanima,zastavu koju je izvorno predložio Hrvat i to biskup Puljić
» SPLIĆANI SE TUKLI SA "GROBARIMA" NA JUGU
» Suđenje grobarima hrvatskog nogometa
» Upoznao sam Momčila
» Upoznao sam Momčila
» SPLIĆANI SE TUKLI SA "GROBARIMA" NA JUGU
» Suđenje grobarima hrvatskog nogometa
» Upoznao sam Momčila
» Upoznao sam Momčila
Page 1 of 2